Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaaarooolina89 wrote:Nana zapraszam ale ja Nic takiego Nie robilam tylko caly tydzien taki mialam ze od lekarza do lekarza I to stad ... Zamiast lezec to musialam jezdzic/chodzic.
Effy ja wlasnie wczoraj juz mialam takie mysli ze jade w nocy, o polnocy, gdyby moj lekarz mial dyzur to na pewno bym pojechala. Dzis jest mi troche lepiej wiec juz mam watpliwosci. -
Kaaarooolina89 wrote:Nana zapraszam ale ja Nic takiego Nie robilam tylko caly tydzien taki mialam ze od lekarza do lekarza I to stad ... Zamiast lezec to musialam jezdzic/chodzic.
Effy ja wlasnie wczoraj juz mialam takie mysli ze jade w nocy, o polnocy, gdyby moj lekarz mial dyzur to na pewno bym pojechala. Dzis jest mi troche lepiej wiec juz mam watpliwosci.
Dzieki Nana:*** nigdy przenigdy mnie głowa nie bolała to w ciąży za wszystkie lata widze nadrabiam ....
-
Effy trzeba byli sobie amolem lekko czolo nasmarować :)u nas w rodzinie u kuzyna ciagle mala im chorowala i caly czas na antybiotyku , zawzięli sie i powiedzieli dość, przez jakiś czas smarowali ja na noc amolem i wiecie co odpukać juz jakiś czas nie chorujeStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Effy wrote:No to niedobrze. To moze 2tygodni nie czekaj szczegolnie jesli sie powtórzy
Dzieki Nana:*** nigdy przenigdy mnie głowa nie bolała to w ciąży za wszystkie lata widze nadrabiam .... -
Effy ale Te dwa tygodnie mijaja wlasnie w poniedzialek od ostatniej wizyty, stad moj dylemat.
A tak wogole to wspolczuje tego bolu glowy (
Nana moze ma leniwsze dni.
Antos dzis tez nie chce sie za bardzo poruszac poczuje go raz I koniec nie ma fikania. -
caroline29 wrote:Effy trzeba byli sobie amolem lekko czolo nasmarować :)u nas w rodzinie u kuzyna ciagle mala im chorowala i caly czas na antybiotyku , zawzięli sie i powiedzieli dość, przez jakiś czas smarowali ja na noc amolem i wiecie co odpukać juz jakiś czas nie choruje
-
Kaaarooolina89 wrote:Effy ale Te dwa tygodnie mijaja wlasnie w poniedzialek od ostatniej wizyty, stad moj dylemat.
A tak wogole to wspolczuje tego bolu glowy (
Nana moze ma leniwsze dni.
Antos dzis tez nie chce sie za bardzo poruszac poczuje go raz I koniec nie ma fikania. -
caroline29 wrote:Nana może ma juz mniej miejsca
-
Kaaarooolina89 wrote:Nana czemu dziwny?
-
nick nieaktualny