Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Fakt takie jeżdżenie to tez niedobre a jak sie złożyło wszystko na raz to tym bardziejKaaarooolina89 wrote:Nana zapraszam ale ja Nic takiego Nie robilam tylko caly tydzien taki mialam ze od lekarza do lekarza I to stad ... Zamiast lezec to musialam jezdzic/chodzic.
Effy ja wlasnie wczoraj juz mialam takie mysli ze jade w nocy, o polnocy, gdyby moj lekarz mial dyzur to na pewno bym pojechala. Dzis jest mi troche lepiej wiec juz mam watpliwosci.
to dzis juz leż caly dzien :*
-
No to niedobrze. To moze 2tygodni nie czekaj szczegolnie jesli sie powtórzyKaaarooolina89 wrote:Nana zapraszam ale ja Nic takiego Nie robilam tylko caly tydzien taki mialam ze od lekarza do lekarza I to stad ... Zamiast lezec to musialam jezdzic/chodzic.
Effy ja wlasnie wczoraj juz mialam takie mysli ze jade w nocy, o polnocy, gdyby moj lekarz mial dyzur to na pewno bym pojechala. Dzis jest mi troche lepiej wiec juz mam watpliwosci.
Dzieki Nana:*** nigdy przenigdy mnie głowa nie bolała to w ciąży za wszystkie lata widze nadrabiam ....
-
Effy trzeba byli sobie amolem lekko czolo nasmarować :)u nas w rodzinie u kuzyna ciagle mala im chorowala i caly czas na antybiotyku , zawzięli sie i powiedzieli dość, przez jakiś czas smarowali ja na noc amolem i wiecie co odpukać juz jakiś czas nie choruje
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Mi sie zdarzały przed ciąża migreny i teraz tez juz kilka zaliczyłam i nic nie pomagało ani sen ani oklady ani amol a nie zawsze nawet tabletkaEffy wrote:No to niedobrze. To moze 2tygodni nie czekaj szczegolnie jesli sie powtórzy
Dzieki Nana:*** nigdy przenigdy mnie głowa nie bolała to w ciąży za wszystkie lata widze nadrabiam ....
ale czego sie nie robi dla Dzidzi
-
Effy ale Te dwa tygodnie mijaja wlasnie w poniedzialek od ostatniej wizyty, stad moj dylemat.
A tak wogole to wspolczuje tego bolu glowy
(
Nana moze ma leniwsze dni.
Antos dzis tez nie chce sie za bardzo poruszac poczuje go raz I koniec nie ma fikania. -
Moze to i dobre !!!caroline29 wrote:Effy trzeba byli sobie amolem lekko czolo nasmarować :)u nas w rodzinie u kuzyna ciagle mala im chorowala i caly czas na antybiotyku , zawzięli sie i powiedzieli dość, przez jakiś czas smarowali ja na noc amolem i wiecie co odpukać juz jakiś czas nie choruje

-
Możliwe ale musze zapisywać i w razie czego to powiem lekarzowi. Tylko mój kręgosłup sie odezwał a u mnie to juz wtedy jest masakra bo ja mam taki dziwny problem z nimKaaarooolina89 wrote:Effy ale Te dwa tygodnie mijaja wlasnie w poniedzialek od ostatniej wizyty, stad moj dylemat.
A tak wogole to wspolczuje tego bolu glowy
(
Nana moze ma leniwsze dni.
Antos dzis tez nie chce sie za bardzo poruszac poczuje go raz I koniec nie ma fikania.
-
Pewnie tak ale z drugiej strony powinien chyba mocniej kopać a ja czuje takie delikatne kopniaki. Nie wiem sama może w nocy jak śpię to fika. W opisie tamtego tyg czytałam ze teraz moze spać nawet 15 goodzin ale z drugiej str teraz juz powinnam zacząć liczyć ruchy i powiinno byc min 10 na godzinę w czasie aktywnościcaroline29 wrote:Nana może ma juz mniej miejsca

-
Bo mnie nawet nie boli tylko przytyka. Mam takie miejsce po lewej str blisko łopatki w ktorym robi mi sie taki ucisk i wtedy oodczuwam potrzebę brania caly czas takich głębokich oddechów ale nie mogę wziąć tak do konca bo cos tam blokujeKaaarooolina89 wrote:Nana czemu dziwny?
i czuje sie wtedy niedotleniona mam czasem nawet zawroty glowy
jak nie bylam w ciąży to mnie ratowala szwagierka i siostra bo sa rehabilitantkami ale teraz nie mogą
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH