Czekając na pierwsze dziecko w 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
No kudłatość to cecha dominująca więc szanse masz duże Edwarda;). U mnie tata ma ciemne kręcone włosy i obie z siostrą odziedziczyłyśmy . Wiec myślę że młody też bd miał ciemnego baranka:) blond niestety recesywny więc jak oboje nie jesteście blondziaki to mniejsze szanse na blondasa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2018, 11:32
edwarda20 lubi tę wiadomość
-
Ineczka wrote:A i gratuluje córeczki ) Trochę dziewczynek się przyda jak tyle chl mamy
A u nas wygląda na to, że będzie dziewczynka Ale w sumie fajnie, lubię, jak dziewczyny bawią się z chłopakami Siostrzyczka męża jest za to wniebowzięta i pełna nadziei co do dziewczynki - może trochę też dlatego, że sama ma w rodzinie tylko chłopaków do zabawyLoczek2018, edwarda20, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Loczek2018 wrote:No kudłatość to cecha dominująca więc szanse masz duże Edwarda;). U mnie tata ma ciemne kręcone włosy i obie z siostrą odziedziczyłyśmy . Wiec myślę że młody też bd miał ciemnego baranka:) blond niestety recesywny więc jak oboje nie jesteście blondziaki to mniejsze szanse na blondasa.
Wlasnie jestesmy oboje blond;p w tej chwili nie jakis super jasny, ale oboje jako dzieci mielismy biale wlosy. Mnie ciut sciemnialy w okresie dojrzewania. W ogole z obu stron jasne genyLoczek2018 lubi tę wiadomość
-
My oboje sredni blond maz oczy niebieskie a ja zielone...
Ale np moja siostra to juz brunetka z brazowymi oczami po prababci od strony dziadka woec aktualnie jedyna taka ciemna w rodzinie... tesc tez ciemny no teraz juz siwy z piwnymi oczami wiec ja sie tam spodziewam wszystkiego
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyJa bym chciała żeby Franek miał włosy po mnie - białe jak mleko w dzieciństwie Tatuś blondyn, ale pod rudy podchodzi. Na zdjęciach z dzieciństwa też lekko rudy Jak to powiedziałam na głos, to myślałam, że teściowa mnie pożre. Ale mój mąż mnie poparł mówiąc, że przecież widać, że lekko rudawy był.
U mnie w klatce mieszka małżeństwo. Ona pomarańczowa, on czarny. Syn wyszedł pomarańczowy. Chociaż tak się śmiejemy, to uważam, że to jest naprawdę piękny kolor
U nas wśród znajomych też większość chłopców (nawet trzech Franków ) Wczoraj mąż rozmawiał z kolegą i powiedział, że mogą nam oddać spacerówkę parasolkę maclaren, jakieś nosidełko i łóżeczko turystyczne. Kurdę, strasznie to miłe! Za to sąsiadka bloku sama z siebie powiedziała, że może pożyczyć kołyskę - też super, bo chciałam kupić, a wiadomo, że to tylko na 3 miesiące pewnie.edwarda20, mi88, Loczek2018 lubią tę wiadomość
-
Ciekawe jaka nasza coreczka bedzie ja ci3mna blondynka, w dziecinstwie bylam biala doslownie maz brunet, ale za to tesc lysy haha oby nie poszla w dziadka
I tak sobie teraz mysle, bo znajoma ze wsi ostatnio urodzila i ich synek ma takie dlugie ciemne wlosy, a oboje rodzicow maja blond chyba nie zawsze po rodzicach te wloski sie dziedziczyLoczek2018 lubi tę wiadomość
-
Loczek2018 wrote:Jedno jest pewne - wszystkie bd piękne:).
Kurcze, te maluszki to zawsze slodziaki, a pozniej musza urosnąć i zacząć pyskować i juz wtedy nie są takie słodkie ... Muszą dorastać?..
Loczek2018 lubi tę wiadomość
-
Cccierpliwa wrote:Andziula w kiddy tylko w evolunie mozesz jechac z fotelikiem w pozycji lezacej bo ma wiecej roznych zabezpieczen w evolution mozesz tej pozycji uzywac jedynie poza samochodem... no i tez bez koniecznosci nie trzeba jej uzywac ja np jezdzac w okolicy pewnie nie będę a jedynie na trasie de-pl bo to jednak kawal drogi... ale nie to bylo moim priorytetem przy wyborze a ogolna wielkosc wetylacja to ze stelaz jest jak w lozku pod materialem gietki i poddaje sie pracy a sie kawal plastiku no i ma naprawde mase zabezpieczen nawet dodatkowych przy stluczce bocznej... baza nie pasuje do kolejnych fotelikow bo w kiddy wszystkie sa z isofixem no i kiddy wszystkie dalsze foteliki ma tylko przodem do kierunku jazdy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2018, 14:08
-
Andziula no jest tego to fakt...
Ja akurat jedynie co jestem pewna tylko co do fotelika samochodowego i to juz od dluzszwgo czasu dla mnie jest on numerem jeden...
A reszta wyprawki to metlik w glowie
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
Andziula sprzedam Ci moj patent Od początku jak jestem na forum i o czyms dziewczyny rozmawialy, polecaly, doradzaly, to wszystko spisywalam w excelu. Jak doszlo do momentu, że mialam zamiar zamawiac to wchodzilam do excelka i czytalam o tych rzeczach w necie, porownywalam, czytalam recenzje i opinie. Czasami faktycznie wyszlo, że cos jest dobre, czasami kupilam cos zupelnie innego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2018, 14:14
Loczek2018, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
-
Ja mam poki co najwieksza zagwozdke z lozeczkiem i z wozkiem reszta jakos pojdzie
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
Loczek2018 wrote:Edwarda - chce Twojego Excela! Heheh.
No ja tez gubię informacje. Musze zacząć to spisywać.
W tej chwili w excelku juz prawie pusto, bo to co kupilam to usuwałam
Zostal mi w sumie termometr dla dziecka, monitor oddechu, karuzelka, mata edukacyjna i nosidelko. Ale to wszystko zamowie juz po przeprowadzce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2018, 14:30
-
U mnie mąż czarne włosy, piwne oczy, ja ciemnobrązowe włosy, piwne oczy Moja siostra blondynka i niebieskie oczy po mamie Mąż jak i reszta jego rodzeństwa odziedziczyli wygląd po mamie a teść nie wiem nawet jakiego koloru włosy miał za młodu, a oczy jego jak dla mnie są ciężkie do zidentyfikowania nie są to brązowe, tylko wg mnie wyglądają na ciemnoniebieskie Ale myślę, że mała szansa, żeby u nas dziecko wyskoczyło z jasnymi włosami
U nas ciągle święta wielkanocne są terminem, w którym pewnie większość wyprawki lub całość skompletujemy. Obawiam się tylko, że za dużo tego będzie na raz, bo chcemy też zwieźć nasze rzeczy z Polski, które czekały na urządzanie mieszkania i wolałabym, żeby mąż przed świętami zrobił kurs i już coś przywiózł niż potem wszystko na raz
11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc. -
mi88 wrote:U mnie teraz wśród znajomych i rodziny same chłopaki - mamy dwie pary najbliższych znajomych - jedni mają półrocznego brzdąca, drudzy tygodniowego. Dwie kuzynki męża, z którymi mamy kontakt, urodziły w tym miesiącu chłopaków. Nie ma żadnej dziewczynki Nawet chyba trochę ubranek nam przypadnie po 10letniej siostrze męża, bo odkąd się urodziła, w rodzinie same chłopaki.
A u nas wygląda na to, że będzie dziewczynka Ale w sumie fajnie, lubię, jak dziewczyny bawią się z chłopakami Siostrzyczka męża jest za to wniebowzięta i pełna nadziei co do dziewczynki - może trochę też dlatego, że sama ma w rodzinie tylko chłopaków do zabawy
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615