Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
stella_88 wrote:Hej;-)
Chora jestem...;-/ gardło mnie wykonczy...najgorzej w nocy i nad ranem...;-/
Wiem że wiszę Wam zdjęcie. Postaram się wstawić dziś
Brzuchol mam wielki !
Bardzo słabo czuję ruchy i mnie to martwi też...w ciągu dnia prawie wcale.
ale w środę wizyta. Już się doczekać nie mogę.
Nana- miałam taką samą przypadłość. W końcu wybrałam chyba 30 zabiegów. Laser,pole magnetyczne i coś jeszcze tylko nie pamiętam. Po pierwszej serii myślałam że umrę...było mi jeszcze gorzej...a po całości przeszło i nie wraca...a od zabiegów minęło 6 lat.
Stella kiedy poczułaś pierwsze ruchy ?
-
caroline29 wrote:Wróciłam z zakupów, bierzemy się zaraz za obiad bo mąż przed 14 wraca, naszlo nas na słodkie wiec zajadamy carmelowego batona, a na obiad serwujemy kurczaka i warzywa na patelnie :)pobpoludniu wezmę sie za ciasto , upiekę zebrę bo za mną chodzi , chciałam kupic w sklepie, to taki maly kawałek ponad 8 zl chyba zwariowali za 8 zl to ja mam cala blaszkę
-
nick nieaktualnynana266 wrote:
Ja do domu wróciłam dopiero, u mamy byłam na obiadku, na spacerze, na zakupach i kupiłam body dla Sandrusi sobie buty na wiosnę wkładana, bo mam problem z wiązaniem sznurowadeł, kurtkę lżejszą i uwaga... TRUSKAWY xD a co tam, że po 22 zł za kg xD z 5 wzięłam chociaż
Effy, Ink@, kania901 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
onaa123 wrote:nana266 - jakie pyszności hehe, z czym pizza? ja to se dzisiaj zdrowo jem cały dzień, a na wieczór kupiłam chipsy xD będę oglądać Twoja twarz brzmi znajomo dzisiaj, oglądacie?
onaa123 lubi tę wiadomość
-
onaa123 wrote:nana266 - jakie pyszności hehe, z czym pizza? ja to se dzisiaj zdrowo jem cały dzień, a na wieczór kupiłam chipsy xD będę oglądać Twoja twarz brzmi znajomo dzisiaj, oglądacie?
Ja planuje oglądać bo uwielbiam ten program ale nie wiem czy nie usne bo to późno jest;)onaa123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Z kurczakiem, oliwkami, serem, kukurydza i pieczarkami
Ja planuje oglądać bo uwielbiam ten program ale nie wiem czy nie usne bo to późno jest;)
Kurdę zastanawiam się co tu jeszcze wpieprzyć xD mojego nie ma, jutro wraca, a ja w tym czasie żre hehe
Edit. nie wytrzymam do wieczora i muszę chociaż troszkę zszamać chipsy xDWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 16:52
nana266 lubi tę wiadomość
-
onaa123 wrote:Mmmm pyszna! właśnie taką lubię! Ja też w sumie zasypiam wcześnie, ale może dotrwam
Kurdę zastanawiam się co tu jeszcze wpieprzyć xD mojego nie ma, jutro wraca, a ja w tym czasie żre hehe
Edit. nie wytrzymam do wieczora i muszę chociaż troszkę zszamać chipsy xD -
Ja wlasnie sie obudzilam. Pobylam chwilke na dworze- na swiezym powietrzu I po powrocie zaraz usnelam po wczorajszej nieprzespanej nocy. A teraz Antos kopie a juz sie martwiłam ze dzis spokojny
Nana swietna ta kurta!
Ona śliczne ciuszki
Nana uduszę Cie za ta pizze u mnie dzis byly tylko naleśnikinana266, onaa123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaaarooolina89 wrote:Ja wlasnie sie obudzilam. Pobylam chwilke na dworze- na swiezym powietrzu I po powrocie zaraz usnelam po wczorajszej nieprzespanej nocy. A teraz Antos kopie a juz sie martwiłam ze dzis spokojny
Nana swietna ta kurta!
Ona śliczne ciuszki
Nana uduszę Cie za ta pizze u mnie dzis byly tylko naleśniki
Oglądacie skoki?