Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynka1234 wrote:Effy no w koncu jakas dziewczynka! No i po raz kolejny utwierdzam sie w przekonaniu zeby z okreslaniem plci to sie wstrzymac
A jak dzidzius ogolnie?
No Lisa to widze ze mamy podobne doswiadczenia z szuflada do lozeczka. Dla mnie to tylko zbieranina kurzu
Zbadał go bardzo dokładnie choć to spotkanie nasze było bardziej towarzyskie w sensie no poszłam tam na własne widzimisie no ale powiedział ze nie ma zadnych odchyleń ani w łożysku ani w budowie wypisał mi na dużej kartce wszystkie parametry z 5 zdjeć usg wręczył także cała dokumentacja medyczna jak zwykle wręczona.
-
Natka2 wrote:I takie i takie mit z tym ubieraniem, wiekszosc bodziakow przez glowe jest dosc luzna, ja uwielbialam bodziaki zakladac i 3 zatrzaski zapinac anizeli przez cala dlugosc 10 zatrzaskow
Natka2 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 11:38
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Effy to co, juz sie nie martwisz mam nadzieje ze corka bedzie wielkolud ? pojdzie na modelke najwyzej )
moi rodzice sa bardzo niscy mama ma chyba155 tata moze 165 wiec może wda sie w dziadkow I jakoś sie wysrodkuje
No to mam nadzieje ze bedzie coreczka tatusia bo moj mąż uwielbia maszyny samochody samoloty pociagi wszystkie tematy inzynierskie, a bedzie Musial sie przekwalifikowac na kucyki pony, laleczki, garnuszki, roszpunki, mam tę moc itd:D
Ja to mam w jednym paluszkuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 13:18
Natka2, nana266 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeffy super!!!! gratuluję! wreszcie powiększyło się grono forumowych dziewczynek
co do body to ja miałam na początek jedne i drugie i wolałam te kopertowe czyli nie zakładane przez głowę. Może to dlatego, że nie miałam ŻADNEGO doświadczeniea z tak małymi dziećmi a moj syn był pierwszym maluszkiem którego trzymałam na rękachEffy lubi tę wiadomość
-
nana266 wrote:Kochana co tam u Ciebie? Jak się czujesz? Kiedy masz wizytę?
smaki się zmieniły, pizze domową jak widzę to mi niedobrze, a zawsze uwielbiałam nadal pracuje choć nie chce mi się jak nie wiem...
wizytuję we wtorek, ale późno bo dopiero o 20:30.
Dziewczyny Wy już w takim zaawansowaniu, nie zdążymy się obejrzeć a będzie porodzone
uwaga: mam już troche brzuchaNatka2, nana266, onaa123, Ink@ lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
19ina90 wrote:Effy a Ty nam dałaś jakieś stare zdjęcie?
bo ja patrze patrze i albo oślepłam albo tam jest 11w6d ??
-
Effy wrote:Tak tak chodzi mi ze jak byłam w 11 tyg to mi niby babka powiedziała ze chłopak a patrząc na tamto zdjęcie i te instrukcje interpretacji wyrostka można by twierdzić ze to dziewczynka juz miesiąc temu
Martynka ja nie znam jeszcze płci, ale imiona znam, także poproszę do naszej tabelki u mnie Oliwia/Rafał27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30