Czekając na pierwsze dziecko w 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Spij spij, welonka Chociaz ja mam problem ze snem, bardzo bardzo pozno sie klade i wstaje tez pozno bo nie moge sie zalec z lozka, wiec wstaje i praktycznie moglabym szykowac obiad zamiast sniadania.
Moj syn dzisiaj baaardzo aktywny, okopal mnie strasznie chyba za brak sniadania, dopiero jak w biegu zjadlam kanapke to sie nieco uspokoilgondi lubi tę wiadomość
-
Ja ostatnio śpiąca a śpie mniej. Budzę się nie wyspana, ale nie umiem spać. W dzień czasami się udaje dospać. Dzisiaj wstałam orzed 7, nie byli co robić to oglądałam wózki. I się w dwóch zakochałam, Haha. Jeszcze nie mam odwagi nic kupować, ale oglądam już dość spokojnie ...
-
Na początku podobał mi się tutek, ale dzisiaj zobaczyłam dwa...
Dymex titan - piękny, z opisy fajny, ale zero opinii http://www.babybum.com.pl/pl/glegokie/2807-wozek-3w1-titan-jodla-dymex.html
A drugi to anex sport w kolorze rainbow
Po połówkowych wezmę męża na oglądanie na żywo ... -
Witajcie dziewczyny, dzięki za wsparcie i miłe słowa :*
Teraz jak tak patrzę na te centyle, to wychodzi ze brzuszek w normie na środkowej linii a główka ciut poniżej dolnej granicy, dlatego też nie wiem jak to interpretować., bo mnie to jednak na sporą rozbieżność wygląda. :S
Co do wózka, to mój już zakupiony teraz na święta był, także na szczęście mam to już z głowy teraz musi jeszcze tylko przewoźnikiem do mnie z PL przyjechać a zdecydowałam się na MUTSY EVO FARMER Mist
A tak na marginesie, też bym tylko najchętniej spała i spała. Ciągle czuje się zmęczona i mam wrażenie, że bardziej niż w I trymestrze.. a miałam nadzieję że to przejdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 15:30
-
Pilik, no zobaczymy jutro. Miejmy nadzieję że wszystko się wyjaśni dzięki za słowa otuchy
mnie tez trochę cena zszokowala dlatego kupiłam używany za 1500 w bardzo dobrym stanie do tego dokupilismy tylko fotelik i jest okpilik, mi88 lubią tę wiadomość
-
Ja wlasnie sie rozgladam za uzywanymi wozkami bo sa czasem calkiem zadbane.Tyle dziewczyn narzeka na spacerowke w wozkach 2w1 ze szkoda mi kasy na nowy zeby po pol roku kupowac calka inna spacerowke, ale zobaczymy w nastepnym tygodniu pojedziemy ogladac wozki
XKamaCX lubi tę wiadomość
-
Nam chce kupić teściowa i na pewno chce nowy. Zresztą to jednak gwarancja jest i ja planuje na dwójkę przynajmniej dlatego szukam czegoś nowego do 2000zl, mamy sporo sklepów w okolicy, po połówkowych będziemy jeździć ogladac
Mi się właśnie te kolorowe podobają. Kolorami moje serce kupił ten Dymex titan jodła. Taki zielono-niebiesko-fioletowy -
Powiem wam że w sumie na ten mój jest jeszcze rok gwarancji także nie jest źle a też jest teoretycznie 2w1 (choć wszystko jest osobno) dlatego zobaczymy jak to z tą spacerówka będzie, bo jeśli faktycznie będzie ciężko no to tak jak wiele dziewczyn poprostu kupię inną może i nawet całkiem nowa, a tamta sprzedam, bo jednak spacerówka już na dłuższy czas będzie w użyciu, a z czasem dziecko jest coraz cięższe a przecież ma nam się wygodnie i lekko prowadzić właśnie dlatego tez nie widziałam sensu kupować całkiem nowego kompletu, jeśli właśnie by się okazało że będę musiała jednak spacerówke zmienić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 17:33
pilik lubi tę wiadomość
-
Pilik, aneca tez mialam na oku, ale jak bylam w sklepie, to jakos mi nie lezal w prowadzeniu. Moim zdaniem nie pasowalam do niego, jakos tak nijako
Oficjalnie mialam byc w sklepie zobaczyc maxi cosi nova 4 albo silver cross, ale nie dojechalamy bo mielismy przygody i nie mialam juz sily ogladac wozkow. Planuje sie wybrac w lutym i ostatecznie cos wybrac.
Mi zalezy bardziej na spacerowce i na nia bede zwracac uwage, gondola wazna, ale najbardziej potrzebuje by byla odczepiana bo wozek bedzie zostawiany w zabudowanej altance takze chce aby zostal sam stelaz, obowiazkowo mozliwosc odczepienia z tylu, aby byl przewiew, w miare duza zeby byla i w sumie tyle
Oczywiscie kupuje 2w1, fotelik to dla mnie inna bajka, podrozujemy bardzo duzo i stawiam na jak najlepszy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 19:01
-
Edwarda nie wiedziałam, że jest opcja wybrania spacerówki i doczepienia gondoli...!
Ja chce mieć gondole i fotelik wpinany, planuje jeździć trochę do rodzicow czy znajomych czy nawet na zakupy, a jak sama będę jechała to w moim aucie pewnie się tylko zmieści stelaż plus fotelik więc dla mnie to istotny parametr.
Do sklepów stacjonarnie się wybiorę i też będę sprawdzać. Przez pracę mam spore doświadczenie w prowadzeniu wózków i wiem na co zwracać uwagę żeby mi się wygodnie prowadziło ... ja niska jestem, mąż też nie za wysoki więc to też dość istotne z tego co czytałam. Dzieciaczka też takiegoż super długiego raczej się nie spodziewamy po nas (162cm i 172cm ) -
pilik wrote:Edwarda nie wiedziałam, że jest opcja wybrania spacerówki i doczepienia gondoli...!
Ja chce mieć gondole i fotelik wpinany, planuje jeździć trochę do rodzicow czy znajomych czy nawet na zakupy, a jak sama będę jechała to w moim aucie pewnie się tylko zmieści stelaż plus fotelik więc dla mnie to istotny parametr.
Do sklepów stacjonarnie się wybiorę i też będę sprawdzać. Przez pracę mam spore doświadczenie w prowadzeniu wózków i wiem na co zwracać uwagę żeby mi się wygodnie prowadziło ... ja niska jestem, mąż też nie za wysoki więc to też dość istotne z tego co czytałam. Dzieciaczka też takiegoż super długiego raczej się nie spodziewamy po nas (162cm i 172cm )Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 20:14
-
Edwarda ja mam z bugaboo dwa problemy - jeden przekreślające czyli cena, a drugi bardziej naziemny - zupełnie mi się nie podobaj...
J.S. Polecanymi "podróbami" stokke sa podobno tako jumper 4 i Riko Brano lub Riko exper, ale nie mam pojęcia jak u nich z rączkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 20:23