Czerwcowe dzieci 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja niestety nienajlepiej sie czuje absolutny brak energii. Przed ciążą aktywna sportowo crossfit 3 razy w tyg. Mlosci przez pawie caly dzień apetyt jest ale w trakcie jedzenia mdłości. Sutki bardzo bolą. Brzuch trochę pobolewa tak czuje jakby mnie coś ciaglo w środku. Zazdroszczę tym które czują się dobrze. Ja marze aby I trymestr się już skończył mam nadzieję że od drugiego odzyskam energie bo nie wyobrażam sobie zycia bez sportu.
-
Lilka26 wrote:Ja niestety nienajlepiej sie czuje absolutny brak energii. Przed ciążą aktywna sportowo crossfit 3 razy w tyg. Mlosci przez pawie caly dzień apetyt jest ale w trakcie jedzenia mdłości. Sutki bardzo bolą. Brzuch trochę pobolewa tak czuje jakby mnie coś ciaglo w środku. Zazdroszczę tym które czują się dobrze. Ja marze aby I trymestr się już skończył mam nadzieję że od drugiego odzyskam energie bo nie wyobrażam sobie zycia bez sportu.
ja podobnie - już się sczaiłam że nie mogę dopuścić do bycia głodną i wtedy mdłości jakby mniejsze, ale ciągle są... na szczęście bez wymiotów i mam nadzieję że już tak zostanie...
energia mi się kończy pod koniec dnia pracy - wcześniej nie jest źle...
piersi jak na moje wymiary ogromne ale nieszczególnie bolesne
-
Oleczka94 wrote:Ja dziewczyny tez z PCOS. nawet bylam na usg przed owulacja jakies poltora-2tyg wczesniej i bylo duuuzo pecherzykow ale malych, wiec na nic sie nie nastawialam. A tu bach. 40dc i temp skoczyla ale mysle norma w kazdym skacze a czy owu jest to nie wiem... wiec totalnie sie nie nastawialam! Taka niespodzianka
Wooow 6tydz i juz serduszko... glupia jestem musze do 8 czekac
U mnie się udało w 3-cim cyklu - pierwszy mam wrażenie że była biochemiczna, bo okres spóźniony i cień cienia, drugi z infekcją grzybiczną no i trzeci udany - w 10 dpo poczułam że się zagnieżdża i w 11-stym już była leciutka kreseczka (zatestowałam przedwcześnie bo miałam kilka objawów, choć obiecałam sobie że poczekam do terminu okresu...
pierwsza ciąża z córeczką też wyszła w trzecim cyklu
-
Ja czułam po prostu, że jestem w ciąży i wysikałam dzisiaj dwie kreseczki.
Czułam lekki ból w piersiach i cały czas się nasila i czuje jak mi coś rośnie w gardle.
Jak dla mnie to mogę czuć się najgorzej na świecie, aby maleństwo rosło i było zdrowe.
Nie chciałabym przechodzić tego co pół roku temuAriette1983 lubi tę wiadomość
[*] Aniołek 9tc 04.2018
-
asylia wrote:Gosiek.90 mam wspólny termin.
U mnie będzie różnica 3,5 roku (kalendarzowo 4).
Bardzooooo jestem ciekawa jak synek zareguje na rodzeństwo - póki co jeszcze nie ogarnia jak mu coś o tym mówię. Albo mówi "nieeeee eeee".
Mierzyłam cukier dzisiaj rano i tak jak myślałam, jest za wysoki.
Z synkiem też na czczo miałam wysoki, ale krzuwa robiona na początku wyszła dobrze.
Zacznę od przekąszania czegoś przed pójściem spać i zobaczymy.
Dwa tygodnie do wizyty!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 18:49
asylia lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Aleksandra_nails wrote:Witajcie dziewczyny ☺️☺️☺️
Właśnie dzisiaj wysilałam dwie kreski ❤️❤️❤️❤️
Mam nadzieje, ze mogę się przyłączyć do forum?
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Nadinka83 wrote:Witam nowe koleżanki ☺
Dziewczyny czy Wy też macie dni w których nie czujecie się ciążowo? Tzn. kiedy objawy gdzieś zanikają?Freyja, Ariette1983 lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Ja w końcu popołudniu zjadłam nalesniki z powidlami i mnie zmulilo. Chyba chłopak będzie bo na słodkie reaguje mdłościami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 19:00
-
Trzymamy kciuki! :*
Padam! A musze jeszcze trochę wytrzymać, żeby zjeść ok. 22.
U mnie bóle brzucha i jajników zdecydowanie mniejsze. Pojawiają się sporadycznie, a nie prawie non-stop.
Ból piersi i ból sutków cały czas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 19:55
Oleśka11 lubi tę wiadomość
-
Aleksandra_nails dokładnie wiem co masz na myśli. Dlatego jak tylko objawy zanikają to się stresuje. Moge najbliższe 8 mies zygac i leżeć plackiem ale żeby szczęśliwie dotrwac do końca.
A test robiłam tylko dlatego ze w tym dniu powinnam dostać @ a nie dostałam a miałam wizytę u gin. Wyszłam z założenia że lekarka się spyta czy test robiłam i czy przypadkiem w ciazy nie jestem. Nic nie przeczuwalam. I tu taka niespodziankaAriette1983 lubi tę wiadomość
-
Aleksandra_nails wrote:Mój kalendarz belly pokazuje na 19 czerwca ☺️A Ty? Blanka85
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
No i tak. Zarodek jest, ale bardzo malutki 2,1 mm. Serducho jest, 106 uderzeń na minutę. Martwię się trochę czy nie za wolno bije ale moja gin twierdzi, że przy takim maluchu tak może być. Powinnam się cieszyć (i cieszę się bardzo!) ale jako rasowa panikara już się martwię