Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySłoneczna
dawaj do mnie z praniem
Lubię prasować
Najpierw na lewą stronę- dla "zdrowotności"
Potem poprawiam na prawej, żeby mi ładnie wyglądało
A pranie jak rozwieszam musi być równo i kolorystycznie.
Skarpetki do pary itp.
no i segregacja już na suszarce- dorosłe oddzielnie schna, dziecięce oddzielnie
Każdy ma jakiegoś bzikaTygrysek, Gosiak, merida17, słoneczna 85, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkoro mowa o bziku
Ja tez mam uwielbiam robić zdjęcia i kupuje drobiazgi/akcesoria Małej do zdjęć. Biedna bedzie, oj biedna
Z racji tego, ze uspalam dziecko i cierpię na nadmiar czasu i energii od kilku dni to zastanawiam sie, czy kupić taki mały aparat do kieszeni?
Mam lustrzanke, ale na spacer, czy do szpitala, to ma to jednak swoje gabaryty.
A wiadomo, ze zwłaszcza na początku bedzie duzo zdjęć ha ha
I tak sobie myśle...warto, czy nie warto inwestować
I teraz sa dobre promocjediamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobrze Ciotka
Oddajesz się lekturze.
Mnie dziś też mała kopie, ale standardowo gdzieś w dole w środku. Tak od początku. Czyli domniemam że głowa jeszcze w górze. Ale ma czas dziewczyna żeby się przekręcić
Poszłabym spać ale mi się nie chce a jutro obiecałam Agatce że pójdziemy na basen.
Średnio widzę się w wodzie taki hipcio
No ale samej nie mogę jej puścić.
Trudno. Czego się nie robi dla dziecka
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUwaga, uwaga!!!
Wiem, ze spicie...Wasze szczęście
Oglaszam, ze od dwóch godzin jestem w 9 miesiącu!!!!!!!!!
Jak to sie stało? Nie wiem, ale wiem, ze do 1 lutego zostało tylko 35 dni!!!
Jejku, to chyba jakaś magia
Dobrej Nocy, a Tobie Gosiu tradycyjnie Dzień Dobrydiamonds, Tygrysek, Krokodylica, Rybeńka, słoneczna 85, Sue, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo chyba będziesz najmniejszym i najzgrabniejszym hipciem swiata jestem przekonana
Taka mama jak Ty, to czysty skarb!
Ja swoją dzidzie czuje wszędzie! Pozycje precelka przyjęła, kurcze nie sadze, by miała tyle miejsca na fikolki moze taka duża już jest, ze wszędzie jej pełno? Czuje praktycznie w pachwinach i w okolicy pepka! Jednoczesnie oczywiscie! Do żeber nie sięgnie przez niski brzuch
Jak biedna przestała pracować, to nadmiar energii ja roznosidiamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOby kilkanaście dni trzymam sie tego mocno!! Dzięki :*
Jak sie zrobi wiecej niż 35 dni to bedzie katastrofa!
Czekanie mnie dobija! Zawsze tak było, akurat w tym nie jestem cierpliwa!
Niech sie dzieje, co ma sie dziać, byleby szczęśliwie i na tematdiamonds, Sue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak tak
mam lusterko i nawet czasem patrzę jak wyglądam szału nie ma
Do wyboru miałam lodowisko albo basen.
W ubiegłym roku jeździłyśmy i pamiętam jaki to wysiłek.
Więc wolę popływać
Trudno. Oby z szatni do basenu a potem z powrotem
Właśnie czuję malutką gdzieś po boku brzucha ale kopniaki od początku do teraz dostaję jakby w szyjkę i tyłek ale od środka takie dziwy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak to nie ma szału? Ty jesteś sexi mamcia Brzuchatka
Myśle, ze basen to bezpieczniejsza alternatywa w tej sytuacji
Wizyta teraz 30go, a następna bedzie 1-go lutego. Jak nie urodze do tego czasu, to 10-go bedą wywoływać (10 dni to ich procedura), tak wyglada sytuacja w szpitalu.
W styczniu mam położna i rodzinnego, ale te wizyty sa dość podobne. Położna biega z metrowka, taka różnica
Jak mi znowu zrobią lipny skan w szpitalu, to musze poszukać prywatnie innego dr, by potwierdzić położenie Gwiazdy
A moze zwyczajnie urodze i bedzie o polowe mniej tych wizytdiamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to troszkę wizyt jeszcze przed Wami
Niech Malutka wybierze odpowiedni czas na ujawnienie się całemu światu wg swego uznania
Nie zapominając przy tym, aby nie nadwyrężać rodziców w czekaniu na siebie
Uciekam bo forum znów mi baterię rozładowało. Na 7% ten złomek nie pociągnie.
Dobrej nocy jeszcze raz.
Gosiakowi przy okazji Dzień dobry bo zaraz pewnie wstanie chyba że dziś Janinka będzie wyrozumiała dla Mamy
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś witam w 32 tygodniu. Mój m. stwierdził, że teraz to w zabojczym tempie lecą te tygodnie.
Po sylwestrze zaczynamy intensywnie przygotowania do porodu. Pranie, prasowanie, pakowanie i ostatnie kupowanie.
Dziś dla relaksu idziemy do kina na film "Bogowie". Podobno extra, to idziemy.
Mam pytanko, czy wszystkie z Was (oprócz Daisy i Magdusi) macie skurcze B-H? Ja nie mam.diamonds, merida17, Gosiak lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny