Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny piękne te Wasze ubranka cudnosci
Jeszcze piękniejsze sa Daisy Twoje wyniki tak tak jesteś w ciazy, a Fasolinda Twa ma sie dobrze, więc super
Rybenko, dobrze, ze Tobie lepiej- to najważniejsze
Ogólnie witam w klubie cholernie niewyspanych Brzuchatek!
Rybenko! A z tym wózkiem, to niech Ci dorzuca gratisowe detki do wózka warto je mieć! Niech Was ładnie przepraszaja
Magdalena wybiła godzina 20-sta miłego spotkania z DzidziaKrokodylica, Daisy lubią tę wiadomość
-
Co do laktatora to większość mam mi poleca zakup. Bo właśnie boję się zapalenia itp.
Ale szkoda by mi było wydać na niego 300zł. Te 150 wydaje mi się jeszcze rozsądną cena. Ale każdy wiadomo kupuje to co chce i ja nie mam broń Boże nic do tego.
Te ciuchy z Lidla macie cudne, szkoda ze u mnie nie ma w pobliżu.
Meridko ja juz tylko marze o tym żeby oni się w ogóle odezwali bo strasznie mnie to wkurza...
Co do brzucha to cały czas boli, już nie tak mocno ale trochę. Jutro mam wizytę z położna na pierwszym spotkaniu szkoły rodzenia to jej o to zapytam. Czy mam się martwić i dzwonić do lekarza czy nie.
Ja juz się dziś nie doczekam na relacje od Magdaleny, bo oczy to mi się juz same zamykają. Także kolorowych snów Brzuchatki :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 21:07
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyRybenko! Z tym wózkiem to wkurzajace, bo na każdej aukcji piszą, ze zwrot bez problemu, wymiana bez problemu, a jednak jest problem! Zamówiłam wózek chyba 2 dni temu i jestem ciekawa w jakim stanie do nas przyjdzie, bo wtedy bedzie zabawa! I chciałam zamówić detki (na wszelki wypadek) to dorzucaja w gratisie, dlatego Ci wspomniałam
Ogólnie jakiś kiepski dzień, więc tez przymkne oko! Magdaleno, gdzie jesteś?
Buziaki -
Daisy wrote:Yh mam wynik posiewu z pochwy. Wynik CANDIDA. No powiedzcie co mi sie jeszcze przyplacze yhhhhh. I skad to dziadostwo to jest pytanie przeciez nie jestem jakas brudaska
http://cudownediety.blogspot.com/2014/01/cudowny-olej-kokosowy-do-czego-mozesz.html
Przed porodem warto smarować olejem krocze: skóra będzie ujędrniona i bardziej elastyczna.
Olej ujędrnia skórę i zapobiega rozstępom i zmniejsza już istniejące.
Może go użyć karmiąca mama do smarowania podrażnionych brodawek piersiowych.
Spożywanie oleju zwiększy ilość produkowanego przez mamę mleka i wzbogaci jego skład.
Przy ząbkowaniu łagodzi swędzące dziąsełka.
Podczas przewijania pupę dziecka można nacierać naturalnym olejem.
Jest dobrym kosmetykiem do masażu i nawilżania małego ciałka, oliwki dla dzieci często są na bazie pochodnej ropy naftowej i mają szkodliwy skład.
Można przygotować zdrowe i ekologiczne chusteczki do pielęgnacji dziecka tak jak w tym przepisie, ale zamiast oliwy z oliwek/oleju ze słonecznika dodać olej kokosowy.
Tłuszcz kokosowy w 100% leczy grzybicę okolic intymnych [klik].
http://cudownediety.blogspot.com/2011/12/jak-cakowicie-bezpiecznie-i-bez.htmlDaisy, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Tygrysek wrote:Witamy się z badań. Obrzydliwa glukoza za mną. Teraz siedzę. Po godzinie i po dwóch. Najgorsze to ze na głodzie. Ciężarnej każą siedzieć o pustym brzuszku. Grrr...
-
nick nieaktualny
-
Tygrysku fajnie ze juz masz to za sobą ja w przyszłym tygodniu idę. Ja dziś się martwię bo od wczoraj mała bardzo mało się rusza. Kurde czy wiecznie człowiek musi mieć jakieś zmartwienia. Mam pytanie czy któraś ma dopler do słuchania serduszka? Bo ja mam ale nie jestem pewna czy umiem dobrze odróżnić bicie serca od pępowiny.
A mąż mi jeszcze powiedział ze mam się nie bawic w lekarza i nie panikować. Ale łatwo mu mówić...
Dziewczynki a wiecie co z Magdalena? Jak u niej po wizycie?
My juz jesteśmy od rana w urzędzie. Bo trzeba auto zarejestrować. A 11.15 mamy szkole rodzenia trochę popytam położnej o te moje obawy.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
No niby tak, ale właśnie na doplerze jak szukałam to miałam wrażenie ze jej tętno zwalnia. Nie chce panikować. Może to właśnie pępowina. Jak wrócę do domu to znów sobie sprawdzę.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyWitam Mamcie
U nas wczoraj dzień ze słabymi ruchami wiec się stresowalam a dziś jest już ok.
Znów idę do lekarza z małą. Kaszel ma i nie może jej przejść. Dokoła u nas wszyscy na to cierpią ale jej doszedł stan podgoraczkowy więc niech ją pani dr osłucha. W nocy aż się dusi z kaszlu a w dzień normalnie funkcjonuje więc nie wiem.
Daisy moje kciuki nadal zaciśnięte kobietko za Ciebie i Twoją Fasolkę. po takich wynikach już tylko dobrze może być.
Słoneczna współczuję tych mdłości. Sama raz w tygodniu zaliczam spotkanie z WC... i widać że nie ma związku z płcią ciąży. Jak ma męczyć to czy z córcia czy synkiem będą takie nieprzyjemności. Oby jak najkrócej.Daisy lubi tę wiadomość
-
Zwariowalabym z tym urządzeniem.
Spokojnie, lepiej się wyciszyć i wsłuchać w siebie.
Ja mam ostatnie 20 min głodu. Burczy mi
A potem do biedronki po pomidora, szczypiorek i inne dobroci na śniadankWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 09:15
Gosiak, słoneczna 85, Sue lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
hej Kochane
Na początku GRATULUJĘ Daisy super wyników - widzisz jaki jest mocny Twój Fasol i już do końca będzie tak dobrze
My wczoraj wróciliśmy późno z wizyty bo po 22 więc już nie pisałam jednak wizyta POZYTYWNA lekarz badał mnie palpacyjnie wszystko OK, a później zrobił USG brzuszne (moje pierwsze w życiu) i jak tylko przyłożył głowicę obraz który zobaczyłam w monitorze od razu mnie uspokoił Maluszek fikał takie koziołki, tak fajnie się ruszał a jak Mąż podszedł to Maluch wyprostował rączkę, rozłożył dłoń i Nam pomachał - myślałam, że się popłaczę lekarz jeszcze Nam pokazał pulsujące serduszko no ale żebym mocniej uwierzyła i się nie stresowała dalej puścił Nam dźwięk bijącego serduszka - łzy w oczach. Teraz jestem spokojna, lekarz był zadowolony, że się kontroluję bo wie po jakich jesteśmy przejściach i jak długo walczyliśmy o ten CUD A Maluszek ma już 3,73 cm
Szkoda tylko, że ta fotka z USG brzusznego taka mało wyraźna no ale na żywo widziałam wszystko i jest Cudnie lekarz mówił, że na kolejnej wizycie za 2tyg będzie już lepiej widać Bobasa bo będzie większy Póki co mam się nie stresować bo wszystko jest dobrze a jak ja się stresuję to dzidzia to odczuwa i lekarz się śmiał, że jak się urodzi dziecko i będzie niespokojne to będzie Mąż miał na kogo winę zrzucić (to tak w żartach było) mówił też, że na wyciszenie mogę sobie brać rano i wieczorem magnez ale ja biorę od początku a nawet przed ciążą brałam i guzik na mnie nawet melisa nie działa no ale jestem o wiele spokojniejsza
Dziękuję dziewczyny za pamięć
teraz wizyta 27.11 - za tydzień to wytrzymam a w tygodniu planuję spotkać się z 2 najlepszymi koleżankami ze studiów i podzielić się z Nimi Naszą Dobrą Nowiną
Sue, Krokodylica, Tygrysek, merida17, diamonds, Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Magdalenka cudne wieści :D:D bardzo mnie to cieszy, że u Was wszystko dobrze
Magda_lena88 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs