Czerwcowe dzieci 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Samsaramsa wrote:Mother synkowi też możesz dać syrop z cebuli. Bo ile on już ma bo się pogubiłam?
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Magda - mbc wrote:Gratulacje, a dwujajowe czy jedno?
Niezapomniana, Magda - mbc, Freyja, Marryy, Oleśka11, Mama Wojtka, Szi, Lusi91, Ariette1983 lubią tę wiadomość
-
Witam Czerwcóweczki, z wielką radością dołączam do Was
Jestem mamą 5-letniego chłopaka i Aniołka, którego straciłam w 4 miesiącu ciąży. Aktualnie 6 tydzień, beta rośnie solidnie, czekam na badanie (jeszcze tydzień!!).
Lilka26; ostrożnie z sokiem malinowym, podobno maliny pobudzają skurcze i powinno się ich unikać w ciążyMama Wojtka, mother84, Ariette1983 lubią tę wiadomość
synek 2013r
Aniołek 14 tc -
Piłam go pod koniec ciąży a i tak skurczy było brak
Co do bliźniaków to jako pierwsze chciałam mieć. Fajnie dwójka za jednym razem a teraz się modlę żeby był jeden zdrowy dzidziuś. Chyba bym nie dała rady z tym moim małym draniem plus jeszcze pies i dwa bobasy. A dzień przed zrobieniem testu śniło mi się 10 kresek na teście... -
Lena2305 wrote:Witam Czerwcóweczki, z wielką radością dołączam do Was
Jestem mamą 5-letniego chłopaka i Aniołka, którego straciłam w 4 miesiącu ciąży. Aktualnie 6 tydzień, beta rośnie solidnie, czekam na badanie (jeszcze tydzień!!).
Lilka26; ostrożnie z sokiem malinowym, podobno maliny pobudzają skurcze i powinno się ich unikać w ciąży
To chodzi o liście malin Nie pobudzają czynności skurczowej, ale napar z liści pity pod koniec ciąży działa super na szyjkę i pomaga skrócić finalnie 2 fazę porodu15.06.2019...? -
Samsaramsa A Ty na która masz jutro wizytę? Będę trzymać kciuki , a Ty trzymaj za mnie ja mam jutro 5+0 I pewnie pęcherzyk już będzie +
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza