Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe przejrzalam fotki, ale wiadomo jak na koncercie, wszystko na jedno kopyto, a zdjec w setkach
Moj ulubieniec to Kevin
Jaaaa czemu te foty takie maleWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 13:33
Tygrysek, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Hejka
Ja tez uwielbiam kabarety. Ostatnio byłam na Neonówce na zywo a wcześniej na Paranienormalnych. A tak to w kółko w TV oglądam.
Sue to też widziałam w takim razie Twojego narzeczonego niedawno.
Co do Bestryt Boys czy jak to się tam pisze to ja ich nie cierpiałam, wszystkie koleżanki słuchały a mnie mdliło od nich. Nawet nie wiedziałam że oni jeszcze żyją.
Mi właśnie przyszła poducha! Nie mam pojęcia jak oni to zrobili, bo zamówiłam ją wczoraj wieczorem!!! I już jest u mnie.Gosiak, Daisy lubią tę wiadomość
-
Tygrysek wrote:Sue, to rozumiem, że jak coś to po wejściówki na Neonówkę to do Ciebie!
A co do BSB, to ja cały koncert miałam ich na wyciągnięcie ręki, byłam pod samą sceną w kształcie T eh... cudownie było!
Haahaha, chyba bardziej do P., ale spoko spoko Pewnie na święta będzie leciał w TV jakiś ich program, bo zawsze to powtarzają
-
Ja niestety nie byklam pod scena i bardzo zaluje
No ale mowi sie trudno, astepnym razem bede Za pozno ogarnialam bilety..a raczej moj, bo przez pare tygodni najpierw chcial mi wybic ten pomysl, ostatecznie poszedl ze mna, chyba zebym gaciami w Kevina nie rzucala
Ja z takich niedawnych koncertow to bylam na Kasi Kowalskiej (kolezanka miala bilety do Filharmonii.. ), Bon Jovi no i mamusie zabralam na Shakina Stevensa
Teraz w poniedzialek po ginie biore mame na 20ta do multikina na Queen Rock Montreal, beda puszczac ich najwiekszy koncert w historii, na rocznice smierci Frediego zrobili cyfrową wersje z jakimis tam bajerami. Wykupilam miejsca VIP haha, jakies nowe skorzane siedzenia itp, a doplacilam tylko po 3 zl od sztuki za bilet
Kabarety lubi, ba nawet uwielbia moja mama, jak raczej nie ogladam, ale jak juz cos leci to popatrze i nawet sie posmiejeSue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do kabaretow, to ja miałam przyjemność w liceum chodzić z połowa chłopaków z Łowcy. B chyba byli klasę wyżej... szczerze powiem, ze na przerwach bywało śmiesznie, chyba już wtedy trenowali i modne juz były wyciągnięte swetry
A z bardziej sercowych spraw, to jak miałam lat 13 czy jakos tak, to taki strasznie głupi wiek, to podkochiwalam sie w Mateuszu Banaszkiewiczu (kabaret młodych panów), mieszkał w bloku na przeciwko i często bywał w swoim oknie, no to ja tez, tak długo jak sytuacja tego wymagała! Aż mi sie wzrok pogorszył, a teraz to nawet nie wiem, co w nim widziałam
Chyba to, ze grał w piłkę, a ja lubię sportowców i dlatego wyszłam za kucharza
To tak w ramach wspomnień ha!Sue, Gosiak, Daisy, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
MAM DOBRE WYNIKI!!!!
Nie mam cukrzycy
Na czczo 4,63 mmol/l
po godzinie 7,16 mmmol/l
po 2 godzinach 5,67 mmol/l
Krew i mocz idealnie!!!!
Toxo - niereaktywneSue, Daisy, słoneczna 85, merida17, Krokodylica, mizzelka, diamonds lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Tygrysku gratuluję wyników!!!
Tygrysek lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Sue ja ide w poniedzialek na 16.40 z E, PRG i HCG..takze ten tego.
Kurde brzuch mnie pobolewa chwilami, nie wiem czy to skurcze czy co. Odkurzylam i pranie wywiesilam. Mam nadzieje ze sobie nie zaszkodzilam . Tak dobrze sie czulam chcialam chociaz troche odciazyc mojego
teraz ten wrocil do domu i jeczy ze o siebie nie dbam
Kochane nie mam apetytu, jak to poprawic. Czy samo jedzenie owocow jako tako pomoze? No nie chce mi sie jesc. Nie mam mdlosci ani nic, poprostu nie odczuwam glodu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 18:32