Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Właśnie szykuje sie do pracy. Szefowa wróciła z urlopu i jestem bardzo ciekawa co jej tam koleżanki nagadały
Pewńie wróciła z nowymi jeszcze bardziej głupimi pomysłami...z drugiej ręki dowiedziałam sie, ze ona ma zdanie ze moje złe samopoczucie piątkowe bo rzeczywiscie kiepsko sie czułam i zwolniłam sie do domu jest tylko chwilowe i na pewno jeszcze w ogóle nie myśle o zwolnieniu. Uważacie ze powinnam ja uprzedzić ze wybieram sie do lekarza i wezmę l4?
Dzis w ogóle czeka mnie ciężki dzień...przede mną poważna rozmowa ze wspólniczka, bo mamy taka swoją mała firmę na boku. Boje sie zeby ta rozmowa nas nie poróżniła, ale wiem, ze bez niej sie nie obędzie. -
witajcie Kochane, mało mam energii ostatnio żeby przy kompie posiedziec, tylko bym spała
Monia bądź dzielna, tyle już przeszłaś, bliżej jak dalej do końca i wszystko będzie dobrze.
Nie nadrobiłam wszystkiego więc za bardzo nie wiem co się przez kilka ostatnich dni działo.27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Forumkowiczka wrote:Cześć dziewczyny
Właśnie szykuje sie do pracy. Szefowa wróciła z urlopu i jestem bardzo ciekawa co jej tam koleżanki nagadały
Pewńie wróciła z nowymi jeszcze bardziej głupimi pomysłami...z drugiej ręki dowiedziałam sie, ze ona ma zdanie ze moje złe samopoczucie piątkowe bo rzeczywiscie kiepsko sie czułam i zwolniłam sie do domu jest tylko chwilowe i na pewno jeszcze w ogóle nie myśle o zwolnieniu. Uważacie ze powinnam ja uprzedzić ze wybieram sie do lekarza i wezmę l4?
Dzis w ogóle czeka mnie ciężki dzień...przede mną poważna rozmowa ze wspólniczka, bo mamy taka swoją mała firmę na boku. Boje sie zeby ta rozmowa nas nie poróżniła, ale wiem, ze bez niej sie nie obędzie.27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Monia trzymaj sie tam te leki od gin napewno nie zaszkodzą, troche tego sporo ale jak maja pomoc to nie ma wyjścia.
Forumkowiczka ja nikogo nie uprzedzalam ze ide na zwolnienie, zalezy jakie sa wasze relacje, zawsze możesz powiedzieć ze sie zle czujesz i nie dasz rady pracować i jak się nie poprawi to pójdziesz na zwolnienie.
Ona ja sie nie znam na tych zdjęciach.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Kate ja napewno bym się nie odwarzyla na ten basen jechac, ale dziewczyny tu pewnie co doradza, maja większe doświadczenie naprawde ten mąż twój to odważny, mój to raczej by nie wpadł na taki pomysl, a jak ja bym zaproponowala to szybko wybil by mi go z głowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 09:31
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Kania jak brzusio , rośnie? U mnie to taki wielkolud juz hehe, wstawie wam niebawem zdjęcie, mąż mój ma dzis i jutro wolne, juz z rana pomarudzil i mnie wkurzył, tylko by narzekał i musi mnie denerwowac , miałam tez jechac dzis na glukozę ale pojadę chyba w środę dopieroStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKateA92 - główkę ma po prawej stronie pierwszy raz ją widzę inaczej obróconą hihi co do basenu, to moja znajoma urodziła córeczkę i od malutkiego ją uczyli pływać, tylko nie jestem pewna od ilu miesięcy zaczęła, ale chyba gdzieś jak miała z 2 miesiące, albo wcześniej nawet, miała takie specjalne koło pompowane dla takich maluszków, no i teraz ma z ponad rok czasu i umie pływać
Martynka1234 - tak po prawej główka
Forumkowiczka - powinnaś ją uprzedzić o L4, maluszek jest najważniejszy -
nick nieaktualny
-
Forumkowiczka wrote:Cześć dziewczyny
Dzis w ogóle czeka mnie ciężki dzień...przede mną poważna rozmowa ze wspólniczka, bo mamy taka swoją mała firmę na boku. Boje sie zeby ta rozmowa nas nie poróżniła, ale wiem, ze bez niej sie nie obędzie.
A co do za nieprzyjemna rozmowa ze wspólniczka ?
-
nana266 wrote:Hej dziewczyny ta glukoza to nie bylo dla mnie jednak nic strasznego wypilam bez problemu odczekałam te 2 godziny bez problemu nie bylo mi niedobrze ani slabo
nana266 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość