Czekając na pierwsze dziecko w 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Czara no co Ty, ja nigdy nie bylam chuda, bo moja standardowa waga to 48-50 kg przy 150cm, wiec moze gruba nie bylam, ale szczupla tez nie. Jak przytylam 10kg przez niedoczynnosc to i kolezanki i mamusia rzucaly tekstami typu, dupy dostalas, policzkow dostalas i bla bla. Mile to nie bylo w ogole, szczegolnie ze nie zarlam tylko to byla choroba. Takze w kazda strone nie jest dobrze ;p
Moj maz jest straszliwie chudy, ma 175cm i 58 kg ;p Ma okrutne kompleksy ale nic z tym nie robi, bo on nie lubi jesc po prostu ;p
Także na spokojnie, ogolnie jest tak ze szczuple osoby raczej wiecej tyją, bo musza nabrac ciut tluszczyku- aby wyzywic dziecko i potem moc karmic piersia. A czy te kg Ci zostana po ciązy? tego nikt nie wie. Nie przejmuj sie tym. Twoj partner Cię kocha, Ty tez sie powinnas polubic
Kassiia ja jestem absolutnie przeciwna wszelkim szczepionkom i nadluzywania lekow w ciazy. Im mniej chemii tym mniej.Czara lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja odebrałam wyniki pappy: Ryzyko ZD - wyszlo mi 1:6600, ryzyko zespół Edwardsa 1:100000. Pani dr mowila ze bardzo ładne wyniki. Następna wizyta to chyba juz bd usg polowkowe.
edwarda20, Alphelia, XKamaCX, Andziula_1988, pumka1990, Flowwer lubią tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
pilik wrote:Czara a u Ciebie chłopiec czy dziewczynka? Ciekawe jak rosną
Co do chudości - wiem o czym mówisz, mój mąż ma z tym duuuzy problem o wszyscy dogadują że taki chudy a na mnie że męża nie karmie (najlepsza teściowa która potrafi coś gadać a ja jej tylko odpowiadam że taki do mnie przyszedł po jej kuchni :p). Ale ma duuuzy problem z kupowaniem ubrań choćby... wszystko za duże, a z dziecięcej rozmiarówka za krótkie rękawy i nogawki
Pilik u mnie odwrotnie znow tesciowa ze mniej bym mogla dawac jesc mojemu mezowi bo juz brzuszek mu odstaje ze chyba za tłuse gotuje haha. Tylko z moim M jest ten problem ze on na noc lubi sobie pojesc i nic nie daje to ze zrobie zdrowy obiad kiedy on kolacje zje tusta i ogolnie lubi sobie dobrze zjesc. Wiec tym tesciowym to sie chyba nigdy nie dogodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 17:15
pilik lubi tę wiadomość
-
Mój mąż to ma rękę jak ja udo xD tez lubi zjeść wieczorem niestety, mówi, ze rośnie razem ze mną o tyle dobrze, ze ćwiczy na siłowni i jest cały taki duży, a nie tylko brzuch, wiec na szczęście tego nie widać ja 150 on 180 - stawanie na palcach mam opanowane do perfekcji
-
teqz wrote:Mój mąż to ma rękę jak ja udo xD tez lubi zjeść wieczorem niestety, mówi, ze rośnie razem ze mną o tyle dobrze, ze ćwiczy na siłowni i jest cały taki duży, a nie tylko brzuch, wiec na szczęście tego nie widać ja 150 on 180 - stawanie na palcach mam opanowane do perfekcji
-
Teqz ja mam ogólnie mały brzuch ja jeszcze wchodzę w swoje dżinsy sprzed ciąży w S ,kazdy mówi ze tylko z profilu widac ze jestem w ciąży, chociaż jak ja patrzę w dół to widzę odstającą kulkę. Jak leze na półleżąco to widzę cale spojenie łonowe i tylko w tym miejscu wiedzę wypuklenia podczas kopniaka ,ja mam wrażenie ze jak leze to mój brzuch rozlewa sie na boki .
Czara spokojnie ja do 16tc mialam dwa kg na plusie i dopiero od tego momentu zaczęłam tyć. A co do przytycia bardzo dobrze Cie rozumiem ja mam nadzieje ze po ciąży zostanie mi troche , bo nieprzyjemne sa teksty typu ale jestes chuda mozesz grać w filmach o Auschwitz albo wygadasz jak afrykańskie dziecko żarty żartami ale dla szczuplej osoby jest to nie przyjmne . Moj narzeczony potrafi zjeść ale jest wysoki i bardzo szczupły chociaż ostatnio brzuszek mu się zaokrąglił :dCzara lubi tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:Czara no co Ty, ja nigdy nie bylam chuda, bo moja standardowa waga to 48-50 kg przy 150cm, wiec moze gruba nie bylam, ale szczupla tez nie. Jak przytylam 10kg przez niedoczynnosc to i kolezanki i mamusia rzucaly tekstami typu, dupy dostalas, policzkow dostalas i bla bla. Mile to nie bylo w ogole, szczegolnie ze nie zarlam tylko to byla choroba. Takze w kazda strone nie jest dobrze ;p
Moj maz jest straszliwie chudy, ma 175cm i 58 kg ;p Ma okrutne kompleksy ale nic z tym nie robi, bo on nie lubi jesc po prostu ;p
Także na spokojnie, ogolnie jest tak ze szczuple osoby raczej wiecej tyją, bo musza nabrac ciut tluszczyku- aby wyzywic dziecko i potem moc karmic piersia.
Kassiia ja jestem absolutnie przeciwna wszelkim szczepionkom i nadluzywania lekow w ciazy. Im mniej chemii tym mniej.
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Jak zaczynałam leczenie ważyłam 47-48kg jak ginekolog usłyszał ile ważę przy jakim wzroście to kazał mi Przytyć bo to szkodzi tylko jak przytyć jak ja jem niczego sobie nigdy nie odmawiałam dopiero jak zaczęłam stymulację to zaczęłam tyć.
Moja siostra szczupła przytyła w ciazy 12kg tylko ,koleżanka 44kg przed ciąża tez przytyła 12-13kg a np sąsiadka szczupła i niska przytyła 20kg wiec to chyba nie ma takiej reguły .
Ja juz tyle leków wybrałam ze nospe chciałam brac juz w ostateczności jak nie bede mogla wytrzymać ale gin mi powiedzial ze jesli twardnieje mi brzuch i zaczyna bolec mnie brzuch dłuższą chwile to mam brac nospe zeby rozgonić skurczeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 17:39
-
nick nieaktualnypilik wrote:Czara a u Ciebie chłopiec czy dziewczynka? Ciekawe jak rosną
Co do chudości - wiem o czym mówisz, mój mąż ma z tym duuuzy problem o wszyscy dogadują że taki chudy a na mnie że męża nie karmie (najlepsza teściowa która potrafi coś gadać a ja jej tylko odpowiadam że taki do mnie przyszedł po jej kuchni :p). Ale ma duuuzy problem z kupowaniem ubrań choćby... wszystko za duże, a z dziecięcej rozmiarówka za krótkie rękawy i nogawki -
edwarda20 wrote:Moja pierwsza milosc mial 200 cm ;p Wygladalismy dziwnie razem ;p Ale mialam to wtedy gleboko ;p Teraz męzus tylko 175 ;p
Tez nienawidzę komentarzy o byciu szczupłym, ja w liceum ważyłam 39kg ale nie tyłam mimo, ze jadłam normalnie to tez się komentarzy nasłuchałam. Kilka lat później miałam operacje i zle jadłam i doszła niedoczynnosc tarczycy i przytyłam do 58kg ro były komentarze, ze wyglądam jak kluska. Dopiero jak ważyłam 46-47 to ludzie nie komentowali. Nigdy nie dogodzisz. Sami niech w swoje lustra się patrzą a nie komentują wygląd innych, strasznie mnie denerwują takie komentarze w moja czy czyjąkolwiek stronę.edwarda20 lubi tę wiadomość
-
teqz wrote:Wow to dopiero różnica! Mój najwyższy chłopak miał z 190 max.
Tez nienawidzę komentarzy o byciu szczupłym, ja w liceum ważyłam 39kg ale nie tyłam mimo, ze jadłam normalnie to tez się komentarzy nasłuchałam. Kilka lat później miałam operacje i zle jadłam i doszła niedoczynnosc tarczycy i przytyłam do 58kg ro były komentarze, ze wyglądam jak kluska. Dopiero jak ważyłam 46-47 to ludzie nie komentowali. Nigdy nie dogodzisz. Sami niech w swoje lustra się patrzą a nie komentują wygląd innych, strasznie mnie denerwują takie komentarze w moja czy czyjąkolwiek stronę.
No! wiec nie ma sie co przejmowac
-
Teqz moj mąż ma aktualnie 190 wzrostu a ja 160 na imprezie musze miec korki bo ciezko tak tańczyć.
Eh waga nie ma ci sie przejmować są fajne apki na Tel które liczą kalorie mi sie tak udalo przytyć do 50 kg bo zawsze miałam tylko 40.02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Pilik, super ze wizyta udana! ❤️
Britty, gratuluje dobrego testu i bardzo malego ryzyka. Co ile masz wizyty, ze dopiero na polowkowe pojdziesz?
My w domu, zalecony odpoczynek, ale nie calkowity rezim lozkowy. Leki mamy, kontrolna wizyta za 5 dni, zeby zobaczyc czy wszystko ok. Jutro ide na rzez cukrzycowa, maaasakraBritty, pilik, Andziula_1988, mi88 lubią tę wiadomość
-
J.S. super że już jesteście w domku. Oby kolejna wizyta w szpitalu była dopiero za 16 tygodni
Bądź dzielna i pokonaj gluko-potwora