Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue ma racje. Daisy... szukasz normalnie zaczepki :P
Koncert...mrrrr co za koncert? Ja też chcę. W lutym spełniłam moje dziecięce/młodzieńcze marzenie i byłam na koncercie w W-wie na Backstreet Boys. Może niektórym to się wydać głupie, ale ja ich nadal uwielbiam :P Nowa płyta świetna!
Byłyśmy z moją najlepszą przyjaciółką pod samą sceną!!!
W lutym 2015 chciałam iść na Katty Pery bo robi świetne show... ale z przyczyn czysto realistycznych - w lutym mogę być na porodówce - nie mogę iść
Uwielbiam takie koncerty, przeżycie niesamowite!
Któraś jeszcze ich słuchała?Daisy, Sue, mizzelka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualnySue! Ostatecznie wrócisz na bosaka, śniegu jeszcze nie ma
Daisy! Ty nasz kochany uparciuszku zapomnialas, ze Ty nalezysz do fioletowej strony listopad sie kończy, a Ty sie miałas nie stresowac
Chyba najgłośniej krzyczą te laski, które nie maja problemów! I nie maja pojęcia, jakie z nich farciary! Ktoś kto długo sie starał, nie marnuje na takie rzeczy czasu, tylko wspiera, tak myśle
Dziecko to Skarb, a bezstresowa i bezproblemowa ciąża to rarytas
Daisy, lepiej wymysl dobre ciasteczka na śliczna świąteczna platere :*Sue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTygrysku ja byłam!!!!
W kwietniu w Dublinie!
Ja tam ich nie słucham, ale moja Siostra tak i ona tez spełniła swoje marzenie i milion innych piszczacych lasek Cieszę sie, ze mogłam ja tam zabrać
Beyonce robi show! Byłam, widziałam, polecam!Tygrysek, Sue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tygrysku, ja byłam i na Beyonce, i na Justinie Timberlake'u, ale akurat w Berlinie:) generalnie polecam koncerty w O2 w Berlinie, bo dźwięk taki, że dupsko urywa.
Dzis byłam na Afromental średnia wieku 15 lat, ale dali chłopaki do pieca:)
Wytrzymałam, siedziałam co prawda, ale i tak
Co nie zmienia faktu, że Justin w tym roku postawił tak wysoko poprzeczkę, że ciezko będzie mnie teraz czymś zaskoczyćTygrysek, merida17, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Tak w ogóle to Dzień dobry!
Pierwsza noc z poduszka - na prawdę było super!!!
Tylko po tych kilku godzinach na lewym boku mam wrażenie ze mózg przelał mi się cały na lewo
Nie ciągnęło mnie na prawo i przespalam cala noc-prawie. Gdyby nie mój kot, który przylazl, położył się na koldrze między nami i tym sposobem nie miałam się czym przykryć. Mam jedną kołdrę.
Dobrego dnia... Ja dziś po 15 mam wyniki mojej cukrzycyDaisy, Gosiak, mizzelka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualnyTygrysek wrote:Meridko ale mnie sprowadziłas na ziemię, a było tak pięknie pomarzyć.
Uwielbiam tez chodzić na kabarety!
Oj, Tygrysku nie chciałam
Sa tez plusy będziesz najważniejsza osoba swojej ulubionej Gwiazdy
Bez Ciebie ani rusz
Jejku Dziewczyny! Tyle tu szyjkujemy ostatnio, ze dziś snila mi sie moja w długości 3 mm! Nie biorę tego do głowy, ale chociaż w nocy mógłby być relax
Miłego Dnia Brzuszki!!! -
Mnie znów rozbolała głowa, jestem w pracy ale na dworze jest tak szaro, a w biurze tak mnie światła rażą, że już nie mogę
Najlepsza jest moja mama, bo stwierdziła, że mam uczulenie na kogoś z pracy a efektem jest ten ból. Ależ ja ją kocham.
Już jutro wizyta...Krokodylica lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Witajcie
Powiem Wam, że taka umęczona wróciłam, że szok!! Piszczało mi w uszach, do 2:30 nie mogłam zasnąć!
Dzieć kopał dopiero jak wróciliśmy, więc hałas mu nie przeszkadzał. Dziecko muzyka - od razu wiadomo
Tygrysku, a jaki kabaret lubisz np?
-
Uwielbiam nasz Rybnicki Kabaret Młodych Panów! Neonówkę! Abelarda Gizę! Nowaki! Paranienormalni! Kiedyś na topie był Ani Mru Mru i Kabaret Moralnego Niepokoju (udało mi się załapać jeszcze na żywo na występ jak Pakosińska była), ale ich lata świetności już minęły.
Na wszystkich byłam na żywo, uwielbiam!
Lubię też od czasu do czasu zobaczyć stary kabaret Dudek, Smolenia, i kabaret Potem.Sue, Krokodylica lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Daisy znam takie co plują ci w twarz i potem wymawiają że one wcale czegos takiego nie robiły i potem bezczelnie włążą na wątek mimo tego że od innych też opieprz dostała i jak gdyby nigdy nic..
ale tak to jest... kłujesz prawdą w oczy a świnia myśli że deszcz pada -.-
szkoda nerwów ja to aby bekę miałam że takie osoby chore psychicznie istnieją i najlepiej na wszystkim się znają i są ekspertkami.. zobaczymy jak poradzą sobie Paniusie na porodówce i z małym dzieckiem i czy ich wielka przewwielka wiedza ich nie zawiedzie -.-
Sue, Daisy lubią tę wiadomość
-
Tygrysku śliczny wózek czekam na zdjęcia po przesyłce
a co do poduszki to też kupie w ten weekend jak sie uda.. bo nie wysypiam sie wcale
ale mnie żebra dziś w nocy mocno bolały i nie raz szyjka zakłuje..
ale coś musi boleć bo za dobrze by było...