Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
rety, to widzę że konkretny tok myślenia...
u niego znow to nie patrzyli czy to dziewczyna kumpla tylko potrafili klepnąć po tyłku a jakby tylko pozwoliła kobieta to i przelizać..
dupki jak nie wiem co, wielka rywalizacja..
praktycznie poznałam męża przez jednego idiotę co olałam totalnie..
no ale jak on mógł zwrócić moją uwagę jak co sobota imprezował, 24 lata na karku, nic poważnie nie myslał, co kasę zarobił w Anglii to przepuścił na imprezy.. mi to by szkoda bylo.. byłej dziewczyny nie szanował, a co mówił o niej to głowa mała... aż mi jej szkoda.
Jeszcze kolegi dziewczynę po dupie klepnął..
Do mnie coś miał ale olewka totalna.. i cieszyłam się jak głupia jak wyjechał za granicę bo mnie ścigał.. non stop gdzie byłam to i on..
a potem kiedy dowiedział się że jestem z mężem to foch na caly świat i gadal że on zlitował sie nade mną i on był ze mną ahhahah ja to płakałam jak to słyszałam ze śmiechu jaka litość i łaska, patrzcie go..
a mąz mnie wkurzał że jeszcze po takich akcjach on chcial go zaprsic na nasze wesele.. no śmiechu warte.. facet co potem nas chcial rozdzielić i skłócić i jeszcze obrabiał mi tyłek i ma siedzieć na weselu? paranoja jakaś.merida17 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 18:19
mizzelka, Sue, Krokodylica, merida17, Tygrysek, słoneczna 85, diamonds lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Daisy udanego wypadziku Zazdroszczę normalnie, bo też bym chętnie tak wyskoczyła gdzieś z Dziewczynami:D
Ja mam słaby kontakt ze swoimi znajomymi bo się przeprowadziłam i w sumie to mamy raczej wspólnych znajomych poznanych w czasie kiedy ze sobą chodziliśmy.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Rybieńko jaka Ty śliczna promieniejesz
cholera niech mi ktoś jeszcze powie z raz że córka odbiera urodę
i choinka już ustrojona
kolorek prześliczny, dobrze się skomponował z piwnymi oczkami
mieszkanko Mai jakie zgrabne pępek to ci się fajnie ułożył a nie to co u mnie jeszcze mam z takim kutafonikiem to już całkiem zabawnie wygląda -
Dziękuję Mizzelko :*
hahah rozwaliłaś mnie tym kutafonikiem musisz się nim koniecznie pochwalić! :*mizzelka lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
HAHAHA Genialne Mizzelko :D już za niedługo tak będzie
mizzelka lubi tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hehe dzięki Kochane, ale brzuchol to mam ogromniasty co nie! Choćbym juz była w 9 miesiącu hehe
merida17 lubi tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Rybenko pięknie rewelacja.
U mnie z bólem głowy już lepiej Mąż z bratem poszli remontować a ja znowu sama:-(. Zrobiliśmy sobie kąpiel:-) i naszla mnie ochota na kakao i tosty z dzemem pomarańczowym ;-)a co tam trochę przyjemnościdiamonds, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiałam odpoczywać ale od rana prasowałam i prałam
Później przedszkolne Jasełka
cudnie nam Pani przygotowała dzieci
wystawili świetne przedstawienie
Małe dzieci ale dały radę zrobić 40 min występ
Potem życzenia i uwaga!
W końcu wszyscy choć na początku nieśmiało ( później plotka z szybkością błyskawicy rozeszła się po sali) zaczęli gratulować ciąży
Założyłam sukienkę rozm S i wcale nie była obcisła
Było to miłe choć każda osoba- nawet tatusiowie bawili się w ekspertów
ocenili mój brzuch na 4 mc
Śmieszne to było
I nie wierzyli że bliżej końca
Ogólnie pozytywnie choć jedna z mam, która ogólnie znana z krytyki nawet własnego dziecka powiedziała na płeć- jako że druga dziewczynka (sama też posiada dwie córki)- No nie chłopczyk ale też dobrze...
Wigilia udana. Rodzice już w drugim roku się znają wiec sympatycznie spędzony czas
merida17, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i wynikła sprawa przedszkola
otóż jako że Aga chodzi do miejskiego tam w tym roku odchodzą dwie grupy- bo większość rodziców zostawiła swoje sześciolatki w przedszkolu - wynikło to przede wszystkim z faktu niedojrzałości psychicznej dzieci.
bo merytorycznie są super przygotowane
Tu w gr 3 latków dzieci poznają literki
teraz w 4 latach uczą się czytać i dziecięcej matematyki
Mamy wspaniałe panie którym się po prostu chce
No ale nie o tym
I u nas w przedszkolu co któryś rocznik będzie przyjmowane dwie grupy trzylatkow
No i właśnie teraz dwie grupy czyli dzieci z 5 i 6 latków odejdą i będzie przyjęcie w 2015/16 tych dwóch grup 3 latków
czyli jak nasze narodzone dzieci w 2015 r będą szły do przedszkola w roczniku 2018/19 to jeśli i u Was w przedszkolach będą szli tym trybem- będzie prościej o miejsce w publicznej placówce
Jeszcze dziecko w brzuchu a ja już o przedszkolu
Cieszę się bo zwiększa to szanse na ponowne dostanie się do tego przedszkolamizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMerida czekałam na zmienniczkę ale się nie doczekałam
Daisy po imprezie szybko wpadła i wypadła
Muszę się zmusić do spania bo bankowo mam pobudkę przed 7 przecież sobota
a Agatka w sob i nd jak może spać i nie wstawać do przedszkola budzi się wcześniej
Normalnie trzeba ją budzić ranomerida17, Daisy lubią tę wiadomość
-
To dziś ja przejmuje wartę
Mój mąż wrócił właśnie z pracy z ogromnym bólem pleców i mnie rozbudził na całego. Posmarowałam go i on sobie teraz śpi a ja nie zasne. Diamonds super, że jasełka się udały zazdroszczę Ci tego ze masz mały, zgrabny brzuszek. Mi to każdy mówi ze mam strasznie wielki i wyglądam jakbym miała zaraz rodzic
No i gratuluję skończonego 30go tygodnia! Teraz już z górki :-* dobranoc :-*diamonds lubi tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs