Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynka1234 wrote:Troche jestem zdziwiona ze na szkoleniu mowia ze do pol roku to w ogole sie nie powinno, ale jezeli juz chodzi o wykupienie biletu i lot to nie ma najmniejszego problemu zeby kupic. Latalam naprawde duzo razy i lataly nawet dzieci ktore glowki nie trzymaly. No coz, biznes.
Kuchcinka oczywiscie zeby nie bylo - to nie do Ciebie skierowane tylko do ogolnie tej firmy
Bo np kobiety w ciazy po jakims tam 32 tyg nie moga latac, bo strach no i ok, wizzaie biletow nie sprzedaje. A tu mowia stewardesdy ze z takimi niemowleciami nie, ale jak zaplaci sie 25 euro to juz prosze wsiadac. Troche to dziwne
Nie ma oficjalnych wytycznych bo nie zagraża to zdrowiu dziecka, co nie zmienia faktu ze różnice ciśnienia mogą po prostu cholernie bolec małe uszka które spędziły 9 miesięcy w wodach w brzuszku mamy. -
A co do latania w ciąży do od 28tc do 34tc trzeba mieć zaświadczenie od lekarza, jak się go nie ma to trzeba podpisać papiery ze jest się świadomym ryzyka i leci się na własna odpowiedzialność, a od 34tc nie wolno już w ogóle latać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No niestety , to już wiesz tak samo jak nie pisze się żeby nie latać z chorymi zatokami albo na kacu zdrowiu nie zagraża, a to ze ból przy zatokach jest niemiłosierny i masz wrażenie jakby Ci głowę rozsadzało, albo przy kacu czujesz się jak kupa to już inna sprawa niestety jednej i drugiej sytuacji doświadczyłam kiedyś osobiście NIE POLECAM!
Ja Wam pisze o tym co się dowiedziałam, bo wiem ze dużo z Was mieszka za granica i taka informacja na pewno Wam się przyda.
Z reszta dzisiaj ta trenerka tez sama z siebie o tym nie powiedziała, to ja zapytałam czy są jakieś wytyczne co do noworodków od którego dnia/tygodnia/miesiąca życia mogą latać i dopiero wtedy powiedziała ze wytycznych nie ma ALE...Lili91 lubi tę wiadomość
-
Viola999 wrote:Wróciłam zadowolona:)
Pani nie ma .. prześladowcy nie ma .. i nie mam zarzutów o morderstwo:) -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 10:38
Bajkaaa lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pani sama zdeklasowała się bo rodzice jej wprost powiedzieli, żę nie ufają jej ze nic przez pół roku nie widziała.. co mówiła ze ona nic nie widziała.. i wogole problemu nie widzi:) taka kuźwa tępa dzida:)
Zapytała Nas czy ma zostać czy oddać wychowawstwo:) no i zdania były jasne
Co do chłopca aktualnie nie będzie chodził do szkoły za nasza prośba do rodziców;)Wyrozumiali ludzie i Nas rozumieją.. bo oni tez nic nie widzieli:) ( zasługa naszej Pani) A do Dyrekcji jutro wpływa formalne pismo o wydelegowania chłopca z naszej klasy ze skutkiem natychmiastowym .... do klasy nie wróci bo jeśli on przyjdzie to nasze dzieci nie przyjdą.. wiec Dyrekcja musi szybko działać a jest za nami:)Wojcinka, Ink@, Lisa85, nana266 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 10:38
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Witam z rana!!! Kate brzuszek juz poglaskany, ucaluj fabianka fajnie ze poznalas polke , moze uda wam sie zakolegowac, macie pewnie wiele wspolnych tematow tym bardziej ze maluszki niemal w jednym wieku kochana cos ty nie placz nad ciastem, czasem musi wyjść zakalec, moze da sie go jeszcze zjeśćStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość