Czerwcowe dzieci 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
asylia wrote:Gosiek.90 mam wspólny termin.
U mnie będzie różnica 3,5 roku (kalendarzowo 4).
Bardzooooo jestem ciekawa jak synek zareguje na rodzeństwo - póki co jeszcze nie ogarnia jak mu coś o tym mówię. Albo mówi "nieeeee eeee".
Moja córeczka kończy teraz w listopadzie 4 latka i powiem Ci że ten wiek jest już bardzo fajny - co prawda w wieku 3,5 miała jeszcze pewne kryzysy - podobno połówki lat są bardziej kryzysowe - ale i tak na pewno będzie lżej niż gdybyś miała rodzić dzisiajasylia lubi tę wiadomość
-
Ja jutro o 11:45 mam USG juz nie mogę sie doczekać. To moja pierwsza ciąża szybko przyszla bo juz w 2 miesiacu starań 3 miesiace po oddstawieniu tabletek anty... dowiedzialam sie 2 miesiace temu że mam PCO i może byc ciężko zajść w ciążę. Pierwszy cykl po odstawieniu tabl bezowulacyjny 40dni kolejny owulacja w 21 dniu i 9dni faza lutealna i @.kolejny cykl niepewna ovu ok 20dnia bez śluzu plodnego. A w 30dniu cyklu opryszczka na policzku zle samopoczucie i pozytywny test ciażowy. Oto moja historia...
Madamee92, Mama Wojtka, Ariette1983 lubią tę wiadomość
-
Ja dziewczyny tez z PCOS. nawet bylam na usg przed owulacja jakies poltora-2tyg wczesniej i bylo duuuzo pecherzykow ale malych, wiec na nic sie nie nastawialam. A tu bach. 40dc i temp skoczyla ale mysle norma w kazdym skacze a czy owu jest to nie wiem... wiec totalnie sie nie nastawialam! Taka niespodzianka
Wooow 6tydz i juz serduszko... glupia jestem musze do 8 czekacPimka, Mama Wojtka, Ariette1983 lubią tę wiadomość
10.09.2019 Marcel -
Pimka wrote:Wiesz co, jak dziś się lekarki pytałam to powiedziała że wiek ciąży tak samo się liczy bo dokładnie od połowy cyklu(tak jak owulacja by byla naturalnie)+5dni(tyle miał nasz zarodek dni) więc do implantacji doszło ok 20dc czyli tak jakby to było naturalnie
Super, że udało się wam bez pomocy in vitro!
Niech zdrowo teraz rosną nasze maluszki!
Człowiek całe życie się uczy, myślałam że zarodek jest starszy przy IV niż miałoby to wynikać z OM. Ja dziś też na USG lecę, liczę na serduchoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 13:21
Mama Wojtka, Ariette1983 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2020, 15:01
Oleśka11 lubi tę wiadomość
2021:➡️12.02 długi protokół
22.03🎯15 dojrzałych
❄4AA❄3BB❄3BC
🍀29.05 4AA 7dpt-44,05; 10dpt-158,3; 12dpt-447,0; 14dpt-1075,0; 19dpt-7018, 26dpt mamy ❤rośnij Kropelinko🙏Intralipid+Accofil+Atosiban+Neoparin+Embroglue+Metypred
2020: z rozmrożonych oocytów:
4BB❌ 6t2d😥(puste jajo)2BB❌ nieudany😔2/3BC ❌CB😔2/3CB(5doba),3CB(6doba)❌nieudany😔
2018: protokół krótki:🎯12 dojrzałych, 6 zamrożonoDo 5 doby dotrwał tylko 1(3AC)
✅nasz cud urodzony w Dzień Matki❤
O Nas:
♀️Ja
Histeroskopia-CD3 wysokie👎CD56-NK👎 CD138👍
👎niedrożne jajowody👎mthrf hetero,👎IO od IX 2020👍hormony 👍edopoduszka👍AMH-3,14
👍immunologia
♂️On-
👎👍morfologia 2%(2018)-->4%(2020)-->6%(2021);👎ruchliwość- 24,2%👎mthrf homo
👍test HBA-87%👍test stresu oksydacyjnego plemników👍Fragmentacja DNA-91% -
Witajcie dziewczyny ☺️☺️☺️
Właśnie dzisiaj wysilałam dwie kreski ❤️❤️❤️❤️
Mam nadzieje, ze mogę się przyłączyć do forum?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 13:41
Pimka, Madamee92, Mama Wojtka, Lorella, Ariette1983 lubią tę wiadomość
[*] Aniołek 9tc 04.2018
-
Nadinka83 wrote:Witam nowe koleżanki ☺
Dziewczyny czy Wy też macie dni w których nie czujecie się ciążowo? Tzn. kiedy objawy gdzieś zanikają?
Musi być dobrze ❤
[*] Aniołek 9 tc -
Dziewczyny czy Wy też macie dni w których nie czujecie się ciążowo? Tzn. kiedy objawy gdzieś zanikają?10.09.2019 Marcel -
Dziewczyny czy Wy też macie dni w których nie czujecie się ciążowo? Tzn. kiedy objawy gdzieś zanikają? -
Madamee92 wrote:Ja tak mam, że jednego dnia czuje się bez sił, bolą piersi, brzuch itp, a na drugi dzień jak ręką odjął Tak w kratkę z tymi objawami. Raz nasilone, a za pare dni przechodzą by znów powrócić
-
Nadinka83 wrote:Może w aptece farmaceuta Ci coś doradzi. Gdzieś chyba dziewczyny pisały coś u zurawinie...
Zawsze jakieś cholerstwo na złość się przypałęta
Musi być dobrze ❤
[*] Aniołek 9 tc -
5t 5d - u mnie dopiero od 2 dni doszedl bol piersi ktory jak narazie trwa... Pozostale objawy tzn sennosc i szybsze meczenie sie raz sa slabsze raz silniejsze...mdlosci brak kompletnie bolow brzucha rowniez tylko czasem jakies ciagniecie czuje