X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki z MARCOWEGO TESTOWANIA :-)
Odpowiedz

Ciężarówki z MARCOWEGO TESTOWANIA :-)

Oceń ten wątek:
  • Kitkat Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniecha, jak sprzęt będzie dobry to wychwyci :) ja w ogóle nie spodziewałam się usłyszeć bicia bo ponoć ginekolodzy nie puszczają dźwięku ale mój minna te trzy sekundy włączył- bajka po prostu :) mąż tylko obrażony bo go gin nie zawołał na USG :D

agniecha2101 lubi tę wiadomość

oar890bvpobm9vcr.png
    fb3d941327.png
  • Tekana Ekspertka

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff nadrobiłam kilka stron :D

Oczywiście że ja tutaj zostaje nawet na grudniowki nie zajrzałam :P ciezko by było to wszystko ogarnąć :P

U mnie jakoś dolegliwości ustały :/ i w ogóle nie czuje się jakbym była w ciąży... Dzisiaj rano zrobiłam test i są piękne dwie tłuste krechy po sekundzie :D

Wizytę mam na wtorek odwołałam na środę bo urlopu nie chciał mi dać :/

Czekam z niecierpliwością czy będzie już serducho... Ale mój mąż cały czas twierdzi że będą dwa serducha :P wariat :P o_O

Myślę że od lipca pójdę na zwolnienie bo już cholernie nie chce mi się pracować siedzę tam jak na skazaniu :P

Piękny dzisiaj dzień <3 zaraz wracam do domu i idę na spacer :D z synkiem <3

Oczywiście ze szczęścia chciałabym już wszystkim powiedzieć że jestem w ciąży ale się powstrzymuje :P

agniecha2101, peeky lubią tę wiadomość

0d1yhqvkrdd1187y.png
    7470dzu53pt5x8uh.png

10.05.2015 Aniołek (7tc) ❤ <3
    18 cs
    07.12.2016 synek ❤ <3 <3 nasza miłość ❤ <3 <3

4cs o rodzeństwo <3<3 28.02.
    II kreski 28.03. <3
    01.02. zakończenie kp
  • monazis Znajoma

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniecha2101 wrote:
    I jak? Opowiadaj :-)

Niestety ciąża obumarła

9tc Aniołek poronienie zatrzymane [*]05.04.2018
    ewl0mewafojm92sb.png
  • monazis Znajoma

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem zrozpaczona

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 15:57

ewl0mewafojm92sb.png
  • agniecha2101 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monazis wrote:
    Niestety ciąża obumarła
    Przykro mi Kochana :-( Nie wiem nawet co powiedzieć :-( Współczuję :-( Trzymaj się jakoś :-*

👶 20.09.2022 💙
    👧 29.07.2020 💗
    👦 8.12.2018 💙
  • Kitkat Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monazis wrote:
    Niestety ciąża obumarła
    Bardzo bardzo mi przykro.

oar890bvpobm9vcr.png
    fb3d941327.png
  • agniecha2101 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitkat wrote:
    Agniecha, jak sprzęt będzie dobry to wychwyci :) ja w ogóle nie spodziewałam się usłyszeć bicia bo ponoć ginekolodzy nie puszczają dźwięku ale mój minna te trzy sekundy włączył- bajka po prostu :) mąż tylko obrażony bo go gin nie zawołał na USG :D
    Szwajcaria to powinni mieć dobry hehe :-D No zobaczymy, najważniejsze, żeby było wszystko ok. Zazdro normalnie ;-) Też bym się obraziła na męża miejscu :-P

👶 20.09.2022 💙
    👧 29.07.2020 💗
    👦 8.12.2018 💙
  • Kitkat Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniecha2101 wrote:
    Szwajcaria to powinni mieć dobry hehe :-D No zobaczymy, najważniejsze, żeby było wszystko ok. Zazdro normalnie ;-) Też bym się obraziła na męża miejscu :-P
    Obiecałam mu że na każde kolejne badanie już ze mną wejdzie od razu :)

agniecha2101 lubi tę wiadomość

oar890bvpobm9vcr.png
    fb3d941327.png
  • Tekana Ekspertka

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monazis wrote:
    U mnie ciąża obumarła

Kochana tak bardzo mi przykro :( :* tule Cię mocno :* <3 ból kiedyś zmaleje ale zawsze będzie się pamiętało aniolka :,( trzymaj się kochana :*

0d1yhqvkrdd1187y.png
    7470dzu53pt5x8uh.png

10.05.2015 Aniołek (7tc) ❤ <3
    18 cs
    07.12.2016 synek ❤ <3 <3 nasza miłość ❤ <3 <3

4cs o rodzeństwo <3<3 28.02.
    II kreski 28.03. <3
    01.02. zakończenie kp
  • monazis Znajoma

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tekana wrote:
    Kochana tak bardzo mi przykro :( :* tule Cię mocno :* <3 ból kiedyś zmaleje ale zawsze będzie się pamiętało aniolka :,( trzymaj się kochana :*

Nie tracę nadziei następnym razem musi się udać, ale to była moja pierwsza ciąża i to chyba najbardziej boli

ewl0mewafojm92sb.png
  • inaa Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monazis okropnie mi przykro - uwierz wiem co czujesz ;( <3 przytulam Cię najmocniej jak mogę ;( !

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

• inaa Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem Ci - pierwsza najbardziej boli ! Przepłakałam kilka dni . Pocieszył mnie jedynie fakt, że umiem zajść w ciążę i odblokowała mi się głowa bo wcześniej bardzo długo się staraliśmy

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png

• monazis Znajoma

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem z moim narzeczonym 4 lata i zawsze byliśmy ostrożni choć nigdy się nie zabezpieczaliśmy i jak stwierdziliśmy ze chcemy dziecko to udało się za pierwszym razem. Także jestem dobrej myśli ze się uda kolejnym razem. Ehh okropne to wszystko dziś.

Inaa a Ty masz dzieci? Poroniłaś pierwsza ciąże ?

ewl0mewafojm92sb.png
  • inaa Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam dzieci , poroniłam 2 ciąże
    Staramy się z mężem 4 lata

U ciebie napewno następnym razem będzie dobrze - włącz po owu acard nie zaszkodzi a może dużo pomóc.

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png

• Szczesliwa88 Koleżanka

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny cały dzień się nie odzywalam bo hmmmmm bo mój dzień dziś zamienił się najpierw w szczęście potem w koszmar.

Była prywatnie u ginekologa bo przecież tamta lekarka nic nie widziała i okazało się że jesteś w ciąży bliźniaczej z tym że w jednoowodniowej czyli zagrożenie najwyższego stopnia jakie może być. Przeplakalam pół dnia a teraz głowa mi pękajeden lekarz mówi że będzie dobrze drugi że działam obecnie na zasadzie inkubatora czyli dzieciątka albo umrą w mym łonie albo po cc będą zbyt malutki i nie dadzą rady

• agniecha2101 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa88 wrote:
    Cześć dziewczyny cały dzień się nie odzywalam bo hmmmmm bo mój dzień dziś zamienił się najpierw w szczęście potem w koszmar.

Była prywatnie u ginekologa bo przecież tamta lekarka nic nie widziała i okazało się że jesteś w ciąży bliźniaczej z tym że w jednoowodniowej czyli zagrożenie najwyższego stopnia jakie może być. Przeplakalam pół dnia a teraz głowa mi pękajeden lekarz mówi że będzie dobrze drugi że działam obecnie na zasadzie inkubatora czyli dzieciątka albo umrą w mym łonie albo po cc będą zbyt malutki i nie dadzą rady
    Kochana normalnie nie wiem co powiedzieć...:-( Wczoraj przeczytałam i nie mogłam spać całą noc, same złe wieści ostatnio :-( Przykro mi :-( Ale wierzę, że będzie jednak wszystko w porządku. Trzymaj się Kochana :-*
    Przeczytaj sobie: http://www.elementarzmamy.pl/czytac-bzdur-wierzyc-o-ciazy-blizniaczej-jednoowodniowej/ Może to Cię podniesie na duchu :-*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 09:14

Szczesliwa88 lubi tę wiadomość

👶 20.09.2022 💙
    👧 29.07.2020 💗
    👦 8.12.2018 💙
  • Luuna Ekspertka

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monazis wrote:
    Ja jestem z moim narzeczonym 4 lata i zawsze byliśmy ostrożni choć nigdy się nie zabezpieczaliśmy i jak stwierdziliśmy ze chcemy dziecko to udało się za pierwszym razem. Także jestem dobrej myśli ze się uda kolejnym razem. Ehh okropne to wszystko dziś.

Inaa a Ty masz dzieci? Poroniłaś pierwsza ciąże ?
    Monazis. Tule mocno wiem co to znaczy. Pierwsza ciążę też poronilam w 10tyg. W następną zaszlam po 4 miesiącach (było lyzeczkowanie) teraz mam 2 zdrowych dzieciaczkow i 3 w drodze :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 09:00

https://www.maluchy.pl/li-73391.png
    Mam 3 skarby

• Luuna Ekspertka

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to dziękuję za zaproszenie do wątku. Termin mam na 15 listopad

Katti lubi tę wiadomość

Mam 3 skarby

• Luuna Ekspertka

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monazis wrote:
    Cześć dziewczyny jak wasze samopoczucie ?
    Ja od rana kicham jak szalona
    Ja też często kicham ale przeziębiona nie jestem.
    Męczą mnie cały dzień mdłości a rano wymioty :-(

Mam 3 skarby

• Luuna Ekspertka

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diamond92 wrote:
    Cześć dziewczyny! No pewnie, że zaglądam tutaj :) ja też nie lubię zbytniego tłoku jak to na listopadówkach jest ;P dlatego tutaj będę :) nie odzywam się zbytnio bo okropnie się czuję... Mam meeega mdłości, nie pomaga nic, ani imbir, ani banany, ani migdały, ani krakersy, ani woda z cytryną, po prostu nic :( może wy macie jakieś inne sprawdzone sposoby? :) do tego odrzuciło mnie od ukochanej kawy, teraz wymiotuje po niej... I nie mogę tego przeżyć bo oczami bym piła ;P no a jak już wracam z pracy to jestem tak zmęczona i padnięta, że usypiam ;P i tak wegetuję ;P oby szybko przeszło bo mam wrażenie, że marnuję czas tym okropnym samopoczuciem... Udalo mi się umówić gina na 12.04 na NFZ więc mam nadzieję, że przepisze kilka badań i nie będę musiała prywatnie wszystkich robić :)
    Ooo ja dokładnie tak samo a propo mdłości i kawy. Często nie mam siły i leżę cały dzień aż mnie tyłek boli od leżenia. I żałuję bo mam 2 dzieciaczkow w domu które chcą by mama się pobawila wyszła ma spacer a tu lipa

Mam 3 skarby

‹‹ 10 11 12 13 14 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ