Czerwcowe dzieci 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki dziewczyny. Na szczescie w piatek wracamy z powrotem do UK. Juz nie moge w tych Indiach. Ciagle jakies choroby
Ja tez jestem za zalozeniem nowego watku albo ktos z nas kto udzielal sie na pierwszej stronie niech edytuje swoj post i wstawi nam nowa aktualna liste. -
Witam się niedzielne
U mnie od czwartku non stop mdłości, w zasadzie to już zapomniałam jak to jest ich nie mieć. Tak poza tym czuję się dobrze.
Co do bóli krzyża to ja miałam mocne w okolicach okresu. Później minęły.
Trzymam kciuki żeby wszystkie plamienia ustały. Ja osobiście nie miałam w żadnej ciąży, ale znam dużo osób które to przechodziły i zawsze kończyło się dobrze.
Samsaramsa a na jakim tle te wymioty? Ciążowe czy jakieś zatrucie? -
Myślę że można założyć nowy. Albo zgłosić do administratora o zmianę osoby. Pewnie mają taką możliwość. U mnie dzisiaj w miarę trochę jakby mnie mdlilo chwilami.
Wczoraj bolaly mnie krzyże głównie wieczorem. Dzisiaj też czuję je ale delikatniej. W poniedziałek idę do rodzinnej niech zerknie w gardło oslucha może coś doradzi.2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Ja też jestem za nowym - lub Asylia możesz zapytać administratora o możliwość wstawienia nowego postu na pierwszej stronie - u mnie też miana TP na 2 czerwca
Trzymam kciuki za wszystkie żeby nie było żadnych plamień, żadnych bóli i żeby było dobre samopoczucie na słoneczną niedzielę
-
Ojej bie dodalo sie cale.. Wiec:
Moge sie pochwalić byłam dzis u lekarza i jestem w ciazy bylo widac pecherzyk:) stwierdzil ze za wczesnie zeby udtalic termin porodu to nie dziwne? Sama obliczylam ze to 23 czerwiecWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 22:09
-
Aniulkab1986 wrote:Witam,
jestem tutaj nowa. Po 7 latach zobaczyłam upragnione dwie kreski. Okazało się, że jestem w ciąży bliźniaczej. Jesteśmy mega szczęśliwi z mężem. Zaczynamy 9 tydzień.
Cześć. Podwójne gratulacje. ten wątek jest zamknięty.
Zapraszam do grupy 'Mamusie czerwcowe 2019' -