Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Witam się z earl greyem Ja weekend mam zaplanowany raczej na leniuchowanie, ale co tam, teraz trzeba
Śniło mi się dziś, że karmiłam piersią To tak apropos Waszej rozmowy wczorajszej
Mnie sutki bolą niemożliwie, czasami nawet stanik mi przeszkadza. Ale dam radę, wierzę w to!
Angelcia, mnie się najbardziej podobają te rzymskie rolety. Ja w kuchni (i tylko w kuchni) ma zwykłą, mleczną firankę podpiętą od dołu
W styczniu chcę zrobić jakieś firany w dużym Ale jeszcze nie wiem co Musimy zamontować nowe rolety, więc pewnie tylko jakąś delikatną zasłonkę boczną zrobię. podobnie w sypialni - mój P. nienawidzi firan i nie mogę go przekonaćKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Mizzelko ja Ci z firanami nie doradze, bo w domu wcale ich nie mamy. Moim zdaniem, do takiej kuchni pasuje cos prostego/ skromnego, a jednocześnie z klasa. Osobiście nie bralabym nic co ma falbany i inne udziwnienia, nie pasuje mi to do kuchni, która jest ogromna ale zrób tak by Wam było dobrze
Do nas wczoraj przyjechało rodzeństwo męża, także weekend w biegu
Miłego weekendu Brzuchatkimizzelka lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
Ale przeglad firan!
ja dzis ogladalam katalog eurofirany, byl zalaczony do jakiegos Show czy cos takiego
Ja nie pomoge raczej. Mysle jednak, ze jak powiesisz i firanke i zazdrostke, to bedziesz miala w kuchni bardzo ciemno. Co do wzorkow to rowniez darowalabym sobie, bo masz kuchnie w spokojnej tonacji, takze wzorki wprowadza niezly balagan. To samo z krzykliwymi kolorami. A nie myslalas o roletkach rzymskich czy panelowych?
A moze folie okienne? Ostatnio modne
Ja mam oczojebna czerwona na polysk z grafitowymi granitowymi blatami i jako panel scienny tez mam pociagniety ten granit, wszystko ladnie sie laczy, stol rowniez mam zrobiony z tego samego co blat i panel scienny Powiesilam biale firanki do dlugosci klamek, srednio pasuja co prawda, ale nie mam czasu zamowic, ciagle jest cos wazniejszego . Niestety kuchnie nowa mamy od lutego, a dalej siedzimy na stolkach drewnianych Bo nie ma kiedy wybierac jezdzic :p -
Hej kochane! :*
Sue, niestety moja gin kazala ze wzgledu na te slabe wyniki. Chce wiedziec czy sie dobrze ciaza rozwija, a przy moim super wtedy endo, nie bylo wiadomo czy ciaza w ogole sie utrzyma. Ale mam nadzieje ze ta jutrzejsza bedzie ok i prg i E tez
Jeszcze mialam robic w miniona srode i piatek, ale po dobrych wynikach w miniony poniedzialek powiedzialam sobie ze musze zluzowac, bo przeciez zeswiruje -
Dzień dobry
Daisy, już wszystko rozumiem. Chociaż moim zdaniem ginka niepotrzebnie Cię tymi badaniami stresuje. Masz leki, teraz powinna dać fasolkowi w spokoju się rozwijać. Ale to ona skończyła medycynę, więc pewnie wie lepiej
Ja pamietam, że w na pierwszej wizycie byłam w 5t3d i widziałam juz pecherzyk z cialkiem żółtkowym(?) tak to sie zwie? Dokładnie dwa tygodnie pozniej usłyszałam serduszko
U Ciebie też tak będzie i za dwa tygodnie będziemy się pewnie wzruszać tutaj
Miłej niedzieli!
P.s. Tej sprawy w sadzie nie zazdroszczę, zwłaszcza teraz!Krokodylica, Daisy, merida17, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień Dobry Brzuchatki
Siedzę sobie w knajpce z widokiem na ocean, slonko świeci, Mała kopie, zasadniczo żyć nie umierać
Stan na dzisiaj (wg belly):
Jestem w ÓSMYM mc ciazy od dziś jakim cudem? Nie wiem! Robi sie już całkiem serio
31 tydz i do porodu 70 dni
To chyba już pora, by zrobić pierwsze podejście i spakować torbę do szpitala w tym tygodniu!!
Jutro mam wizytę z nowym dr, także trzymać kciuki, by mi cos powiedział konkretnego na temat mego Dziecia Mała rośnie w sile, ze hej
Miłego dnia!!Daisy, Sue, słoneczna 85, mizzelka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, już sama nie wiem co się dzieje.
Wczoraj i dziś dziwnie pobolewa mnie brzuch. Jak leże jest ok, ale nie mogę długo siedzieć czy chodzić. Martwię się, nie wiem co się dzieje, i nie wiem czy jutro mnie przyjmie. Może to ze stresu.
Do tego jeszcze dźwiga mi się ciśnienie. Średnio mam 134/76 a teraz miałam 131/91.
Staram się to tłumaczyć stresem związanym z odwołaniem wizyty.
Jedyny plus: mała się rusza. Wczoraj słabiej, ale cały czas daje o sobie znać (mimo, że czuje ją dość nisko).Natalka 03.2015
-
nick nieaktualnyTygrysku! Myśle, ze trochę to stres! Postaraj sie moze umówić na dodatkowa wizytę u kogoś innego, tak na wszelki wypadek, byś czuła sie pewniej.
Ja swoje Dziecie czuje cały czas nisko. Myśle, ze jak kręci główka (tak sobie to wyobrażam, bo czuje to od tyg silniej) to jest to na wysokości moich majtek! Wybacz ten opis! Raczkami to pewnie sciska mi jajniki, tak nisko sie nimi bawi Ja mam na prawdę nisko brzuch, więc jeśli Twój nie opadł, to moze tylko sie stresujesz? Nie wiem, co Ci poradzić!Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry Mamusiom i Dzieciaczkom
Nie było nas, córka dopiero dziś poszła do przedszkola, bo cały tydzień znów siedziała w domu na polecenie pani dr.
Mam nadzieję ze chociaż tydzień pochodzi do przedszkola bo w listopadzie była do tej pory aż trzy dni
zaraz doczytam co tam pisałyście
Mam nadzieję że u wszystkich, no u większości jest dobrze