Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 13:40
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 13:40
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Juz leze ,konczy sie Harry i idę spać. Mam nadzieje ze impreza sie uda. jutro pewno mnie nie bedzie wiec prosze nie kłóćcie sie co bym nie musiała duzo nadrabiać )) trzymajcie sie! Spokojnej nocy
Natka2 lubi tę wiadomość
-
Harry jest najlepszy! Tez sie chciałam zgłosić ze was tu podczytuje, dobrze ze ten wątek powstał. Jak sie jest w ciąży to sie ma pełne przyzwolenie na to zeby goooodzinami gadać o ciuszkach, wózkach, usg i innych super sprawach
Wiec nie żałujcie sobie bo ten stan nie trwa wiecznie
I czekajcie tu na nas (my z Kuchcinka widac ze ciągnie i zaraz tez dołączamy) do tych super tematów, które jednak reszte ludzkości niekoniecznie musza interesowaćMila123, Wojcinka, Martynka1234, Kaaarooolina89, nana266, Zuza33, Natka2, kania901, stella_88 lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
Hey. Wczoraj byliśmy po poludniu z mezem u lekarza , pojechaliśmy tez na zakupy, jeszczem wieczorem mieliśmy gości wiec nie wchodziłam juz na forum mi myślałam tylko o lozeczku
X
Monia nie martw sie mi tez sie ostatnio przykro zrobiło, nic nie pisałam ale tez sie poplakalam :(kochana nic się nie stało , absolutnie nie masz się czym przejmować , tylko spróbuj sie znowu zmyć z forum to ja sie przejade tam do Pruszkowa
X
Z tamtym forum tez jestem zżyta, jest sporo osób które mi kibicowalo od poczatku i jest wiele osób ktorym kibicuje , sa dziewczyny , no oprócz was które mam wrażenie jak bym znala od dawna i traktuje je jak koleżanki z podwórka, wiec staram sie tez tam zajrzeć i poczytać co u nich
Obudziłam sie przed 4 weszłam na forum i juz nie zasnęłam , kurczę przejelam sie ta sytuacja ale mysle ze będzie dobrze.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Mila123 wrote:
A tutaj macie moj skromniutki subtelny brzusio
Prosilam synka ( bo on mi robil teraz zdjecie) zeby bylo bez glowy to kazal mi odwrocic
Wyprawka juz gotowa ? Widzę ze juz wózek naszykowany a łóżeczko tez juz stoi?
X
Ciekawe jak Kate, pewnie juz w domu z fabiankiemMila123 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualny
-
Dwa dni wczesniej sie poplakalam jak jedna z dziewczyn napisala ze piwinnysmy przejść na swój watek bo im przykro no wiesz hormony i mi sie tez przykro zrobiło ale i tak tam zaglądam.
A co tam znowu cos z mezem, pisalas ze cie wkurzyl?
Mój maluch tez mnie rano lekko smeralStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Hej laseczki
Co to za afera byla? Zaraz się biorę za czytanie.
Mila śliczniutki brzusio :*
A co do wyprozniania to ja niestety musze uważać i nie mogę tak się spinać bo moje lozysko mogloby sie odkleić a wtedy wiecie co by bylo dlatego u mnie niebezpieczne są zaparcia
Mam nadzieje ze wszystkie wstaniecie wyspane i w dobrych humorach i
Monia kochana moja nie plakac mi proszę tylko się cieszyć bo masz zdrowa corcie i super wózek :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 08:14
-
Nana moja babcia na zaparcia to mowila tak : Dziecko zjedz se kiwi to ci bedzie lepiej, często kupuje kiwi i pomaga , tez staram się nie napinać , przed ciaza miałam straszne zaparcia, lekarz mnie skuerowal na gastroskopie i kolonoskopie, pozadnie się oczyscilam i od tamtej pory lepiej
Nana mąż zadowolony z paczki ???Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualny
-
Przepraszam że wtrące moje dwa grosze ale wiem coś o zaparciach
Caroline ja jestem tego zdania co Twoja babcia... Kiwi działa bardzo dobrze.
Mój syn miał zaparcia na tle psychicznym ( jak urodziłam córkę to on się zatrzymał i nie robił po dwa tygodnie)
Dobrze jest na czczo wypić szklankę wody z cytryną ( tylko trzeba sobie to przygotować wieczorem bo musi stać całą noc.)
U nas działały też winogrona, suszone morele.
Dziękuję za uwagę :-*
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Zuza, nie pisz prosze, ze sorry ze wtraca sqoje trzy grosze od poczatku mowilysmy ze kazda moze tu sie udzielac i pisac bez wyjatku, zagladaj tu, pisz bez zadnych tam ceregieli :-*
Kochana to taki żart
Ja Was Kocham wszystkich równo i jakoś podzielę swój czas. No i oczywiście wtrące swoje dwa grosze jak będzie fajny temat ( jak te zaparcia np.)
Muszę se tu miejsce zająć... Juz może niedługoNatka2, Mila123 lubią tę wiadomość
-
caroline29 wrote:Nana moja babcia na zaparcia to mowila tak : Dziecko zjedz se kiwi to ci bedzie lepiej, często kupuje kiwi i pomaga , tez staram się nie napinać , przed ciaza miałam straszne zaparcia, lekarz mnie skuerowal na gastroskopie i kolonoskopie, pozadnie się oczyscilam i od tamtej pory lepiej
Nana mąż zadowolony z paczki ???
Mąż zadowolony ale nie rozczulał sie nad body tak jak ja -
Hej!!! A ja niestety wiem co to zapracie przed ciaza i teraz w ciąży niestety tak samo ale na mnie kiwi nie działa zjadłam kiedys trzy pod rząd i dalej dupa... Wiec juz sama nie wiem co z tym robic a lekarz kazał dieta regulować juz nie wiem co mam jeść
-
Kaaarooolina89 wrote:Hej!!! A ja niestety wiem co to zapracie przed ciaza i teraz w ciąży niestety tak samo ale na mnie kiwi nie działa zjadłam kiedys trzy pod rząd i dalej dupa... Wiec juz sama nie wiem co z tym robic a lekarz kazał dieta regulować juz nie wiem co mam jeść
Na zaparcia trzeba stosować dietę bogatoresztkową tylko nie wiem jak w ciąży, ale zapytam mojego kuzyna i Ci napiszę. On jest dietetykiem i może coś będzie wiedział na ten temat