Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MIzzelko ja nie mam pessara- pessar zaklada sie ponizej 2,5 a ja mam 2,92 i jest zamknieta, mam uwazac i lezec wiecej. zobaczymy za 2 tyg czy jest roznica- jak bedzie gorzej to wtedy pewnie mi zalozy.
Magdalena- ja mialam Duphaston najpierw od 6 tyg w spzitalu 3 razy dziennie potem 2 razy dziennie- i jak widze na moim kalendarzu od 15 tyg opdstawilam- mialam wykonczyc opakowanie. ale szczerze to pare dni bralam po jednym i dopeiro odstawilam i nic sie nie dzialo.
a od wczoraj aplikuje luteine ,magne b6 i nospe.
no i zoabczymy 2 grudnia- mam nadzieje ze do tej pory nic sie nie zdarzy
MIzzelko w badaniu tak si enie da okreslic jaka miara szyjki- dopieor sonda usg- bo moze byc zamknieta i 2 cm -
Ja miałam szyjkę badaną na usg połówkowym, miała chyba z 38mm. Ostatnio tylko palpacyjnie mnie badał i mówił, że wszystko ok, zdziwiłam się, że nie mierzy, no ale jest ok.
Następną wizytę mam 2.12, potem IIIprenatalne mam 15.12, więc pewnie wtedy będzie mierzyć szyjkę.
Ja w ogóle mam wrażenie, że lekarze za bardzo nam łapska w tej ciąży tam pchają. Ostatnio jak mnie palpacyjnie badał, to myślałam, że mi żołądek wyciągnie!
-
słoneczna 85 wrote:MIzzelko ja nie mam pessara- pessar zaklada sie ponizej 2,5 a ja mam 2,92 i jest zamknieta, mam uwazac i lezec wiecej. zobaczymy za 2 tyg czy jest roznica- jak bedzie gorzej to wtedy pewnie mi zalozy.
Magdalena- ja mialam Duphaston najpierw od 6 tyg w spzitalu 3 razy dziennie potem 2 razy dziennie- i jak widze na moim kalendarzu od 15 tyg opdstawilam- mialam wykonczyc opakowanie. ale szczerze to pare dni bralam po jednym i dopeiro odstawilam i nic sie nie dzialo.
a od wczoraj aplikuje luteine ,magne b6 i nospe.
no i zoabczymy 2 grudnia- mam nadzieje ze do tej pory nic sie nie zdarzy
MIzzelko w badaniu tak si enie da okreslic jaka miara szyjki- dopieor sonda usg- bo moze byc zamknieta i 2 cm
odpoczywaj
no to USG mi nie robił tej sondy.. może teraz zrobi 4 grudnia zobaczymy -
Mi robi usg zewnętrzne, jak bada małą(za każdym razem). A usg dopochwowe jak bada szyjkę (co drugi raz). Nie pcha mi "tam" rąk, nie mam badania na krześle, nie robi cytologii.
I krew z moczem do tej pory miałam na przemian, raz przynosiłam morfologię, raz mocz. Teraz chyba po tych bakteriach miałam i jedno i drugie.Natalka 03.2015
-
Widzę, że 2.12 to będzie dzień wizyt ja też mam wtedy wizytę.
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Hej kochane witam popoludniu:)
Odebralam corcie ze szkoly i pojechalysmy na maly szoping
chcialam sobie kupic cos do ubrania, a kupilam taka mini paterke Villeroy&Boch jest przesliczna zobaczcie
Musialam sobie dogodzic po tych Waszych zakupowych szalenstwachsłoneczna 85, mizzelka lubią tę wiadomość
-
To początek grudnia będzie ekscytujący
merida17 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Daisy śliczna ta patera, za niedługo będziesz już robić szoping dla Maleństwa, to szybko zleci, zobaczysz :*
merida17 lubi tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
W porównaniu do wczorajszego dnia, to dzisiejsze popołudnie było fajne bo....
zamówiliśmy wózek!!!!
Wybór padł na Camarelo Carmela 3w1
Kolor będzie bardzo zbliżony do tego na zdjęciu, bo nigdy te kolory nie są takie same.
Na gondoli i na torbie te szare dodatki to eko skórka, reszta to materiał żakardowy.
Mój m. wybierał i w końcu mamy z tym spokój. 2-3 tyg oczekiwania. Zdjęcia wrzucę na żywo już.
Dziś też odpakowałam przesyłkę w której była poducha!!!!
Dziś będzie próba generalna!
Kupiłam też ciśnieniomierz, bo miałam pożyczony od mamy i się zepsuł. Pokazywało mi teraz 127/71 puls 99.
Zaraz też będę małej puszczać muzykę dla relaksu, słuchawki do brzucha i jazdaaaa....Krokodylica, słoneczna 85, merida17, Daisy, Gosiak, mizzelka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
Jejku ale mnie kurwica wziela. Laska na listopadzie na syaraniach twierdzi ze tarczyca jest grozniejsza niz hpv i slepo wierzy ginowi ze na miekko. Odsylam do 2 ostatnich stron jesli macie ochote zajrzec. Zaraz mnie tam zjedza dorosle kobiety, ale co tam nie wyleczy hpv to najwyzej urodzi przez cc A dane sa mordercze w 70% plodow po poronieniu to nieleczony wirus hpv.
-
Daisy, odpuśc. Ja na różową stronę dawno przestałam wchodzić, bo nie mogłam czytac jak zdrowe dziewczyny, ktore starają sie miesiac/dwa i wyszukują u siebie nie wiadomo jakie choroby!! Po co sie denerwujesz niepotrzebnie
Wpadłam powiedziec, że zalozylam mini, szpilki i idę na koncert
Mam nadzieje, że nogi mi w dupę nie wejdąDaisy, Tygrysek, merida17, mizzelka, Krokodylica lubią tę wiadomość