Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chodzę do dentysty regularnie co miesiąc bo robie wszystkie zęby i nie ma przeciwwskazań do znieczulenia. Potwierdził to tez mój gin. Jedynie ze dostawałam takie które szybciej schodzilo. Ale warto zapytać swojego gina.
Diamonds co do położnej, to my do niej chodzimy indywidualnie do szkoły rodzenia. Ale ona tez jeździ do domów i normalnie jest położna w szpitalu tylko nie w tym którym będę rodzic.
Tam gdzie będę robić podobno nie można sobie brać swojej położnej jakiej się chce.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
chociaz wiecie- na pocztaku poszlam do lekarzna Nfz i mowilam zepracuje z rtg a wiem ze nie mozna a ona mowi : e tam nie mozna..
pytam czy clotrimazol mozna ---- mozna- ja mowie ze cyztalam ze nie mozna- a ona ze miejscowo wsyztsko mozna.....
ale ona byla glupia porpostu
bo mowie ze luteina dopochwowo to zwieksza ryzyko infekcji-- a ona ze nie..
no jak nie.........
wiecej nie poszlam tylko wysepilam badania 1 trymestru na Nfz- te wsyztskie Hiv, cytomegalie itd..
Sue, mizzelka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:ale ona byla glupia porpostu
Uśmiałam się jak to przeczytałam
No ja wcześniej już chciałam iść do zębologa, ale niestety nie dałoby rady z rzyganiem i moim samopoczuciem. Teraz miałam się zapisać i dzień przed telefonem wypadła mi plomba. Ot, mój organizm tak się postanowił upomniećWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 17:39
-
no to same dobre wieści :)ale fajnie..
Daisy nie stresuj sie.. ale nie dziwie ci sie... u mnie jest to samo..
nie wiem jakim cudem człowiek nie zdechnie.. dlatego uciekam do najdalszych szpitali bo tu jest jakas masakra..
nawet moj gin spieprzył z tego szpitala... i teraz jest ordynatorem w innym
to wam dzieciaki pochorowały..oby szybko wrociły do zdrowia
Rybieńko nie stresuj sie, na pewno jest wszystko dobrze jak kopie to jest i będzie
Tygrysku piękny łup... dzis bylam na zakupach i tez mnie korciło... ale kurde jak Paulinka okazałaby się synkiem? (mamy jeszcze 3 imiona do wyboru dla synka i sie zdecydowac nie mozemy) ehh zazdroszcze wam ze wiecie..
Daisy lubi tę wiadomość
-
co do dentysty to ponoc jest jakies inne znieczulenie dla kobiet w ciazy..
choc jak ja bylam wczesniej to zawsze przed znieczuleniem pytal czy jestem..
to pewnie by mi nic nie dał..
i na pewno jest inna plomba dla kobiet w ciąży bezpieczniejsza bo gdzies czytalam o tym
-
Moja mama jak była ze mną w ciąży, to żeby sprawdzić położenie dziecka przed porodem robili rtg. Kazali jej się położyć na brzuch i mocno przycisnąć. Takie czasy.
Ja też muszę do dentystki mojej. Przez 2 lata naprawiałam wszystko ci miałam... jak już w czerwcu praktycznie byłam umówiona z chirurgiem na moje 8-semki, to test ciążowy pokrzyżował plany.
Ja nie lubię znieczulenia, bo bardzo źle je znoszę. Zawsze robię bez, chyba że ciężka kanałówka, ale miałam też kanałówkę bez i żyje. Tak szczerze, to potrafię zasnąć u niej na krześle :P Raz mi głowa poleciała...heheheNatalka 03.2015
-
Mnie dentysta tak stresuje, że lubie mieć znieczulenie. Zobaczę co mi dziś powie, jak to długo potrwa, to wezmę ze zbieczuleniem. A w grudniu zrobie dwa zeby na raz i wtedy znieczulenie odpuszczę.
Dzieć chyba czuje, że się stresuję, bo kopie cały dzień
Mizzelko, Twoje dziecię znow się nie ujawniło? Może będzie kinder niespodzianka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 18:44
-
jestem,
nie mam dobrych wiesci!
wyniki morfologii sie poprawily, glukoza mowi ze super.
siadam na fotel- badanie wziernikiem- no to mowi ze grzybica ( pimafucin lub macmiror)
bada bada- mowi ze dzidzius duzy-wazyl jakos 1100? nie pamietam dokladnie bo juz sie zdenerwowowalam bardzo ale generalnie jakos wymiarami tydzien wiecej znowu
SZYJKA! 29,2mm czyli sie skrocila i to go zaniepokoilo.( mialam ok 38,37mm)
pyta czy cos sie wydarzylo?
wymioty- nie powinnam wymiotowac- mam porobic rozne markery watrobowe..
leki: nospa 3 razy, magne b6, luteina dopochwowa 100
wizyte mam 2 grudnia- jakby cos sie dzialo mam jechac na IP
ale szyjka jest zamknieta i mowi ze spokojnie bo gdyby byla ponizej 25 to zalozylby mi pessar ale mam wypoczywac i sie nie denerwowac.
boje sie ze te torsje przy wymiotowach mi tak skrocily...
bardzo sie boje i plakalam cala droge..
na szkole rodzenia moge isc ale tylkona teorie poki co,
zobaczymy 2 grudnia co i jak
;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 19:48
-
Sloneczna kochanie badz dzielna. Czasami tak jest ze szyjka sie skroci. Poki Ci nie zakladal nic to badz spokojna. To najwazniejsze. Teraz musisz duzo lezec, odpoczywac. Pamietaj ze kazdy wiekszy wysilek moze Ci zaszkodzic, nawet dluzszy spacer!
Zajeciami na sr sie nie przejmuj. Wiele dziewczyn nie chodzi w ogole i daja sobie rade - np ja
Zrob sobie crp - sprawdzisz czy w ogole jest jakis stan zapalny w organizmie, m.in. w watrobie. No i te markery tez wazne, ale crp chyba najwazniejsze.
Kochana badz dzielna i dbaj o Was! ♡ -
nick nieaktualnyJa tez mam! Ja tez mam!
Luby był dziś w Lidlu i u mnie takie same promocje Zoya wzbogaciła sie o 2 sukienki, body, koszulki, rajtki, skarpety, a jutro bedzie jeszcze bluza nie wstawiam zdjęć, bo ubranka identyczne, jak Wasze Za to Wasze zdjęcia pięknie sie przydały do objasniendiamonds, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySłoneczna moja szyjka podobno miała już 2-2,5 cm lezalam te 2 tyg i skoczyła do 3 cm i było nagle wszystko w normie! Twoja ma prawie 3 cm teraz, także właściwie długość taka sama! A mi pozwolono wrócić do pracy, najważniejsze, ze zamknięta, tak myśle! Jesteś pod okiem fachowca, więc na pewno w dobrych rękach i pod kontrola! Uwierz mi to bardzo ważne! Na pewno wszystko jest dobrze, dobrze, ze sprawdzisz to sie uspokoisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 20:38
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam sprawdzana od dwóch ostatnich wizyt usg, a tak to zawsze sprawdzał tez na kozetce.
Mi się ogólnie skróciła z 4cm na 3cm ale powiedział ze póki co to jest jeszcze dobrze. Najważniejsze że zamknięta i twarda. Ale pewnie będzie tak jak pisze Merida hehe. Teraz się skracają a potem będziemy się męczyć
W ogóle to Meridko gratuluję 3 z przodu na suwaczku :-*Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs