Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzybko się nauczyłam! Nawet mega szybko. Ale dużo bardziej stresowalam się opieka nad dzieckiem w szpitalu gdzie mi położne patrzyły na ręce. A w domku to już szybciutko się wszystkiego nauczyłam
A co do śpiochów to miałam ale zawsze zaglądałam pod spód body koszulki i o zgrozo kaftaniki to jakaś masakra!!! -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 11:38
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 11:38
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Ja mialam spiochy ale kupowalam takie, zeby sie rozpinalo w nogach, zebym wlasnie przy przebieraniu nie musiala od gory sciagac no i pod spod body, nienawidze kaftanikow
U nas matki przebierają maluchy a położne ewentualnie pomagaja. Ale nie było żadnego problemu z pomocą od nich. Naprawdę się kobietki starały i były bardzo pomocne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:U mnie w szpitalu polozne przebieraly, kapaly, w sumie nawet pampersa tez zmienialy. Bardzo fajne byly ubranka mialy swoje a na wyjscie chcialy tylko zeby im dac nasze
Kate haha wlasnie mi sie przypomnialo ze moja tez te nogi wyciagala z tych spiochow!
W ogole to teraz dostalam duzo body i spodenek takich ze skarpetami jakby zaraz wam pokaze bo nie wiem jak to powiedziec a kwiecien bedzie juz moze cieply wiec tak bede pewnie ubierac, a spiochy do spania albo te pajace bo mam troche tego troche tego. Ja to stosowalam zamiennie np body na krotkie + pajac lub body na dlugie + spiochy na krotkie ramiaczka. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja nie znam tych nazw co używacie możecie wstawić Zdjęcie tego co mam kupić D Haha
Chodzi mi o rodzaj ubranek I Mean
Stella widać Ciebie ten wyrostek ? Raczej u dzidzi?
Tak Kate mnie tez boli szczegolnie w nocy czyli po dłuższym przetrzymaniu brzuch, to jest tępy ból ale powiem ze nie taki lekki. Na szczęście chwilowy.
-
nick nieaktualnyEffy wrote:Dziewczyny ja nie znam tych nazw co używacie możecie wstawić Zdjęcie tego co mam kupić D Haha
Chodzi mi o rodzaj ubranek I Mean
Stella widać Ciebie ten wyrostek ? Raczej u dzidzi?
Tak Kate mnie tez boli szczegolnie w nocy czyli po dłuższym przetrzymaniu brzuch, to jest tępy ból ale powiem ze nie taki lekki. Na szczęście chwilowy.
a bo ja wiem
jak się bardzo chce zobaczyć to się zobaczy
ja tam pewna nie jestem czy to na pewno to -
nick nieaktualnyEffy - tak zaczęłam o tym tetnie czytac i wyczytałam że poniżej 140 chłopiec a powyżej dziewczynka. Ale osobiście sądzę że ma to speawdzalnisc zbliżona do odczytywania płci z zachcianek kulinarnych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 21:39
Annie1981 lubi tę wiadomość