Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mój laktator też wczoraj przyszedł i wygląda spoko hehe, spróbowałam na policzku i ciągnie hehe
Ja tez podziwiam Was dziewczyny, że tak długo pracujecie. Też chciałam ale po krwawieniu już nie wróciłam. Za bardzo się bałam, że drugi raz mogę stracić swoje Maleństwo.Krokodylica lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Rybeńka dzięki za polecenie
ja to się najbardziej boję tego karmienia piersią i odciągania pokarmu, od zawsze mam bardzo czułe piersi a tym bardziej sutki, nie wolno mnie po nich dotykać bo jest to dla mnie bardzo nieprzyjemne, więc nie wyobrażam sobie jak będę karmić cyckiem. -
Hehehe Krokodylica mam to samo ;p mój kocha piersi ale pobawić się nie może za bardzo ;p a o sutkach to w ogóle może pomarzyć haha
też się martwię o karmienie, ale jestem dobrej myśli.Krokodylica lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Daisy to udanego wieczorku
A mnie też nie będzie na weekend bo jedziemy do znajomych do Zakopanego. Także Wam Dziewczynki również życzę udanego weekendu :*Krokodylica, mizzelka lubią tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyDziewczyny w pracy czas leci mi tak szybko, ze chyba dlatego ciagle w niej siedzę ale już niebawem...
Rybenko i Krokodylku z tymi cycami to niefajnie, to jednak musi być troszkę "uciążliwe" nie potrafię wstawić bardziej pasujacego słowa wybaczcie
Daisy, baw sie dobrze!!!
Tygrysku, gdzie jesteśWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 19:54
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No my Kochamy góry i mówimy, że to nasz drugi dom a poza tym mamy tam przyjaciół i też lubimy do nich wpadać a z tymi piersiami to chyba miałaś mnie na myśli i krokodylka :p
Co do pracy to nie powiem, czasem w domu tak mi się nudzi jak nie wiem, ale jednak wybrałam tą opcję. Pewnie gdyby nie to krwawienie też bym pracowała, zwłaszcza że moja praca to typowo biurowa, no czasem trzeba było gdzieś wyskoczyć pozałatwiać na mieście. Ale ogólnie spokojna praca, 8 godzin za biurkiem.Krokodylica lubi tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Powiem tylko tyle, że najbardziej przerąbane to mają chyba nasi Mężowie w takich sytuacjach ;p;p no ale trudno, nie zawsze się ma wszystko ;p
merida17, mizzelka lubią tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Dziewczyny jestem zrozpaczona. Mój lekarz miał dziś nagła operacje. Najpierw mi przełożyło na później ale potem on odwołał dziś wszystkie wizyty . Nic nie wiem, jak dostanie w poniedziałek urlop w szpitalu to przyjmie u nas, ale to dowiem się dopiero w poniedziałek.
I teraz nie wiem, bo jak w poniedziałek przyjmie mnie to ok, ale jak nie... to mam do wyboru iść dopiero w piątek do niego, albo we wtorek do innego. W międzyczasie musze iść do pracyNatalka 03.2015
-
nick nieaktualnyOj, Tygrysku! Jaka szkoda! Dobrze, ze to taki lekarz, co w nagłych wypadkach można na niego liczyc, ale rozumiem Twoje rozczarowanie! Przytulam Cie mocno!! Moze uda sie w poniedziałek, a przez te kilka dni musisz być dzielna! Przykro mi bardzo!
-
Tygrysku przykro mi, poczekaj na spokojnie do poniedziałku a jak nie to może idź do innego lekarza, żeby chociaż ta szyjkę Ci sprawdził. Z lift Medu polecam też Skrobarczyka, ja do niego chodzę i jestem bardzo zadowolona. Kochana przytulam mocno :-*Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Rybeńka wrote:Hehehe Krokodylica mam to samo ;p mój kocha piersi ale pobawić się nie może za bardzo ;p a o sutkach to w ogóle może pomarzyć haha
też się martwię o karmienie, ale jestem dobrej myśli.
Czyli nie jestem sama.
Za to ja jestem przerażona. Mały ssak będzie się chciał najeść a ja nie wyobrażam sobie co ja wtedy z tymi cycami zrobię. No nic, zobaczymy jak będzie. -
ja tez myślę o karmieniu... tym bardziej że teraz coś nie coś się sączy..
kurde żebym to ogarnęła aby.. i miała pokarm to bym była szczęśliwa
Miłego weekendu dziewczyny widzę że spędzamy aktywnie
Tygrysku super wyniki a pro po i jadłaś wieczorkiem po godz 19?
Rybieńko miłego wyjazdu
a ja za tydzien ruszam na weekend do siostry i w koncu na zakupowe szalenstwosłoneczna 85, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Kobietki moje mam problema...
chcę firankę sobie kupić do kuchni.. ale nie wiem w jakim stylu ją sobie strzelić jaki konkretnie fason
i podkreślam mam w cholerę WŚCIBSKĄ SĄSIADKĘ, więc jak najmniej by było odkryte i coś kolorowego w sumie to bym sie nie pogniewała
i w stylu mniej więcej nowoczesnym..
tu moja kuchnia po remoncie i jak mniej więcej ona wygląda..
i komin kolorowy a tak to cała jest beżowa kuchnia:
a między meblami mam widok na most czarno biały brooklyn więc kuchnia bardziej w stylu takim nowoczesnym
a tu firanki co mi się podobają, a może macie jakieś fajniejsze fasony..
byłabym wdzięczna za pomoc
takie zakrywacze ale nie wiem czy sama firana czy np kolorowe z zasłonkami taka aranżacja:
czy też taka delikatna ala roleta.. ale nie wiem jak to się zakomponuje z roletą pod spodem żółtą.. (będzie do wymiany na roletę dzien i noc beżową lub kremową) i czy robią np bardziej takie mniej prześwitujące: