X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo coś takiego:
    2gt0o5w.jpg

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej wpadłam na jeszcze coś takiego :D
    jakie dziwne i fajne:
    t9t99v.jpg

i jakby może to połaczył z jakąś górą pomarszczoną .. tzn np:
    ehhpop.jpg

• Tygrysek Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie się podoba 2 i 5 propozycja. Nie lubię zbyt kolorowego. Ja mam tylko zazdroske, ale to na 3 piętrze a za oknem las, wiec mogę biegać nago.

Krokodylica lubi tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są tez takie rolety marszczona od dołu, takie plisy. Można zamiast zazdroski. Nowocześnie, a od góry Twoja propozycja nr 6 lub 7 :)

Natalka 03.2015 <3
  • Sue Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Witam się z earl greyem :) Ja weekend mam zaplanowany raczej na leniuchowanie, ale co tam, teraz trzeba :)
    Śniło mi się dziś, że karmiłam piersią :) To tak apropos Waszej rozmowy wczorajszej :)
    Mnie sutki bolą niemożliwie, czasami nawet stanik mi przeszkadza. Ale dam radę, wierzę w to!

Angelcia, mnie się najbardziej podobają te rzymskie rolety. Ja w kuchni (i tylko w kuchni) ma zwykłą, mleczną firankę podpiętą od dołu :)

W styczniu chcę zrobić jakieś firany w dużym ;) Ale jeszcze nie wiem co :P Musimy zamontować nowe rolety, więc pewnie tylko jakąś delikatną zasłonkę boczną zrobię. podobnie w sypialni - mój P. nienawidzi firan i nie mogę go przekonać:P

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie u mnie problemem jest ta sąsiadka.. wszystkowidząca :P
    ale wszystkie mi sie podobaja i zgłupiałam :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh ja to w nocy aby koszmary mam :(
    wcale sie nie wysypiam.. chodze jak zombi

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mizzelko ;) ja Ci z firanami nie doradze, bo w domu wcale ich nie mamy. Moim zdaniem, do takiej kuchni pasuje cos prostego/ skromnego, a jednocześnie z klasa. Osobiście nie bralabym nic co ma falbany i inne udziwnienia, nie pasuje mi to do kuchni, która jest ogromna :) ale zrób tak by Wam było dobrze :)

Do nas wczoraj przyjechało rodzeństwo męża, także weekend w biegu :)

Miłego weekendu Brzuchatki :)

mizzelka lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kuchnię też mam nowoczesną i raczej dużą, szafki mam oczojebnie czerwone a firanę mam krótką, białą z czerwonym obszyciem. :)

mizzelka lubi tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :)
    Ale przeglad firan! :D
    ja dzis ogladalam katalog eurofirany, byl zalaczony do jakiegos Show czy cos takiego :)
    Ja nie pomoge raczej. Mysle jednak, ze jak powiesisz i firanke i zazdrostke, to bedziesz miala w kuchni bardzo ciemno. Co do wzorkow to rowniez darowalabym sobie, bo masz kuchnie w spokojnej tonacji, takze wzorki wprowadza niezly balagan. To samo z krzykliwymi kolorami. A nie myslalas o roletkach rzymskich czy panelowych?
    A moze folie okienne? Ostatnio modne :)

Ja mam oczojebna czerwona na polysk z grafitowymi granitowymi blatami i jako panel scienny tez mam pociagniety ten granit, wszystko ladnie sie laczy, stol rowniez mam zrobiony z tego samego co blat i panel scienny :) Powiesilam biale firanki do dlugosci klamek, srednio pasuja co prawda, ale nie mam czasu zamowic, ciagle jest cos wazniejszego ;). Niestety kuchnie nowa mamy od lutego, a dalej siedzimy na stolkach drewnianych :D Bo nie ma kiedy wybierac jezdzic :p

• Sue Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy, weszłam sobie na Twój kalendarz - czemu Ty musisz robić tyle bet? Nie wystarczą już te co zrobiłaś? Czy tak Pan Doktor kazał?

• Daisy Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane! :*

Sue, niestety moja gin kazala ze wzgledu na te slabe wyniki. Chce wiedziec czy sie dobrze ciaza rozwija, a przy moim super wtedy endo, nie bylo wiadomo czy ciaza w ogole sie utrzyma. Ale mam nadzieje ze ta jutrzejsza bedzie ok i prg i E tez :)
    Jeszcze mialam robic w miniona srode i piatek, ale po dobrych wynikach w miniony poniedzialek powiedzialam sobie ze musze zluzowac, bo przeciez zeswiruje :/

• Sue Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Daisy, już wszystko rozumiem. Chociaż moim zdaniem ginka niepotrzebnie Cię tymi badaniami stresuje. Masz leki, teraz powinna dać fasolkowi w spokoju się rozwijać. Ale to ona skończyła medycynę, więc pewnie wie lepiej :)

Ja pamietam, że w na pierwszej wizycie byłam w 5t3d i widziałam juz pecherzyk z cialkiem żółtkowym(?) tak to sie zwie? Dokładnie dwa tygodnie pozniej usłyszałam serduszko :)
    U Ciebie też tak będzie i za dwa tygodnie będziemy się pewnie wzruszać tutaj :)

Miłej niedzieli!

P.s. Tej sprawy w sadzie nie zazdroszczę, zwłaszcza teraz!

Krokodylica, Daisy, merida17, mizzelka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry Brzuchatki :)

Siedzę sobie w knajpce z widokiem na ocean, slonko świeci, Mała kopie, zasadniczo żyć nie umierać :)

Stan na dzisiaj (wg belly):
    Jestem w ÓSMYM mc ciazy od dziś :) jakim cudem? Nie wiem! Robi sie już całkiem serio :)
    31 tydz i do porodu 70 dni ;)

To chyba już pora, by zrobić pierwsze podejście i spakować torbę do szpitala w tym tygodniu!!

Jutro mam wizytę z nowym dr, także trzymać kciuki, by mi cos powiedział konkretnego na temat mego Dziecia :) Mała rośnie w sile, ze hej :)

Miłego dnia!!

Daisy, Sue, słoneczna 85, mizzelka, Krokodylica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy, oczywiście, ze jutro wszystko bedzie dobrze!
    Nie moze być inaczej :)

• Tygrysek Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, już sama nie wiem co się dzieje.

Wczoraj i dziś dziwnie pobolewa mnie brzuch. Jak leże jest ok, ale nie mogę długo siedzieć czy chodzić. Martwię się, nie wiem co się dzieje, i nie wiem czy jutro mnie przyjmie. Może to ze stresu.
    Do tego jeszcze dźwiga mi się ciśnienie. Średnio mam 134/76 a teraz miałam 131/91.
    Staram się to tłumaczyć stresem związanym z odwołaniem wizyty.

Jedyny plus: mała się rusza. Wczoraj słabiej, ale cały czas daje o sobie znać (mimo, że czuje ją dość nisko).

Natalka 03.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysku! Myśle, ze trochę to stres! Postaraj sie moze umówić na dodatkowa wizytę u kogoś innego, tak na wszelki wypadek, byś czuła sie pewniej.
    Ja swoje Dziecie czuje cały czas nisko. Myśle, ze jak kręci główka (tak sobie to wyobrażam, bo czuje to od tyg silniej) to jest to na wysokości moich majtek! Wybacz ten opis! Raczkami to pewnie sciska mi jajniki, tak nisko sie nimi bawi :) Ja mam na prawdę nisko brzuch, więc jeśli Twój nie opadł, to moze tylko sie stresujesz? Nie wiem, co Ci poradzić!

• Tygrysek Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje Merida za ciepłe słowa. Czekam na info jutro czy mój gin mnie przyjmie, jak nie to na samo usg szyjki umówię się z pierwszym lepszym.

merida17 lubi tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysek wrote:
    Dziękuje Merida za ciepłe słowa. Czekam na info jutro czy mój gin mnie przyjmie, jak nie to na samo usg szyjki umówię się z pierwszym lepszym.

Będzie dobrze Skarbie :) tylko mniej stresu :)

Tygrysek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Mamusiom i Dzieciaczkom :-)

Nie było nas, córka dopiero dziś poszła do przedszkola, bo cały tydzień znów siedziała w domu na polecenie pani dr.
    Mam nadzieję ze chociaż tydzień pochodzi do przedszkola bo w listopadzie była do tej pory aż trzy dni :-/

zaraz doczytam co tam pisałyście :-)
    Mam nadzieję że u wszystkich, no u większości jest dobrze :-)

‹‹ 130 131 132 133 134 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ