X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry

Diamonds to uważaj na siebie na tym lodowisku :) bez upadków proszę :)

Gosiak niezła teoria z czkawką, bede to obserwować :)

diamonds lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

Diamonds jak czytam Twoje historie o "panu tatusiu" i jego matce to ciśnienie mi się podnosi. Masakra. Współczuję.
    Uważaj na siebie na tych łyżwach!

Hehe Meridka czekamy na Twoją córcię już. :)

merida17, diamonds lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się już uspokoiłam, jeszcze rano wyżaliłam się mężowi (w nocy już spał) i jakoś mi lepiej.

Także napiszę o swojej wizycie wczorajszej więcej, szyjka w porządku, nie skraca się a nawet minimalnie się wydłużyła, brzuch już nie jest twardy. Przy okazji podglądnęliśmy Zuźkę, mam sesję zdjęciową jak najpierw ma smutną minkę a potem się szeroko uśmiecha. :) Potem Wam zeskanuję. :)

merida17, diamonds, mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    Tak, dowożą kurierem pod same drzwi: http://www.aptekagemini.pl
    Porównaj sobie niektóre ceny - leków, które znasz, czasem są ogromne różnice.
    no różnica dość dość powiem.. ale tak jak Sue pisze.. tu dwa złote, tam dwa złote... i się uzbiera :)

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasilka wyniki nie sa zle, w ciazy mamy inne normy przeciez. Czerwonokrwinkowe masz w normie a to juz super;)
    A wyzsze neutrofile a niskie limfocyty wygladaja jakbys przeszla jakas infekcje/zapalenie. Bylas przeziebiona albo cos? Ale moim zdaniem lekarz powie ze nie jest zle.

Krokodylica? A ta dziewczyna jakie wyniki miala w 12 tyg przeziernosci karkowej itd? A Ty? Chyba mialas dobre wyniki?tez bym sie wkurzyla... Sama czesto mysle o tym ale ja robilam test Pappa bo tak sie balam i niby ryzyko wyszlo jak 1; prawie 5000

Boje sie jak kazdy ale po co mowic takie rzeczy? Nie wiem...

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasika8303 wrote:
    Mizzelko Amelka też ma to body z pepco :-) A dziś jej bluzę kupiłam białą też z pepco ;-)
    uhh a nie widziałam białej bluzy... może jeszcze ją złapie przy okazji :) to będą podobnie gwiazdki się ubierały :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    merida dziękuję bardzo za słowa wsparcia.
    A potem jeszcze pisze "nie denerwuj się bo będę mieć wyrzuty sumienia". No wiesz!!!!
    Tym bardziej że nie trzyma ze mną żadnego, kompletnie żadnego kontaktu!!! A teraz odezwała się aby mnie zdenerwować???
    Udało jej się to.
    to się nazywa wyczucie taktu i kultury..
    bardzo inteligentne...

to tak jak babki zahaczyły moją kuzynkę w sklepie jak była w ciązy i mowily: o matko nie zazdroszczę ci! teraz to będzie!
    i pierdoliły za przeproszeniem o bólu itp a ona zestresowana chodziła..

ludziom to by się przydała momentami wymiana mózgu.

diamonds, Krokodylica, Sue, Daisy lubią tę wiadomość

• kasika8303 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    Kasilka wyniki nie sa zle, w ciazy mamy inne normy przeciez. Czerwonokrwinkowe masz w normie a to juz super;)
    A wyzsze neutrofile a niskie limfocyty wygladaja jakbys przeszla jakas infekcje/zapalenie. Bylas przeziebiona albo cos? Ale moim zdaniem lekarz powie ze nie jest zle.

Krokodylica? A ta dziewczyna jakie wyniki miala w 12 tyg przeziernosci karkowej itd? A Ty? Chyba mialas dobre wyniki?tez bym sie wkurzyla... Sama czesto mysle o tym ale ja robilam test Pappa bo tak sie balam i niby ryzyko wyszlo jak 1; prawie 5000

Boje sie jak kazdy ale po co mowic takie rzeczy? Nie wiem...

Słoneczna dzięki kochana :-) Uspokoiłaś mnie :-)

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    uhh a nie widziałam białej bluzy... może jeszcze ją złapie przy okazji :) to będą podobnie gwiazdki się ubierały :)

No ba :-) małe księżniczki :-)

mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna u mnie wszystkie wyniki były super.
    Ona mi o wynikach nic nie pisała, tylko że lekarz nic kompletnie nie zauważył.
    A ja już nie drążę tematu bo nie chcę się denerwować.

• Sue Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile ciąży, tyle przypadków. Nie denerwuj się Krokodylku, bo nic dobrego to nie da.
    Niektórzy ludzie naprawdę czasami nie myślą...
    Jak ostatnio gadałam z koleżanką i mówiłam, że już mi trochę ciężko, że się nie mogę doczekać, kiedy mały będzie na świecie, to mi powiedziała, że przy 1 kolce tego pożałuję, że tak przyspieszałam :D Że ona miała takie jazdy z małym, że czasami chciała wrócić do ciąży i bolących pleców. Ale nie powiedziała tego chamsko czy żeby mnie zdenerwować. Na szczęście nie spotkałam się z jakimiś dziwnymi tekstami w ciąży, raczej same serdeczne i życzliwe. Przykre jest to, że ludzie czasami specjalnie zachowują się złośliwie...

A nie, przepraszam - jedna "koleżanka" powiedziała mi, że specjalnie zaszłam w ciążę :P

Gosiak, merida17, Krokodylica, Daisy lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasika będzie dobrze :) też mi się wydaje że wyniki są super jak tak porównuje sobie z moimi..
    też miałam ostatnio podwyzszony odsetek neutrofili
    a wbc masz o niebo lepsze niż ja :D
    Anemia ci bynajmniej na razie nie grozi, u mnie już gorzej :<
    Będzie dobrze kochana, widocznie jakaś infekcja się przyplątała :)
    cholerstwo szybko wlazło to i szybko pójdzie :) :)
    a Glukoza super to trzeba się cieszyć tylko :)

kasika8303 lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będziemy marudzić cały czas :D bo jak nie plecki teraz to potem będą nieprzespane noce :D
    ale damy radę :)

merida17 lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diamonds myślę że w koncu się otrząśnie tatulek..
    ehh ile teściowe kochane mogą namieszać.. nie bez przyczyny jest tyle kawałów na ich temat :D
    najlepiej jak mieszka 100 km od domu..

merida17, Gosiak, Sue lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Diamonds myślę że w koncu się otrząśnie tatulek..
    ehh ile teściowe kochane mogą namieszać.. nie bez przyczyny jest tyle kawałów na ich temat :D
    najlepiej jak mieszka 100 km od domu..

:) :) :) powiedziała Mizzelka, która mieszka z teściową pod jednym dachem :)

co prawda, to prawda ;)

Gosiak, mizzelka, Sue, Daisy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue!

A Ty nie zaszłaś w ciążę specjalnie ;) to był perfekcyjny złoty strzał z czystą premedytacją ;)

Oczywiście, że specjalnie i tu się nie wypieraj :P :P :P ha!

Sue, Daisy lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    merida17 wrote:
    :) :) :) powiedziała Mizzelka, która mieszka z teściową pod jednym dachem :)

co prawda, to prawda ;)
    wiem co mówię :D moja sierota też idzie czasami za swoją mamcią :D ale do czasu... :D

merida17 lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to My w całej okazałości (nieogarnięta)
    2nitms6.jpg
    a tu brzuszek niestety chyba mała nie ma zamiaru się przekręcić
    bo kształt powinien być inny..
    2pyp6ae.jpg
    110b2au.jpg

Krokodylica, merida17, Sue, słoneczna 85, Tygrysek, Rybeńka, kasika8303, Daisy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelko!
    Jaki Ty masz mały pępek :) tyci tyci :)
    Myśle, ze jeszcze jest czas na fiku miku w brzuchu :)
    U mnie kształt brzucha był podobny (taka skocznia narciarska przez środek), a mała fiknela na dobre w tym tygodniu :) bo teraz czuje jej nóżki w górze, a to 37 tydz :) moim zdaniem masz/ macie duzo czasu :)
    Jestem tego pewna :) nie tak dawno sama brałam cc pod uwagę, co ja mówię to było miesiąc temu pewnie :)

mizzelka, diamonds lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    wiem co mówię :D moja sierota też idzie czasami za swoją mamcią :D ale do czasu... :D

Ja sie z Tobą zgadzam :) bywają ciężkie i niezrozumiałe chwile nawet dla mnie (na szczęście znikome już, ale działo sie dawno temu) :) moja Tesciowa nie jest zła trzeba przyznać (totalnie inny charakter niż mój, pewnie tez tak macie), ale ma jedna zaletę :)
    Czy jestem tu, czy w Pl zawsze dzieli nas spory przedział km (od 700 do ok. 2500) :)

Sue, mizzelka, Gosiak, diamonds lubią tę wiadomość

‹‹ 229 230 231 232 233 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ