X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki z MARCOWEGO TESTOWANIA :-)
Odpowiedz

Ciężarówki z MARCOWEGO TESTOWANIA :-)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa88 wrote:
    Pół na pół :) ale dobre żołnierze ważna sprawa :)

No ja swojego testu nie sprawdzialam tylko mój M :) bo ja po 4 miesiącach zawodu już nie chciałam patrzeć i wyszedł z łazienki i mówi do mnie ile powinno byc kresek ?;) Powiedziałam że dwie to zaczął się śmiać o już wiedziałam :)

Mam psiura który ma 5 lat i jest naszym oczkiem w głowie martwię się trochę o nią że będzie zazdrosna :) no ale zobaczymy a wy dziewczyny obie za granicą jesteście?
    Ja mieszkam w UK od ponad 5 lat... Mojego męża poznałam grajac w grę i tak pojechalam do niego do UK nie widzac sie wczesniej ale wiedzielismy ze chcemy byc razem i tak pykneliśmy się w realu :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 20:06

AleksandraW lubi tę wiadomość

• agniecha2101 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa88 wrote:
    Pół na pół :) ale dobre żołnierze ważna sprawa :)

No ja swojego testu nie sprawdzialam tylko mój M :) bo ja po 4 miesiącach zawodu już nie chciałam patrzeć i wyszedł z łazienki i mówi do mnie ile powinno byc kresek ?;) Powiedziałam że dwie to zaczął się śmiać o już wiedziałam :)

Mam psiura który ma 5 lat i jest naszym oczkiem w głowie martwię się trochę o nią że będzie zazdrosna :) no ale zobaczymy a wy dziewczyny obie za granicą jesteście?
    Tak, ja w Szwajcarii mieszkam, ale raczej nie zamierzam zostać tu na stałe. Jakoś ciągnie mnie ostatnio do Polski coraz bardziej ;-)

👶 20.09.2022 💙
    👧 29.07.2020 💗
    👦 8.12.2018 💙
  • Szczesliwa88 Koleżanka

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To wy tak daleko ode mnie no ładnie :) a na mnie krzyczycie że uciekam na inny wątek :) hehe nie ni żartuje

Macie jakieś zachcianki? Ja to tak jak przestałam cała nic to teraz raz że sikam co chwilę to jeszcze ciągle głodna chodzę ale to mam aż taki niemislosierny głód

Wiem że wam laski marudze ale myślicie że do jakiego czasu można mieć np puste jajo płodowe bo martwię się trochę że ona mi dziś nic nie powiedziała :(

• Szczesliwa88 Koleżanka

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znaczy czy jakbym miała to już powinno samo się oczyścić czy mogę się za tydzień bądź dwa dowiedzieć że sorry ale ni chu chu bo czytałam że objawy ciążowe można mieć cały czas i tak samo nasilone

• agniecha2101 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katti wrote:
    Ja mieszkam w UK od ponad 5 lat... Mojego męża poznałam grajac w grę i tak pojechalam do niego do UK nie widzac sie wczesniej ale wiedzielismy ze chcemy byc razem i tak pykneliśmy się w realu :D
    To ciekawe poznanie ;-) Ja swojego męża poznałam jak przyjechał do PL na święta, a pracowałam u jego siostry ;-) a przyznam się, że bylam akurat w związku (chorym związku co prawda), a dla niego w ciagu tygodnia zmieniłam swoje życie :-) Rozstałam się z facetem, z którym byłam prawie 4 lata, podjęłam odrazu decyzję o wyjeździe, ale że miałam parę spraw do zakonczenia (szkoła, prawko itp) to kilka miesięcy później mieszkaliśmy już razem w CH :-) Nie wierzyłam wcześniej w miłość od pierwszego wejrzenia i w przeznaczenie, ale jak tylko zobaczyłam mojego męża, to wiedziałam, że to z nim spędzę resztę życia :-) i nie miałam co do tego wątpliwości nawet przez chwilę :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 20:18

👶 20.09.2022 💙
    👧 29.07.2020 💗
    👦 8.12.2018 💙
  • agniecha2101 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa88 wrote:
    Znaczy czy jakbym miała to już powinno samo się oczyścić czy mogę się za tydzień bądź dwa dowiedzieć że sorry ale ni chu chu bo czytałam że objawy ciążowe można mieć cały czas i tak samo nasilone
    W tym Ci nie pomogę niestety, nie mam pojęcia jak to jest :-(
    Zachcianek raczej nie mam żadnych poza tym, że wczoraj o 22 miałam ochotę na tosta z serem ;-)
    Uciekam na dziś, będę jutro :-)
    Dobrej nocy dziewczyny :-)

👶 20.09.2022 💙
    👧 29.07.2020 💗
    👦 8.12.2018 💙
  • Szczesliwa88 Koleżanka

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To się czuje od razu ♥️♥️♥️♥️♥️

agniecha2101 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa88 wrote:
    To wy tak daleko ode mnie no ładnie :) a na mnie krzyczycie że uciekam na inny wątek :) hehe nie ni żartuje

Macie jakieś zachcianki? Ja to tak jak przestałam cała nic to teraz raz że sikam co chwilę to jeszcze ciągle głodna chodzę ale to mam aż taki niemislosierny głód

Wiem że wam laski marudze ale myślicie że do jakiego czasu można mieć np puste jajo płodowe bo martwię się trochę że ona mi dziś nic nie powiedziała :(
    Z tego co pamietam pisalas ze gin widziala jajo i ciałko zółte wiec mysle ze wszystko bedzie dobrze gorzej jakby tego ciała zółtego nie było.
    Spokojnie to wczesna ciaża i tak dobrze że mialas już usg ;)

• Szczesliwa88 Koleżanka

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedziała mi tylko o pecherzyku o środku nic chyba że ja już byłam taka zakręcona dobra już nie marudze :) poczekam grzecznie tydzień tym bardziej że na weekend jadę do mamy więc troszkę ochlone :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa88 wrote:
    Powiedziała mi tylko o pecherzyku o środku nic chyba że ja już byłam taka zakręcona dobra już nie marudze :) poczekam grzecznie tydzień tym bardziej że na weekend jadę do mamy więc troszkę ochlone :)
    Jak na moje gdyby było puste jajo to juz cos by sie działo a kolejna sprawa beta mialaby maly przyrost i by zaczela spadac :)

• Karolcia27 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak, macie rację, niektóre kobitki beda rodziły jeszcze w listopadzie :-) w każdym razie ja uciekam na grudniowe mamuśki :-) ale oczywiście będę Was podczytywac, niestety nie jestem w stanie ogarnąć tyłu wątków :-) może jak już nie będę pracować :-* trzymam za Was mocno kciuki :-* i zaglądajcie też na wątek grudniowych mamusiek :-*

4 cs - 29 marca II kreseczki <3

7v8r9n73wz5zsofj.png

heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia27 wrote:
    No tak, macie rację, niektóre kobitki beda rodziły jeszcze w listopadzie :-) w każdym razie ja uciekam na grudniowe mamuśki :-) ale oczywiście będę Was podczytywac, niestety nie jestem w stanie ogarnąć tyłu wątków :-) może jak już nie będę pracować :-* trzymam za Was mocno kciuki :-* i zaglądajcie też na wątek grudniowych mamusiek :-*
    Powodzenia w takim razie .
    Ja tam zaglądać nie będe ;)

• agniecha2101 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagląda tu jeszcze ktoś oprócz mnie i Katti? ;-) Jestem ciekawa co u reszty dziewczyn i ich maleństw :-)

Katti lubi tę wiadomość

👶 20.09.2022 💙
    👧 29.07.2020 💗
    👦 8.12.2018 💙
  • Mag78 Debiutantka

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :) u mnie piękna wiosna i wreszcie chce się żyć!!! ja jutro kończę 6 tydzień i siedzę jak na szpilkach bo kolejną wizytę mam dopiero 17.04 ale ciągle chodzi mi po głowie czy nie iść za tydzień w czwartek.... umieram z niepewności i strachu czy będzie dzidzia i serduszko...boję się bardzo a z drugiej strony powtarzam sobie a dlaczego miałoby być inaczej!!! Jeśli chodzi o objawy to bolą mnie piersi ale tak do wytrzymania i czasami coś tam w brzuchu zaboli albo ciągnie. Mdłości właściwie nie mam raczej lekką zgagę ale w ciąży z synem mdłości zaczeły się dopiero w 7 tygodniu więć czekam z utęsknieniem bo może wtedy będę spokojniejsza....

Katti, agniecha2101 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mag78 wrote:
    Cześć Dziewczyny :) u mnie piękna wiosna i wreszcie chce się żyć!!! ja jutro kończę 6 tydzień i siedzę jak na szpilkach bo kolejną wizytę mam dopiero 17.04 ale ciągle chodzi mi po głowie czy nie iść za tydzień w czwartek.... umieram z niepewności i strachu czy będzie dzidzia i serduszko...boję się bardzo a z drugiej strony powtarzam sobie a dlaczego miałoby być inaczej!!! Jeśli chodzi o objawy to bolą mnie piersi ale tak do wytrzymania i czasami coś tam w brzuchu zaboli albo ciągnie. Mdłości właściwie nie mam raczej lekką zgagę ale w ciąży z synem mdłości zaczeły się dopiero w 7 tygodniu więć czekam z utęsknieniem bo może wtedy będę spokojniejsza....
    Te wszystkie obawy o to czy dzidzia bedzie czy serduszko bedzie tak naprawde biora się stad że czytamy na innych forach o tym potem się to nam udziela...Nie wolno sobie tworzyc takich obaw to najgorsze co może być.
    Wiem że różne tragedie się dzieją ale nie wolno myśleć że nas też to spotka.
    Z naszymi fasolkami będzie wszystko dobrze koniec kropka :)

Reszta dziewczyn chyba przysneła nam ...
    Tekana gdzie się podziałaś - taka aktywa była a tu nagle taka cisza hm ?

Reszta dziewczyn ?
    Na wczoraj o ile dobrze pamietam było nas z 5 które miały miec wizyty z czego 2 tylko dały znac co u nich po wizytach a gdzie reszta się pytam...

Mam świadomość że kobiety są bardziej aktywne w trakcie starań o dzidziusia niż w trakcie ciazy ale zeby to tak szybko już na poczatku... hm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 09:43

• agniecha2101 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mag78 wrote:
    Ty przynajmniej pierwszą wizytę masz już za sobą, a ja nawet jeszcze nie mam ciąży potwierdzonej ani przez lelarza ani z krwi :-( Muszę czekać do poniedziałku na pierwszą wizytę, a tak już nie mogę się doczekać.
    Mi dziś pierwszy raz po przebudzeniu zrobiło się niedobrze :-/ Chyba bez mdłości u mnie nie przejdzie :-P Czuję się jakbym miała mega kaca dziś:-/ :-P

Katti lubi tę wiadomość

👶 20.09.2022 💙
    👧 29.07.2020 💗
    👦 8.12.2018 💙
  • agniecha2101 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katti wrote:
    Te wszystkie obawy o to czy dzidzia bedzie czy serduszko bedzie tak naprawde biora się stad że czytamy na innych forach o tym potem się to nam udziela...Nie wolno sobie tworzyc takich obaw to najgorsze co może być.
    Wiem że różne tragedie się dzieją ale nie wolno myśleć że nas też to spotka.
    Z naszymi fasolkami będzie wszystko dobrze koniec kropka :)

Reszta dziewczyn chyba przysneła nam ...
    Tekana gdzie się podziałaś - taka aktywa była a tu nagle taka cisza hm ?

Reszta dziewczyn ?
    Na wczoraj o ile dobrze pamietam było nas z 5 które miały miec wizyty z czego 2 tylko dały znac co u nich po wizytach a gdzie reszta się pytam...

Mam świadomość że kobiety są bardziej aktywne w trakcie starań o dzidziusia niż w trakcie ciazy ale zeby to tak szybko już na poczatku... hm
    Chyba wszystkie od nas uciekły i nikt więcej tu do nas nie zagląda...:-(

Katti lubi tę wiadomość

👶 20.09.2022 💙
    👧 29.07.2020 💗
    👦 8.12.2018 💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj piękna pogoda sie zapowiada ... po 2 tyg deszczu..
    Mąż ma wolne wiec wykorzystamy pogode i pójdziemy z dziecmi na spacer... mam tylko nadzieje że bede sie dobrze czuć bo czuję się jakoś nie swojo i mam obawy że będe miała w trakcie spaceru mega zawroty głowy....

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniecha2101 wrote:
    Chyba wszystkie od nas uciekły i nikt więcej tu do nas nie zagląda...:-(
    Jesli tak jest to trudno...na siłę nikogo nie zatrzymamy widocznie nie jesteśmy dobrym towarzystwem ;)

• agniecha2101 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katti wrote:
    Jesli tak jest to trudno...na siłę nikogo nie zatrzymamy widocznie nie jesteśmy dobrym towarzystwem ;)
    Na to wychodzi :-P W ogóle tyle pozytywnych testów było w marcu, a tak mało tu do nas zawitało, a teraz nawet te, które były, gdzieś uciekły.
    Monazis miała się chyba dziś odezwać po wizycie :-) zobaczymy...;-)

Kitkat, Almond, Diamond, Inaa, Vilemoo, Maugo, Tekana i cała reszta zaglądacie tu jeszcze? ;-)

U nas wczoraj do południa było ładnie, miałam się wybrać na spacer, ale nie zdążyłam, bo się rozpadało :-P Dziś z kolei padało od rana, a teraz pomału wychodzi słoneczko :-) a w weekend ma być podobno 20°C :-) w końcu będę mogła zagonić męża, żeby przekopał ogródek ;-)

Katti lubi tę wiadomość

👶 20.09.2022 💙
    👧 29.07.2020 💗
    👦 8.12.2018 💙
‹‹ 8 9 10 11 12 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ