Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 11:37
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
Witajcie ciężarówki.. by was brzydziej nie nazwać
Wiola czuje się fatalnie i nie powiem chyba mnie to przytłoczyło.. Oficjalnie siedze już w domu na dupie i najgorsze jest to ze ni chuja na nic nie mam ani ochoty ani chęći.. nic totalnie nic... błagam was wybaczcie i dajcie mi kopa bo ni cholery żyć się tak nie da -
kania901 wrote:Wiola zajmij się czymś na co nigdy nie miałaś czasu jak pracowałaś. Jakieś filmy, książki, nie wiem co lubisz. Zaraz przyjdzie wiosna to też wszystkim wrócą chęci do życia.
-
nick nieaktualnyViola999 wrote:I tu jest problem oprocz spania i leżania nic mnie się centralnie nie chce.. naprawde wczoraj to juz lekarzowi mówiłam bo ja dusza towarzystwa usiadłam i nic.. po prostuzero werwy..;/
-
nick nieaktualnyViola999 wrote:przyjaciel!!! Kochana to mój można powiedzieć mąż w łóżku już się doł robi..
i co zjem to mi kwasno w ustach
Ja za to mogłabym zrec same cytrusy....pomarańcze zagryzać mandarynkami i popijać sokiem z grejpfruta! ale muszę nad sobą panować bo cytrusy wywołują u mnie migreny....Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 10:30
-
Hej wszystkim
U mnie znowu strasznie wieje
Monia podwyższone crp świadczy o stanie zapalnym. Odpoczywaj i 3mam kciuki żeby wszystko było ok :*
Kate ja nie pomogę ale jesli masz jakies wątpliwości to zapytaj lekarza chociaż jesli nie widzisz innych niepokojących objawów u Fabianka to moze to nic poważnego
Wiola żyj kochana :* spróbuj znaleźć sobie jakies zajęcie a jak nie to śpij kiedyś ta niemoc przejdzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny