Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Siemka laski ja dziś miałam zajmany dzień:0
Mam dwójke siostrzenców na weeekend;) ha ha i do tego koleżanka której nie widziałam nie kłamiać 15 lat mnie odwiedziała i co się okazało ma termin tydzien po mnie he he heInk@, Kaaarooolina89, Natka2, caroline29, nana266 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 11:25
onaa123 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Witam z rana!!!
Wstawać śpiochy bo ladna pogoda za oknem, u nad juz słoneczko wychodzi
My znowu od 5 nie śpimy ale to juz chyba sie zakodowalo
Dzwonilam do mamy i pytalam o moja wagę po urodzeniu, wiec tez byłam malutka 50 cm i 2950 mój mąż tez nie byl wielkoludem 55 cm i 3400Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnyDzieńdoberek! zapowiada się ładny, słoneczny dzień chyba
W nocy, jak zwykle się budziłam dwa razy i nawet poczułam moją Sandrę, przez kilka minut ją czułam wczoraj pod wieczór zresztą też ją czułam, może w końcu niedługo będą regularne te ruchy i od 5 już nie spałam, mój do szkoły pojechał i pewnie wróci jutro, co ja będę dzisiaj robiła hmm, muszę se kurtkę kupić, bo te co mam na wiosnę, w żadnej się nie zapnę, tylko jedynie mogę je narzucić i tyle ;p mam problem z zakładaniem, bardziej z wiązaniem adidasów, bo takie mam buty właśnie na wiosnę i nie wiem, jakie se kupić, żeby się nie męczyć?
A co tam u Was? co dzisiaj robicie? -
Hej!! Ja mam nieprzespana noc za soba. Wczoraj sie tak zle czulam - bolaly mnie plecy, brzuch, ze poszlam sie polozyc po 18 ... Kolo 20 wtalan zjadlam I poszlam dalej lezakowac. Przez cala noc Te plecy nie dawaly mi spokoju nie wiem o co chodzi?? Dzis troche lepiej.
U nas Tez zapowiada sie sliczny dzien -
Hej u mnie tez słoneczko ale bardzo wieje
Karolina ja wczoraj nie mogłam usnąć przez moj kregoslup ale ja mam taki specyficzny problem
Ale malutko zapisałyście od wczoraj
Moj Mąż poszedł do pracy i wróci po 18 a ja znowu caly dzien sama ale musze pochować wszystko co wczoraj poprzychodziło i troche ogarnac jak dam rade -
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 11:25
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Ona ja mysle ze troche przesadzilam z chodzeniem I robieniem.
Nana brzuch tak na dole jakby mnie ciagnelo I plecy tak samo tak w krzyzach I pod zebrami jakbym zakwasy miala... I teraz mam dylemat no lekarz Kazal mi przyjsc za 2 tyg skontrolowac szyjke gdyby sie cos dzialo I nie wiem czy isc w poniedzialek czy nie. Mam wrazenie ze straszna panikara jestem ale Tez z drugiej strony jak wien ze ona jest krotka ...to lepiej dmuchac na zimne. -
Siemka mnie tak męczył katar ze od 2:20 nie spałam i zasnęłam moze przed 7 a przed 8 budziczek bo współlokator pojechał na jakis mecz ... i tak tu sie moze kobieta w ciąży wyspać, a zapomniałam dodać ze spałam na kanapie na której sie nawet nie mieszczę jejeje
Ale pomimo tego że czuje sie najgorzej moze wstanę i sie przejdę ...
Ciuszki piękne mnóstwo tego !!! Ja pozamawiałam cis z 56 z nadzieja ze dziewczynki sa zawsze mniejsze i wejdzie jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 08:59
-
Mnie wczoraj tak bolała głowa (pomimo wzięcia 2 paracetamolów czego normalnie nie robię nigdy a co dopiero w ciąży ) że mowilam do męża ze jeszcze chwila i jade do szpitala bo nie daje rady. Jak przychodzą takie myśli to juz ten ból to nie norma moim zdaniem. Jak idzie wytrzymać i nie czujesz ze cos sie dzieje No to ja bym to przeczekała.
-
Nana zapraszam ale ja Nic takiego Nie robilam tylko caly tydzien taki mialam ze od lekarza do lekarza I to stad ... Zamiast lezec to musialam jezdzic/chodzic.
Effy ja wlasnie wczoraj juz mialam takie mysli ze jade w nocy, o polnocy, gdyby moj lekarz mial dyzur to na pewno bym pojechala. Dzis jest mi troche lepiej wiec juz mam watpliwosci.