Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynka1234 wrote:aa to mam nadzieje ze trafi akurat na okres zimowy bo powiem ci ze majac juz dziecko to przynajmniej u mnie wyglada to tak ze moja corka bardzo szybko zmienia rozmiar i np latem moze miec 86 a zima juz wskakuje na 92 takze ja jej musze rzeczy kupowac na bierzaco. Mam nadzieje ze kurtka bedzie dobra i ze akurat bedzie zima, ale taka promocja to zal bylo nie skorzystac
W ogole to moja ma 2 lata i 2 miesiace a wyobrazcie sobie ze wczoraj kupilam jej spodnie rozmiar 98 i kurtke wiosenna rowniez rozmiar 98 haha jakos wydaje mi sie ze to sporo, bo mojej kolezanki syn nosi 86.
Aha bluzki na krotki rekaw to juz kupuje na 104 i sa troche za dlugie, ale do lata beda mysle w sam raz -
nick nieaktualnynana266 - dziękuję hehe wszamałam, ale całe xD szybko zleci godzinka :* a skoków nie lubię jakoś, jak Małysz skakał, oglądałam czasami
Ink@ - frytki mmm ostatnio se robiłam
Kaaarooolina89 - dziękuję :* a naleśniki to ja bym zjadła też
Jezu ciągle myślę o jedzeniu xDnana266, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaroline29 wrote:Uduszę was za te pizzę
U nas na kolacje rybka
Nana ta kurteczka to na jesień 2018
a Nana w sumie nawet jak nie trafi sie z rozmiarem na sezon zimowy to dla drugiego szkraba bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 19:06
nana266 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 11:25
Ink@, nana266 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Haha nie znam przepisu bo mąż z głowy robi juz jednego wszamalam czekam na dokładkę
Penkejk+ bita śmietana 30% bez cukru+ maliny mrożone dosyć kwaśne dla kontrastu+ mleczna czekolada rozpuszczona w kąpieli wodnej No i pychotkaInk@ lubi tę wiadomość
-
Słuchajcie czytałam mamę ginekolog No i pisała o tych badaniach nifty i juz mi namieszała w głowie i moj mąż mówi żebym sie zapisała lol że jak cos lepiej wiedzieć wcześniej a raczej zeby sie uspokoić bo on wie że wzystko jest ok. nie chce juz wracać do tematu bo przerobiłyśmy go wzdłuż i wszerz No ale chciałam tylko powiedzieć ze u mnie znów na warsztacie ten temat, w domu z kolei.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 11:25
Ink@, onaa123 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieńdoberek wszystkim i życzę miłej niedzieli
Miałam okropną noc ;/ tak mnie zgaga męczyła, nigdy tak bardzo nie miałam, myślałam, że zwariuję, takie palenie w przełyku, że szok ;/ ciągle wstawałam, żeby napić się mleka zimnego, chyba z 5 razy, a pomagało może na godzinkę, albo mniej i z powrotem nic mnie tak nie męczy w tej ciąży, jak ta cholerna zgaga i nie mogę się jej pozbyć -
nick nieaktualny
-
Stella ślicznie wyglądasz, faktycznie jaki brzuchol!!!
Ang zostały ostatnie 4 tyg i będziemy czekać na wieści od ciebie
A gdzie lisa???
Nasz kochany synek tak dal mi wczoraj wieczorem popalić aż miałam lzy w oczach hehe a dzis rano o 5 juz powtórka naszczescie mąż nie wztawal do pracy wiec udalo nam sie zasnąć te jego fikolki i kopniaczki naprawde sprawiają czasami bol ale i tak sie cieszę jak daje o sobie znać
Milej niedzieli
Monia co tam u ciebie? Mam nadzieje ze w niedziele chociaż bedzie dobry u was obiadStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnyWitamy w 30tygodniu
Caroline,tez mam taka nadzieje ze dzis podadzą cos lepszego, a jak nie to mam zapasy w lodówce bo mi mama przywiozla jedzonka, w tym kawalek sernika wlasnej roboty ale ukrylam go bo mnie tu pilnuja strasznie z ta dieta na zaparcia ale z zaparciami juz lepiej znalazlam cudowny sposob ktory naprawde pomaga, picie soku z kapusty kiszonej
Byl wlasnie lekarz ale powiedział przedluzamy.. Jutro bedzie moj lekarz i beda badania wiec napewno wezmie mnie zeby mnie zbadać i podejmie jakas decyzje czy wychodze do domu bo juz tydzien mija a oddzial zapchany, jedynie u mnie na sali dwuosobowej zwolnilo sie miejsce w piatek i tak sama jestem od tej pory.
No i musze wam powiedzieć ze juz widze w lusterku jak wychodzą rozstepy. Ale nie przejmuje sid tym, wiedzialam ze mimo smarowania i tak sie pojawianana266 lubi tę wiadomość