Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzyjka nadal 1.5cm ale rozwarcie od przedwczoraj z 0.5 zwiekszylo sie do 1cm
Usg nerek tez mi robili bo mam te bole z tylu i lekarz pow zeby spr czy to kregoslup czy cos innego, wyszlo tylko w prawej nerce jakis zastoj czy cos, jutro lekarze beda na obchodzie to moze dowiem sie coś więcej, z badan teraz lekarka powiedziala ze podwyzszone crp jest ale niewiem co to znaczy, duzo lepiej mi z bolami po kroplowce ktora dostalam.
Wzielam teraaz swoje leki na astme, mam do wypicia laktuloze na noc, globulki na noc, i jeszcze poprosilam o syrop na zgage bo strasznie mnie zaczela piec.
Byle do rana, ogolnie jakos tak trzymam sie tylko tak smutno mi tv nie mamy tutaj a w innych salach jest, za to jest lazienka w pokoju. Moj pojechal juz do warszawy do pracy i przyjedzie za dwa tygodnie. Jutro pewnie przyjdzie mama i siostra do mnie chociaż -
nick nieaktualnyKate co do wysypki to nie wiem ... pierwsze co to przyszlo mi na mysl ze moze faktycznie jakies potowki no ale z tego co piszesz to chyba jednak faktycznie nie ubierasz go za goraco ... gdyby to bylo uczulenie np na plyn do kapieli to raczej by na calym ciele byly takie krostki, od jedzenia w sumie zazwyczaj wyskakuja na brzuszku , no sama nie wiem ...
Co do ulewania to mi tez wydaje sie ze to jest normalne, chociaz nie wiem ile dokladnie ulewa, jak czesto i nawet jesli napiszzesz to i tak to nie wiele da, bo my tych ilosci nie widzimy ... jesli przybiera na wadze to mysle ze jest ok, watpie zeby to byly jakies problemy zoladkowe. Nie pamietam juz jak moja mala ulewala ale tez czasami zdarzyly sie chyba duze ilosci albo ze przy odbijaniu. szczerze mowiac rowniez niewiem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKate u mojego Piotrusia tak się objawiła alergia na mleko a właściwie na białko mleka krowiego. Łatwo to sprawdzić. Odstaw z diety nabiał na tydzien-półtora. Jak znikną krostki to spróbuj zjeść np. Jogurt naturalny i obserwuj.
mój wyrósł z tego sam -
nick nieaktualny
-
Monia1028 wrote:Szyjka nadal 1.5cm ale rozwarcie od przedwczoraj z 0.5 zwiekszylo sie do 1cm
Usg nerek tez mi robili bo mam te bole z tylu i lekarz pow zeby spr czy to kregoslup czy cos innego, wyszlo tylko w prawej nerce jakis zastoj czy cos, jutro lekarze beda na obchodzie to moze dowiem sie coś więcej, z badan teraz lekarka powiedziala ze podwyzszone crp jest ale niewiem co to znaczy, duzo lepiej mi z bolami po kroplowce ktora dostalam.
Wzielam teraaz swoje leki na astme, mam do wypicia laktuloze na noc, globulki na noc, i jeszcze poprosilam o syrop na zgage bo strasznie mnie zaczela piec.
Byle do rana, ogolnie jakos tak trzymam sie tylko tak smutno mi tv nie mamy tutaj a w innych salach jest, za to jest lazienka w pokoju. Moj pojechal juz do warszawy do pracy i przyjedzie za dwa tygodnie. Jutro pewnie przyjdzie mama i siostra do mnie chociaż
-
nick nieaktualny
-
Kaaarooolina89 wrote:Monia trzymaj sie!!! Bedzie dobrze. Amelka jest dzielna i Ty tez dacie rade!
Nana wyniki wyglądają na super )
Natka zdrowiej!!
Effy a podasz przepis na te orzeszki??
CIASTO:
• 4 szklanki mąki
• 1 margaryna
• 1 jajko
• ½ szklanki cukru pudru
• 1 szklanka gęstej śmietany
• ½ łyżeczki sody
• sól do smaku (?)
No i ciasto zagniatamy wstawiamy do lodówki w folie na troszkę pozniej robimy kuleczki i do opiekacza
MASA:
• 25 dag cukru pudru
• 2-3 żółtka
• 20 dag masła
• odrobina kakao (wg uznania)
• mogą być zmielone orzechy
Ja robię masę z serka mascarpone i kajmaku bo ta masa jest jak dla mnie przestarzałaKaaarooolina89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny