Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć
Wczoraj byliśmy na prenatalnych. Na ta chwile jest wszystko w porządku, w poniedziałek muszę pojechać jeszcze tylko pobrać krew bo wczoraj punkt pobrań był juz zamknięty. Widziałam jak dzidziuś sie rusza cudowne uczucie gęba sama mi sie śmiała, dostałam kilka zdjeć. Zapytałam o płeć...lekarz powiedział ze w pierwszym trymestrze nie powinno sie o tym mówić bo to fifty fifty No ale sprzedał mi swoje przypuszczenia, stwierdził ze według niego chłopak. No i bum...poczułam delikatne rozczarowanie, tak bardzo chciałam córeczkę. Ale najważniejsze ze jest zdrowe!!! Teściowa mówiła ze po zdjęciu juz widać ze twarz chłopca-skad ona to wzięła nie wiem.
Poza tym tez nie jestem w stanie Was nadrobić. Podczytuje ale co chce napisać to milion stron dalej :p
Bajka-witam, gratuluje i spokojnej ciąży
Kuchcinka-dobrze ze sprzedajesz nam takie informacje. Do tej pory widząc takie maluszki w samolocie po części dziwiłam sie rodzicom ze ich biorą a z drugiej strony nie myślałam o tym pod katem o jakim wspomniałaś. Teraz juz bym z dzieckiem takim malutkim nie wsiadła do samolotu.
Piękna dzis pogoda, słoneczko tak swieci, szkoda ze jutro juz ma być gorzejBajkaaa, Lisa85 lubią tę wiadomość
-
Forumkowiczka wrote:Dziewczyny, któraś z Was łyka Prenatal dha? Myślicie ze jest okej?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Forumkowiczka wrote:Dziewczyny, któraś z Was łyka Prenatal dha? Myślicie ze jest okej?
-
nick nieaktualnyKate- zamieszanie było z głupiego powodu i nie warto na ten temat pisać
Forumowiczka - cieszę się że maluch zdrowy radzę nie nastawić Ci się że może jeszcze się oka ze ze dziewczynka. Lepiej wczuwaj się już w chłopięce gadzety i oswajaj się z tą myślą swoją drogą chłopcy są super
Rozumiem Twoje rozczarowanie i choć sami z mężem postanowiliśmy że nie chcemy znać plci to zastanawiam sie czasem czy to do ry pomysl....bedac w ciazy ma sie jeszcze czas na przyzwyczajenie do tej mysli a jak sobie zafunduje szok po porodzie...? -
Forumkowiczka to szybciutko lekarz stwierdził płeć, ja ostatnio byłam w 14tyg i nawet nie było mowy by cokolwiek się dowiedzieć. Ja na Twoim miejscu nie traciłabym wiary na dziewczynkę, bo może być jak u Effy, że siusiak nagle zniknął27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 10:38
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Stella ja to tak szczerze to chcialabym znac plec bo teraz w sklepach ciezko znalezc cos neutralnego i mialabym problem zwyprawka poza tym no czy dowiecie sie teraz czy przy porodzie to duzej roznicy nie ma , a hednak juz moglabys synkowi mowic "ze np matylda/igor kopie" i tak go przyzwyczajac do brata/siostry no ale to musicie juz z mezem zadecydowac sami
Dla takich maluszków najbardziej podobają mi się ubranka białe, beżowe i szarości a to są neutralne kolory;-)
Boję się tylko że poczuje lekki zawód jak się oka ze ze dziewczynka... -
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Ja juz Ci mowilam, ze sie zamienimy, czym Ty sie stresujesz! ;d
Tez uwielbiam te kolory i zapewne jak cos dokupie to wlasnie takiego :d poki co czekam na ciuszki, dzis powinny byc! A juz mam taka ochote je wyprac, poprasowac i wgl przygotowac wszystko haha no ale... Jeszcze 2,5 miesiaca i wtedy sie za to zabiore ;dNatka2 lubi tę wiadomość
-
Forumkowiczka wrote:Cześć
Wczoraj byliśmy na prenatalnych. Na ta chwile jest wszystko w porządku, w poniedziałek muszę pojechać jeszcze tylko pobrać krew bo wczoraj punkt pobrań był juz zamknięty. Widziałam jak dzidziuś sie rusza cudowne uczucie gęba sama mi sie śmiała, dostałam kilka zdjeć. Zapytałam o płeć...lekarz powiedział ze w pierwszym trymestrze nie powinno sie o tym mówić bo to fifty fifty No ale sprzedał mi swoje przypuszczenia, stwierdził ze według niego chłopak. No i bum...poczułam delikatne rozczarowanie, tak bardzo chciałam córeczkę. Ale najważniejsze ze jest zdrowe!!! Teściowa mówiła ze po zdjęciu juz widać ze twarz chłopca-skad ona to wzięła nie wiem.
Poza tym tez nie jestem w stanie Was nadrobić. Podczytuje ale co chce napisać to milion stron dalej :p
Bajka-witam, gratuluje i spokojnej ciąży
Kuchcinka-dobrze ze sprzedajesz nam takie informacje. Do tej pory widząc takie maluszki w samolocie po części dziwiłam sie rodzicom ze ich biorą a z drugiej strony nie myślałam o tym pod katem o jakim wspomniałaś. Teraz juz bym z dzieckiem takim malutkim nie wsiadła do samolotu.
Piękna dzis pogoda, słoneczko tak swieci, szkoda ze jutro juz ma być gorzej
-
19ina90 wrote:Forumkowiczka to szybciutko lekarz stwierdził płeć, ja ostatnio byłam w 14tyg i nawet nie było mowy by cokolwiek się dowiedzieć. Ja na Twoim miejscu nie traciłabym wiary na dziewczynkę, bo może być jak u Effy, że siusiak nagle zniknął
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny