X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna, ja właśnie idę specjalnie na kontrolę szyjki.

Merida... kiedy Ty w końcu odpoczniesz?

Natalka 03.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysku, po śmierci moze bedzie szansa :) a tak poważnie to z dnia na dzień robię mniej i tak jak wspomniałam wcześniej, jeśli tylko powiem "dość" to wszystko gra i mam wolna rękę :) w sumie niewiele mi już zostało ;) trzymam kciuki za wizytę :)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    merida podziwiam, do tej pory chodzić do pracy, to nie lada wyczyn :)

Ja dostałam paczkę z tym laktatorem, wygląda spoko, zobaczymy jak się sprawdzi w praktyce.

merida17 lubi tę wiadomość

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój laktator też wczoraj przyszedł i wygląda spoko hehe, spróbowałam na policzku i ciągnie hehe
    Ja tez podziwiam Was dziewczyny, że tak długo pracujecie. Też chciałam ale po krwawieniu już nie wróciłam. Za bardzo się bałam, że drugi raz mogę stracić swoje Maleństwo.

Krokodylica lubi tę wiadomość

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja od nast tyg nie bede chodzic do pracy ale na zwolnienie moge isc 1 grudnia, a tak to pracowalam

atdcqtkf2affvuei.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybeńka dzięki za polecenie :)

ja to się najbardziej boję tego karmienia piersią i odciągania pokarmu, od zawsze mam bardzo czułe piersi a tym bardziej sutki, nie wolno mnie po nich dotykać bo jest to dla mnie bardzo nieprzyjemne, więc nie wyobrażam sobie jak będę karmić cyckiem.

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe Krokodylica mam to samo ;p mój kocha piersi ale pobawić się nie może za bardzo ;p a o sutkach to w ogóle może pomarzyć haha
    też się martwię o karmienie, ale jestem dobrej myśli.

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane milego wieczorku my jedziemy do znajomych ♡♡♡

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy to udanego wieczorku :)
    A mnie też nie będzie na weekend bo jedziemy do znajomych do Zakopanego. Także Wam Dziewczynki również życzę udanego weekendu :*

Krokodylica, mizzelka lubią tę wiadomość

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

Zaczynamy 9cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w pracy czas leci mi tak szybko, ze chyba dlatego ciagle w niej siedzę :) ale już niebawem...

Rybenko i Krokodylku z tymi cycami to niefajnie, to jednak musi być troszkę "uciążliwe" nie potrafię wstawić bardziej pasujacego słowa :) wybaczcie :)

Daisy, baw sie dobrze!!!

Tygrysku, gdzie jesteś :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 19:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybenko, tez baw sie dobrze :) Ty często tak w te góry :)

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my Kochamy góry i mówimy, że to nasz drugi dom :D a poza tym mamy tam przyjaciół i też lubimy do nich wpadać :) a z tymi piersiami to chyba miałaś mnie na myśli i krokodylka :p

Co do pracy to nie powiem, czasem w domu tak mi się nudzi jak nie wiem, ale jednak wybrałam tą opcję. Pewnie gdyby nie to krwawienie też bym pracowała, zwłaszcza że moja praca to typowo biurowa, no czasem trzeba było gdzieś wyskoczyć pozałatwiać na mieście. Ale ogólnie spokojna praca, 8 godzin za biurkiem.

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

Zaczynamy 9cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybenko! Poprawilam! Przepraszam, oczywiście, ze Ciebie miałam na myśli :)

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem tylko tyle, że najbardziej przerąbane to mają chyba nasi Mężowie w takich sytuacjach ;p;p no ale trudno, nie zawsze się ma wszystko ;p

merida17, mizzelka lubią tę wiadomość

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

Zaczynamy 9cs
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem zrozpaczona. Mój lekarz miał dziś nagła operacje. Najpierw mi przełożyło na później ale potem on odwołał dziś wszystkie wizyty :(. Nic nie wiem, jak dostanie w poniedziałek urlop w szpitalu to przyjmie u nas, ale to dowiem się dopiero w poniedziałek.
    I teraz nie wiem, bo jak w poniedziałek przyjmie mnie to ok, ale jak nie... to mam do wyboru iść dopiero w piątek do niego, albo we wtorek do innego. W międzyczasie musze iść do pracy :(

Natalka 03.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, Tygrysku! Jaka szkoda! Dobrze, ze to taki lekarz, co w nagłych wypadkach można na niego liczyc, ale rozumiem Twoje rozczarowanie! Przytulam Cie mocno!! Moze uda sie w poniedziałek, a przez te kilka dni musisz być dzielna! Przykro mi bardzo!

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysku przykro mi, poczekaj na spokojnie do poniedziałku a jak nie to może idź do innego lekarza, żeby chociaż ta szyjkę Ci sprawdził. Z lift Medu polecam też Skrobarczyka, ja do niego chodzę i jestem bardzo zadowolona. Kochana przytulam mocno :-*

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

Zaczynamy 9cs
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybeńka wrote:
    Hehehe Krokodylica mam to samo ;p mój kocha piersi ale pobawić się nie może za bardzo ;p a o sutkach to w ogóle może pomarzyć haha
    też się martwię o karmienie, ale jestem dobrej myśli.

Czyli nie jestem sama. :)

Za to ja jestem przerażona. Mały ssak będzie się chciał najeść a ja nie wyobrażam sobie co ja wtedy z tymi cycami zrobię. No nic, zobaczymy jak będzie.

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez myślę o karmieniu... tym bardziej że teraz coś nie coś się sączy..
    kurde żebym to ogarnęła aby.. i miała pokarm to bym była szczęśliwa :D

Miłego weekendu dziewczyny :) widzę że spędzamy aktywnie :D

Tygrysku super wyniki <3 a pro po i jadłaś wieczorkiem po godz 19?

Rybieńko miłego wyjazdu :)

a ja za tydzien ruszam na weekend do siostry i w koncu na zakupowe szalenstwo :D

słoneczna 85, Krokodylica lubią tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki moje mam problema...
    chcę firankę sobie kupić do kuchni.. ale nie wiem w jakim stylu ją sobie strzelić jaki konkretnie fason
    i podkreślam mam w cholerę WŚCIBSKĄ SĄSIADKĘ, więc jak najmniej by było odkryte i coś kolorowego w sumie to bym sie nie pogniewała :D
    i w stylu mniej więcej nowoczesnym..
    tu moja kuchnia po remoncie i jak mniej więcej ona wygląda..
    29wag6u.jpg
    4ptukx.jpg
    u1n4i.jpg
    i komin kolorowy a tak to cała jest beżowa kuchnia:
    2rdcget.jpg

a między meblami mam widok na most czarno biały brooklyn więc kuchnia bardziej w stylu takim nowoczesnym
    a tu firanki co mi się podobają, a może macie jakieś fajniejsze fasony.. :D
    byłabym wdzięczna za pomoc :D

takie zakrywacze ale nie wiem czy sama firana czy np kolorowe z zasłonkami taka aranżacja:
    30xh53p.jpg
    a26szd.jpg
    ehhpop.jpg
    2vuejuo.jpg
    2ep245x.jpg

czy też taka delikatna ala roleta.. ale nie wiem jak to się zakomponuje z roletą pod spodem żółtą.. (będzie do wymiany na roletę dzien i noc beżową lub kremową) i czy robią np bardziej takie mniej prześwitujące:
    4qfvgi.jpg
    24whulk.jpg
    1zf5tlv.jpg
    9056wh.jpg
    2z6f4ud.jpg

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
‹‹ 129 130 131 132 133 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ