Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Diamonds zgrabny brzuszek ale ciążowy.. więc dziwie się że nie widzą
a sytuacja nieciekawa.. ale co się dziwić kurde
jak on takie głupoty gadał.. podziwiam cię z całego serca
że dajesz radę wytrzymać z tym patałachem w jednym mieszkaniu..
ale miejmy nadzieje że ruszy stąd tyłek..
i będziesz mieć spokój z dziećmi:)
a teściowa nie bd zaglądać ;/
Daisy ho ho ho przyznam rację Meridce same laski
ja to aby Meridkę nie widziałam
Meridko to masz już full zakupy? hahah bojowe koszulki
no miejmy nadzieje że będą dopingować
a zakupy super dla małej i po bardzo korzystnej cenie..
u mnie to z tym jest lipa że w ciuchociuszkach nic nie poszukasz
bo najpierw są przebrane przez "wyższe stołki" a ty jak na coś trafisz to jest cud.. ;/
a u mnie z drapaniem przeszło... więc gdyby to byla cholestaza to bym sie wściekała z drapaniem dzien dnia..
problem tez by był z innymi rzeczami, ale po obserwacji wnioskuję że po prostu miałam twardą wodę + zmiana płynu + schodzi mi stara skóra bo z buzi to normalnie musiałam szorstką stroną gąbki ścierać bo to jakaś masakra..
dodatkowo włoski mi wrastają w skórę.. i dlatego tez to mnie swędziało.
Suma sumarum - już mam spokoj
ale mimo wszystko i tak zrobię sobie te badania ale na spokojnie
Słoneczna super że już wracasz uff
szkoda że Groszek dalej się meczy w szpitalu ;/ i aby na nerwy działają ci lekarze.. paranoja jakaś.
merida17, diamonds, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymerida17 wrote:Evell
Co to za pytanie oczywiście, że można a nawet trzeba
witamy serdecznie
A jak napiszesz, kiedy termin, czy znasz płeć (wiem, wiem 14 tydz. to jeszcze wcześnie) i względne imiona, to nasz Tygrysek na pewno wpisze Cię na dawno nie wpisywaną listę i poczujesz się, jak u siebie
Dziękuje ja termin mam niby na 2.06.2015 ale to się pewnie zmieni jeszcze płci jeszcze nie znam niestety ale wizyte mam juz 17 grudnia i czekam zniecierpliowosćią !! Zobaczymymerida17, diamonds, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMizzelko, u mnie to nawet nie jest ciuszek, tylko taki sklep charytatywny, tzn. jak chcesz się czegoś pozbyć to właśnie tam zanosisz i reszta kupuje za grosze, a kasa idzie na wsparcie potrzebujących, więc wszystko jest tanie, aby nie skłamać, to stoi tam na stole 6 plastikowych pojemników 20 na 40 cm z ciuszkami, całe nic
I cieszę się, że przestało Cię atakować te drapańsko super!
A z tymi zdjęciami jest tak, że ani jednego jeszcze nie wstawiłam, bo zazwyczaj po pracy to już mi się nie chce jak widać, nawet avatar w pełni oryginalny, bo nie chciał się ostatnio zmienić i olałam sprawę
No, ale chyba jestem najstarsza z naszego grona! Miałam nadzieję, że może Daisy w moim wieku, bo ma już córkę w szkole, ale po zdjęciu stwierdzam, że jak tak młodo wyglądałam 10 lat temu ha ha ha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 14:57
Daisy, Krokodylica, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Merida ja 28 skonczylam w pazdzierniku
To jednak jestem!
Ja kiedyś też skończyłam 28 to były piękne czasy
Ja już niestety mam 31 ale czuję się na całe 21
Życie obchodzi się z moim wiekiem dość brutalnie, stanowczo ma problemy z liczeniem
Daisy, diamonds, Rybeńka, Sue lubią tę wiadomość
-
merida17 wrote:No, ale chyba jestem najstarsza z naszego grona! Miałam nadzieję, że może Daisy w moim wieku, bo ma już córkę w szkole, ale po zdjęciu stwierdzam, że jak tak młodo wyglądałam 10 lat temu ha ha ha
merida17 lubi tę wiadomość
-
ale i tak chętnie bym cię zobaczyła
jak kiedyś ci się zachce to wstaw zdjęcie
a pro po nieaktualne.. Groszek wraca też do domu ufff
Meridko fajne takie sklepy... kurde u nas też coś takiego by sie przydało
a no wystraszona byłam tą cholestazą jak cholera.. dopiero dziś się uspokoiłam i cieszę się z każdego kopniaka dziecka dziś skacze od rana
teraz to jest FALA a nie to co wcześniej.. delikatnie
a co dopiero będzie potem
a ja chyba jestem najmłodsza z naszego grona ale nie czuje się nieswojo wiek się nie liczy liczą się dobre chęci, zgodna atmosfera i przyjaźń matczyny instynkt i wsparciemerida17, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
Evell wrote:A kiedy poznałaś mniej więćej ? mi gin mówił,że najwcześniej moge w 20 tyg poznać.
tak wiem mam dziecko ale jakiej płci? to mnie gin nie oświecił..
mam nadzieje że na połówkowym dziecko bd współpracować z wami
bo u mnie zasłaniało się rączkami i nogami przez 40 min jak tylko się dało a na koniec skrzyżowało nogi i fenito jak na plaży wypoczęło i zgaduj zgadula -
merida17 wrote:To jednak jestem!
Ja kiedyś też skończyłam 28 to były piękne czasy
Ja już niestety mam 31 ale czuję się na całe 21
I jakoś wcale nie rozpaczam z powodu wieku - czuję się młodo i to najważniejszemerida17, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
Gosiak piękny ten bębenek :)a tu już 32 tydzień
bardzo zgrabnie wyglądasz
a mówią że córcie odbierają urodę... co za mit.. tak samo u innych dziewczyn, no w sumie u nas przewaga cytrynek na forum jak nicGosiak, Tygrysek, diamonds, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosiak wrote:Meridko, ja mam 37 lat, ale czuję się też na 21
I jakoś wcale nie rozpaczam z powodu wieku - czuję się młodo i to najważniejsze
Kochana ja nie rozpaczam, ale uważam, że ten wiek mógłby się, jakoś wolniej naliczać, czy cośGosiak, Krokodylica, diamonds lubią tę wiadomość