Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ja jesli lekarz w poniedziałek powie mi ze wszystko ok:D to może być i taki mały do końca oby dzidzia się mieściła;D
Ale ostatnio ogladałam ta gelerie brzuszków i w sumie są i wielgaśne ale byla tam dziewczyna w 30 któryms tygodniu i miała taki malusi, wiec troche mnie to pocieszyło.
właśnie zjadłam całe opakowanie Mamby:O
ja niestety muszę lecieć jakiś obiad ogarnać chyba zrobie indyka w warzywach w sosie.
I musze dom ogarnąć bo księdza mamy najprawdopodobniej dziś więc dziś zero lenistwa;D:D
-
Martynka nooo niby nie ale jutro znów bede robić bo robie w innym ubraniu dla porównania : z zeszlymi tygodniami:D ale to zaden problem byl dzis a wczoraj bylam na tel i nie umiem sie tam obslugiwac.
Natka i Tobie zleci szybko zobaczysz:)
Natka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaroolina sliczny brzuszek ale chudzinka z ciebie
Ja niewiem chyba jestem najgrubsza na tym forum do ostatniej wizyty juz 8kg na plusie ciekawe ile jutro juz bedzie, eh predyspozycja po babkach chyba, napewno z 30 przytyje do końca ciąży..
A tymczasem pije wode, jem migdaly i czekam az sie lepiej poczuje, na sniadanie dzis lekkostrawnie chlebek z jajkiem na twardo, na obiad zupka warzywna potem mam zamiar zjeść parówki i na kolacje pasztecik tak żeby nie jesc nic ciezkostrawnego bo w nocy dzis znow umieralam :/jutro ide na wizyte to zapytam sie co moge wziasc przy kryzysie na noc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monia1028 wrote:Nana moja bliźniaczko powoedz mi co tam juz masz kupione z wyprawki?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Taki bujaczek to super sprawa mozesz np cos robic w kuchni i dziecko moze sobie lezec. Ja tez mam podobny
A termometr taki
http://allegro.pl/termometr-bezdotykowy-microlife-nc100-i6570093456.html?snapshot=MjAxNy0wMS0xMlQxNjo1OTowNlo7YnV5ZXI7NDdkMzczY2NjZTQyZmJkYzZjMzFkMWFiMTBmMjU4NGE5NTUzNWUzNDcxOTdiZTFlNDIzYTIwNjYwZmI4MTQ3OA==
może trochę drogi ale u siostry się sprawdził -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny