Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KateA92 wrote:Przeglądałam artykuły na necie i potem na Youtube oglądałam filmik na którym wypowiadala się instruktorka zajęć dla niemowląt na basenie i ona powiedziała, że zajęcia są dla dzieci od 3niesiaca życia, a w artykułach na necie wyczytałam że najlepiej zabrać dziecko na basen od 4 miesiąca ale nie szybciej jak od 2 miesiąca zycia. Także chyba jednak trochę się jeszcze wstrzymany. Co się odwlecze to nie uciecze. Ale na pewno pójdziemy za ten miesiac/dwa
-
Dziewczyny, ostatnie dwie noce zauważyłam, że jak położyłam się na lewym boku tak troche dociskając brzuch ( troche na boku troche na brzuchu) to mnie mocno dosc zakłuło w lewym boku, przekreciłam się na wznak i było ok. Dwarazy tak miałam.
czy któraś miała podobnie. Zaniepokoiło mnie to27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 11:36
Effy, Ink@ lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
Natka2 wrote:Hej ja tylko na chwile. Ogolnie slabo sie czuje caly czas, ale soe wypocilam w nocy itp itd i troche lepiej. Wzielam sie za sprzatanie
Dzis jeszcze ludzie od gazu przychodza. Eh...
Trzymajcie sie ;* -
Robiła któraś mama albo babcia w Waszym dzieciństwie orzeszki ?
Ja wczoraj zacElam robic a dziś dokończę
U mnie moja ciocia zawsze robiła na święta
Zaraz wszystko zjem Heh
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5e9c5e6a50d8.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 12:42
nana266, Kaaarooolina89, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Natka2 wrote:Hej ja tylko na chwile. Ogolnie slabo sie czuje caly czas, ale soe wypocilam w nocy itp itd i troche lepiej. Wzielam sie za sprzatanie
Dzis jeszcze ludzie od gazu przychodza. Eh...
Trzymajcie sie ;*
-
19ina90 wrote:Dziewczyny, ostatnie dwie noce zauważyłam, że jak położyłam się na lewym boku tak troche dociskając brzuch ( troche na boku troche na brzuchu) to mnie mocno dosc zakłuło w lewym boku, przekreciłam się na wznak i było ok. Dwarazy tak miałam.
czy któraś miała podobnie. Zaniepokoiło mnie to
Nie jest to bardzo bolesne ani nie trwa długo myśle ze nie na co sie martwić
-
nick nieaktualny