Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane a myslicie ze moge mojego zabrac do gina do gabinetu? Bo nie wiem. Mi nie przeszkadza badanie na samolocie i usg dowcipne, jemu tez nie. Ale nie wiem co na to gin. Wypada zapytac czy olac i wejsc razem? Myslalam ze powiem mu zeby siedzial przy biurku, a jak bedzie cos widac to gin go zawola wtedy do ekranu. Co o tym myslicie? Stresa mam. Przy tej becie to chociaz pecherzyk powinno byc widac.
Aa z tym estradiolem to teaciowa dzwonila i cos zle dziewczyny zrobily i wyszlo 1800 zamiast 1200. To i tak wciaz spadek no ale nie az taki ogromny bo 'tylko' o 900 a nie o 1500.. -
Meridko super wieści :D gratuluję takiej wizyty
Daisy też bym zapytała na początku, czy mąż może być. Wydaje mi, że nie powinien Ci lekarz robić problemów.
merida17 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
diamonds wrote:Słoneczna Tobie strasznie współczuję wymiotów.
Pewnie jesteś tym promilem kobiet w ciąży, które mają prawie przez cały jej okres problemy z wymiotami.
ja tfu tfu już dwa tygodnie nie więc sukces.
A robiłaś jakieś badania? Lekarz wypowiedział się co może być przyczyną takich rewolucji. Poza stwierdzeniem- taka Panie uroda, jak to mój mawia.
No i chyba trzeba obalić mity ze ciąża z wymiotami zależy od płci. Bo jak widać u Ciebie synek, u mnie córka, a wymioty co dzień nami długo targały...
Niestety, ja jestem właśnie tą babką co nie widzi końca tego rzygania. -
Rybeńka wrote:Mizzelko śliczna ta Twoja bombeczka
Kurcze dziewczyny jestem mega wkurzona. Dzwoniłam dziś do producenta który miał się zająć ta reklamacja i oni mi chyba tego nie przyjmą, bo twierdzą że my to nożem przecielismy niby jutro mam jeszcze dzwonić z rana, ale coś czuje ze dupa blada będzie, bo jak im udowodnić że to tak było, jak to serio tak wygląda jakby było przecięte nożem kurde zawsze coś
To jest niepojęte. Tyle pieniędzy wydaliście a teraz mają Was w dupie. -
Ja mojego m. też wołam na usg. Ale nie ma problemu żeby był całe spotkanie. Jutro idę sama, bo to tylko szyjka.
Słoneczna, moja szyjka miała coś 4 cm, jakiś miesiąc półtora temu, a dwa tygodnie temu powiedział mi że ma 2,5 cm i że musimy obserwować. Dlatego martwię się.
Merida, gratulacje! Masz termin miesiąc przede mną i Twoja córa już taka duża i zdrowa! Wspaniale!
Rybeńko, przykro mi ale własnie niektóre sprawy ciężko załatwić czy udowodnić. Dlatego za takie pieniądze chcieliśmy żeby złożyli nam wózek w sklepie i najpierw go zobaczymy a potem zdecydujemy (chcemy go, oczywiście, ale gdyby coś było nie tak...).
Ciśnienie mam podniesione to wiem (wiem, że jak przekroczy 140/90 to jest szansa załapać się na zatrucie ciążowe - oby nie). Ale takie szczegóły będę omawiać w piątek z moim prowadzącym. Jutro chce wiedzieć czy z szyjka jest ok.
Daisy, powtarzała Ci każda z tysiąc razy, ale ja powtórzę kolejny. SPOKOJNIE! Jesteś w ciąży i tym się musisz teraz cieszyć. Nic złego się nie dzieje. Gdyby cokolwiek się działo, to i tak nie masz na to na razie wpływu. Oszczędzaj się, wycisz i ciesz swoim stanem!
Natalka 03.2015
-
Meridko to Dama ale fajnie że w koncu trafiłaś na fajnego gina..
konkretnie i na temat, uff
Daisy jak masz ochote to czemu nie.. ja brałam tez aby na glowne usg bo tak chcialam ale inni chodzą na wszystkie wizyty razem i git
a widzisz.. czyli pomyłka.. ale nie martw sie serio.. kruszyna rośnie i aby obejrzeć się jak bd stękać na kręgosłup i brzuch bo cie skopie
Rybienko mam nadzieje ze sytuacja z wózkiem sie wyjaśni bo to jakiś absurd.. po cholere byscie mieli sobie ciąć wózek? dla ozdoby? ;/
Tygrysku daj znać, a moze wtedy też coś licho zmierzył? najwazniejsze że plamien nie ma itp.. a przecież gin to nie bóg.. ma prawo sie pomylić.
a tym bardziej ze jak odpoczniesz to wszystko wróci do normy i ta szyjka i ciśnienie..
kurde jak mi sie dzis cholernie źle oddycha.. kręci się w brzuchu jak cholera..merida17 lubi tę wiadomość
-
Meridko, gratuluje wizyty!! Taka duza nasza pannica juz:) a jeszcze pewnie drugie tyle bedzie ważyć
Dobrze, że z szyjka dobrze wszystko:)
Rybeńko, za ten wozek to zrobilabym im z dupy jesień sredniowiecza!! Po jaka cholerę sama byś to ciela? Przecież to oczywiste, ze to jakas wada przy produkcji!! Walcz, z frajerstwem trzeba krótko!!
Tygrysku, nie stresuj sie! I poproś lekarza o L4. Jesli szyjka sie skraca, to wskazany jest odpoczynek. Duzo odpoczynku.
Słoneczna, współczuje Ci tych wymiotów. Mnie czasami tylko mdli, ale staram sie duzo pić i wieczorem pije rumianek - lżej mi na zoladku. Kiedy idziesz na te badania?
Moze Twój syn gałganek Cie tak postanowił ukarać za to, że się ciagle stresujesz? A tak na poważnie - mógł Cie kopnąć albo to ze stresu wlasnie?
Pamietaj, żeby w diecie duzo wapnia sobie dostarczać, bo teraz dzieci nam zabierają, a jak Ty jeszcze wymiotujesz, to zęby polecą!!
Mizzelka, ja tez dyszę jak parowoz - tak niestety teraz bedzie. Śliczny brzunio :*merida17 lubi tę wiadomość
-
Kurcze dziewczyny współczuję Wam tych wymiotów, wydawało się nam, że to tylko na początku ciąży takie rzeczy się dzieją a widzę, że Wam jakoś nie chce to przejść. Może słabe pocieszenie ale jeszcze tylko 3 miesiące i Maleństwa będą z Wami na świecie
Dziewczyny oni mi powiedzieli, że myśmy to przecięli otwierając karton, no i tu tego nie wiem czy im udowodnię, że tak nie było. Coś czuję, że mi tego nie przyjmą. Zastanawiam się nad rekojmią, ale dokładnie nie wiem czy ten przypadek się pod to nadaje.
Tygrysku teraz też załuję, że nie kupiłam gdzieś tu po blisku. No ale na tej aukcji był fajny fotelik i dlatego go zamówiliśmy.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Kochane
Pecherzyk ciazowy 0.88mm poki co tyle. Estrofem i luteina prawdopodobnie do 16tc. Mowi gin ze wszystko jest super jak na dzien dzisiejszy. Mojego zaprosila sama od razu wiec byl podczas calej wizyty
Wg usg poki co 5t3d
Aaa 03.12 mam ostatnia wizyte u tej gin. Ona ciazy nie prowadzi, tylko nieplodnosc i na tym koniec jesli ciaza sie ok rozwija. Takze pewnie chce zobaczyc serduszko i sie pozegnamy.
Jestem zadowolona
Fotke dokleje jutroWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 18:13
Krokodylica, Rybeńka, merida17, diamonds, słoneczna 85, mizzelka, Sue, Gosiak lubią tę wiadomość
-
Rybeńka wrote:Kurcze dziewczyny współczuję Wam tych wymiotów, wydawało się nam, że to tylko na początku ciąży takie rzeczy się dzieją a widzę, że Wam jakoś nie chce to przejść. Może słabe pocieszenie ale jeszcze tylko 3 miesiące i Maleństwa będą z Wami na świecie
Dziewczyny oni mi powiedzieli, że myśmy to przecięli otwierając karton, no i tu tego nie wiem czy im udowodnię, że tak nie było. Coś czuję, że mi tego nie przyjmą. Zastanawiam się nad rekojmią, ale dokładnie nie wiem czy ten przypadek się pod to nadaje.
Tygrysku teraz też załuję, że nie kupiłam gdzieś tu po blisku. No ale na tej aukcji był fajny fotelik i dlatego go zamówiliśmy.
Rybenka pamietaj o uokiku czy jak im tam. Ja bym szla w zaparte. Karton wywalilas? a czemu przy kurierze nie sprawdzaliscie -
Rybeńko ręce opadają. Jak się uprzesz to im udowodnisz, pewnie, ale weź się teraz z nimi szarp. No kurde beznadzieja.
To jest przestroga dla mnie, dwa razy się zastanowię nim cos takiego na alledrogo zamówię.
A moje dziecko mi własnie oddało z powrotem cały obiad. Wrrr. -
Daisy gratuuuluję udanej wizyty :*:* cieszę się bardzo
niestety karton już spalony... będę próbować ze wszystkich sił, bo miał być piękny wózek dla dwójki dzieci, a tak to będę musiała znaleźć kogoś kto mi to ładnie zszyje.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Jutro idę na glukozę i mam pytanie czy teraz mogę jeszcze coś zjeść czy nie bardzo? ;p
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
To mam jeszcze 10 minut lecę do lodówki
merida17, Krokodylica, mizzelka lubią tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs