Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sloneczna jesli tylko lozysko Ci pozwoli i kasa, to ja bym brala . Ja bardzo chcialam z cora, ale lozysko czarne i na porodowce pozegnalam sie z planami.
A tu tak na sobotke:
http://m.kwejk.pl/obrazek/2183299/lidl-walka-o-karpia-official-trailer.html
My wracamy z zakupow. Kupilam tez sukienke na sylwestra i chyba na wigilie tez ubiore ja. Jest sliczna . Tez zajechalismy do Gdyni na nasz ulubiony makaron i ciasto i teraz grubaski wracamy do domku. Milego wieczorku! ♡♡♡mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie pobieram na pewno.
Dla mnie ilość wyleczonych przypadków tą metodą jest nikła.
Po drugie jeśli dziecko byłoby obciążone jakaś chorobą genetyczną to jak je leczyć krwią już obciążoną tj. Z wadą?
Za dużo czytałam o sciemie z tym bankowaniem.
No i wstępnie pobranie to koszt którego nie zwrócą gdyby się okazało ,że krew się nie nadaje.
A przecież tak się też zdarza.
Ale nikogo nie zniechęcam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 20:43
-
nick nieaktualnyJa po prostu nie słyszałam o autoprzeszczepach
raczej o krwi rodzącego się dziecka pobranej dla chorego rodzeństwa
Nie wiem jest kilka for i stron dotyczących krwi pepowinowej
Poza bankami które są mega entuzjastycznie nastawione lekarze powściągliwie się wypowiadają w tym temacie.
A Słoneczna rozważasz pobranie ?
Co Cię przekonuje?
-
Wczoraj babka mowila na sr ze jedt bardzo wiele zadtosowan np w ortopedii, neurologii-np porazenia mozgowe, autyzm. Dla rodzicow nawet leczenie cukrzycy.
Sama nie wiem co o tym myslec bo nie mialam zamiaru pobierac
Najwieksza cena na poczatku a juz 540 zl na rok to mozna zniesc -
nick nieaktualny
-
Dziękuję Meridko :-* mnie dziś o 2giej w nocy czeka ciężka rozmowa z mężem... Będą łzy mam nadzieje, ze jutrzejszy dzień będzie lepszy.
Dobranoc Kochane :-*merida17 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Dziękuję :-* mówiłam Wam że jesteście niezastąpione!!! :-*
merida17, Sue lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O Boże co za fatalna noc! Najpierw rozmowa, kłótnia i tłumaczenie do 3 a potem ja nie umiałam zasnąć i chyba się męczyłam do 5 rano! Jestem strasznie niewyspana, będę miała piękne worki pod oczami. No ale przynajmniej z mężem juz sobie wszystko wyjaśnilismy.
Mam nadzieję, że mimo wszystko ten dzień będzie udany.
Wam tego z całego serca życzę :-*Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry! Sledzie w occie gotowe i dalej roboty! Milego dnia! ♡♡♡
Rybenko nie wiem co sie stalo Ale mam nadzieje ze wyjasniliscie sobie wszystko i milosc trwa! Udanej sesji!
Wieczorem podesle fotke choinki bo planujemy stawic, poki co uciekam ♡