Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meridko doprosiłam się !
aż mi się micha do lapka uśmiecha cały czas od ucha do ucha
ale szczuplutka jesteś i w ciązy też
a ten lazurowy kolor idealnie do Ciebie pasuje!
haa nawet kolor obecnie mamy podobny do siebie i podobnie kręcą mi się włosy
mówiłam że jesteś siostrą bliźniaczką
-
Daisy wrote:
Mizzelka ahahahah no przesadzilas moja cora ma 7 lat, to ktos by siedzial w pierdlu jakbym miala obecnie 20
ktoś chyba jednak siedzi w pierdlu bo w życiu bym ci nie dała 28...
ale dobra.. wierzę kolejnej osobie
nie no oszaleje..
ale miło was jest wyobrazić sobie po drugiej stronie laptopa
Daisy, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMizzelko! my się z tych bliźniaczek, to już nie wykręcimy
Do końca świata i jeden dzień dłużej
Dzięki Dziewczyny za te wszystkie miłe słowa chyba mam swoje 5 minut
W ogóle dziś mamy dzień na same pozytywne myślimizzelka, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
dokładnie Meridko.. jak bd córa to oszaleje hahah
to i ciąża bd bliźniacza chociaż jak chłopaczek będzie to też może być
ja od tego uśmiechania się do ekranu do was to normalnie mam burzę w brzuchu
dziecko taką FALĘ robi że szok się chyba nacieszyć e-ciociami nie może
(i na widok tego tortu też )merida17, Gosiak, Daisy, Tygrysek, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvell
A Ty spokojnie napisz coś o sobie
Jak widzisz dziś mamy dzień chwalenia się nawzajem i pisania, jakie super jesteśmy, więc korzystaj
Z miejsca podbudujesz swoje ego, a warto korzystać z takich miłych słów bezinteresownie
Mizzelko!
Ja mam malinoweTygrysek, Rybeńka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Ble jak ja nie znosze slodkiego! Diamonds biore kawalek tortu ale pozwol ze powacham i oddam mojemu On uwielbia wszystko co slodkie no i do tego czekoladowe mmm dla niego to pycha a ja na widok czekoladowego obojetnie czego dostaje konwulsji
Mloda cwiczy a ja nie mam co robic to siedze na kanapie za rogiem. Nie pojade nigdzie bo teraz takie korki ze masakra chyba ze do auta pojde sluchac muzyki bo tu taka glosna ze mozna dostac czego nie powiem..jak to na silce .diamonds lubi tę wiadomość
-
Ile ja bym dała za kawałek torta czekoladowego!!!!!
Ja to mogłabym nic innego nie jeść jak tylko na słodko.
Słodziuchną córę będziemy mieć.
Np. dziś na obiad: naleśniki mój m. farsz sos serowy z kurczakiem
a ja marmolada!
diamonds, mizzelka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobra Ciotki Klotki Brzuchatki Kochane
Wcześniej już Tygrysek wspominał kwestię, ale jakoś temat nie został obgadany, więc podbijam
TORBA DO SZPITALA
Wiem wszędzie są listy, ale pytam się o Wasze odczucia w tej sprawie. Pewnie za jakieś 2-3 tyg same będziecie już na tym etapie i wtedy będzie prościej Pakuję się i mam tak:
MAMA: podkłady jednorazowe, papier toaletowy, ręcznik jednorazowy, woda, coś słodkiego, 3xkoszulki na poród, szlafrok, skarpetki (ciepłe i normalne), kapcie, klapki pod prysznic, majtki poporodowe, podpaski, maltan, ręczniki, tantum rosa, mini kosmetyki, wkładki laktacyjne, biustonosz do karmienia, bielizna, ubranie do wyjścia, chusteczki higieniczne, gumka do włosów, książka, dokumenty, telefon z belly, by być w kontakcie
Niby jeszcze biorą: leki (ja nie potrzebuję), kubki, talerze (to jest konieczne??), poduszka, drobne pieniądze, notes, długopis
DZIECKO: pampersy, chusteczki, ubranka (ja mam pajacyki, długie i krótkie body po 3 sztuki), rożek, 3 pieluchy tetrowe, krem do pupy, 3x skarpetki, 2x cienkie czapeczki, 2x niedrapki, ręcznik, szczotka do włosów, smoczek i zawieszka, ubrania na wyjście, kocyk, krem na każdą pogodę, butelka
TATA: jedzenie i picie, ubranie i buty na zmianę (mamy daleko), książka, telefon, aparat
Coś jeszcze? Pewnie coś mi wyleciało z głowy
Daisy, Diamonds macie dla nas jakieś sugestie, w końcu jesteście doświadczone
Dzięki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 18:08
Krokodylica, Rybeńka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
merida, fajna lista
Co do ubranek dla dziecka to zapytaj jak jest w szpitalu w którym będziesz rodzić, bo u nas nie trzeba w ogóle, są ubranka szpitalne dla dzieci, i oni je tam myją i przebierają i te ciuszki zabierają do prania. Także ze sobą trzeba mieć tylko ciuszki na wyjście.
Kubek i sztućce trzeba mieć, talerze nie. (Przynajmniej u mnie).merida17 lubi tę wiadomość
-
Łooo matko Dziewczyny!!!!! Godzinę zajęło mi nadrobienie tego co dziś napisałyscie. I w sumie to nawet już nie wiem co której chciałam odpisać!
Jesteście PIĘKNE!!!!!! Wszystkie!!!!
Diamonds Ty naprawdę masz mały brzuszek, ale jest piękny i na pewno ciążowy.
Witam nowa Mamusie napisz coś o sobie
Co do Waszych latek to naprawdę wszystkie wyglądacie bardzo młodo.
U nas wszystko dobrze, weekend prawie cały byłam u teściow. W sobotę na urodzinach, wczoraj na obiedzie a dziś byłam u lekarza od astmy.
Meridko co do listy to wygląda pięknie, ale ja się nie wypowiem czy czegoś Ci tam brakuje. Wydaje mi się ze jest ok.
Miłego wieczoru Kochanemerida17, Daisy, diamonds, mizzelka lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyZe szpitala mam listę
dosłownie:
dla mamy: bielizna, ubrania, podkłady, kosmetyki, wkładki laktacyjne, ręcznik
dla dziecka: ubranka, chusteczki, pieluchy, waciki i kocyk
Ta moja u góry, to zbiorowisko kilku jakie widziałam, a cudna Melisa ostatnio powiedziała, że mogę zabrać to co chcę wspaniałomyślna była nie
Rybeńko witaj to dziś zabrakło jeszcze Sue!Rybeńka, diamonds, Sue, mizzelka lubią tę wiadomość