Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja się już uspokoiłam, jeszcze rano wyżaliłam się mężowi (w nocy już spał) i jakoś mi lepiej.
Także napiszę o swojej wizycie wczorajszej więcej, szyjka w porządku, nie skraca się a nawet minimalnie się wydłużyła, brzuch już nie jest twardy. Przy okazji podglądnęliśmy Zuźkę, mam sesję zdjęciową jak najpierw ma smutną minkę a potem się szeroko uśmiecha. Potem Wam zeskanuję.merida17, diamonds, mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Tak, dowożą kurierem pod same drzwi: http://www.aptekagemini.pl
Porównaj sobie niektóre ceny - leków, które znasz, czasem są ogromne różnice. -
Kasilka wyniki nie sa zle, w ciazy mamy inne normy przeciez. Czerwonokrwinkowe masz w normie a to juz super;)
A wyzsze neutrofile a niskie limfocyty wygladaja jakbys przeszla jakas infekcje/zapalenie. Bylas przeziebiona albo cos? Ale moim zdaniem lekarz powie ze nie jest zle.
Krokodylica? A ta dziewczyna jakie wyniki miala w 12 tyg przeziernosci karkowej itd? A Ty? Chyba mialas dobre wyniki?tez bym sie wkurzyla... Sama czesto mysle o tym ale ja robilam test Pappa bo tak sie balam i niby ryzyko wyszlo jak 1; prawie 5000
Boje sie jak kazdy ale po co mowic takie rzeczy? Nie wiem... -
Krokodylica wrote:merida dziękuję bardzo za słowa wsparcia.
A potem jeszcze pisze "nie denerwuj się bo będę mieć wyrzuty sumienia". No wiesz!!!!
Tym bardziej że nie trzyma ze mną żadnego, kompletnie żadnego kontaktu!!! A teraz odezwała się aby mnie zdenerwować???
Udało jej się to.
bardzo inteligentne...
to tak jak babki zahaczyły moją kuzynkę w sklepie jak była w ciązy i mowily: o matko nie zazdroszczę ci! teraz to będzie!
i pierdoliły za przeproszeniem o bólu itp a ona zestresowana chodziła..
ludziom to by się przydała momentami wymiana mózgu.diamonds, Krokodylica, Sue, Daisy lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Kasilka wyniki nie sa zle, w ciazy mamy inne normy przeciez. Czerwonokrwinkowe masz w normie a to juz super;)
A wyzsze neutrofile a niskie limfocyty wygladaja jakbys przeszla jakas infekcje/zapalenie. Bylas przeziebiona albo cos? Ale moim zdaniem lekarz powie ze nie jest zle.
Krokodylica? A ta dziewczyna jakie wyniki miala w 12 tyg przeziernosci karkowej itd? A Ty? Chyba mialas dobre wyniki?tez bym sie wkurzyla... Sama czesto mysle o tym ale ja robilam test Pappa bo tak sie balam i niby ryzyko wyszlo jak 1; prawie 5000
Boje sie jak kazdy ale po co mowic takie rzeczy? Nie wiem...
Słoneczna dzięki kochana Uspokoiłaś mnie -
mizzelka wrote:uhh a nie widziałam białej bluzy... może jeszcze ją złapie przy okazji to będą podobnie gwiazdki się ubierały
No ba małe księżniczkimizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
-
Ile ciąży, tyle przypadków. Nie denerwuj się Krokodylku, bo nic dobrego to nie da.
Niektórzy ludzie naprawdę czasami nie myślą...
Jak ostatnio gadałam z koleżanką i mówiłam, że już mi trochę ciężko, że się nie mogę doczekać, kiedy mały będzie na świecie, to mi powiedziała, że przy 1 kolce tego pożałuję, że tak przyspieszałam Że ona miała takie jazdy z małym, że czasami chciała wrócić do ciąży i bolących pleców. Ale nie powiedziała tego chamsko czy żeby mnie zdenerwować. Na szczęście nie spotkałam się z jakimiś dziwnymi tekstami w ciąży, raczej same serdeczne i życzliwe. Przykre jest to, że ludzie czasami specjalnie zachowują się złośliwie...
A nie, przepraszam - jedna "koleżanka" powiedziała mi, że specjalnie zaszłam w ciążę
Gosiak, merida17, Krokodylica, Daisy lubią tę wiadomość
-
Kasika będzie dobrze też mi się wydaje że wyniki są super jak tak porównuje sobie z moimi..
też miałam ostatnio podwyzszony odsetek neutrofili
a wbc masz o niebo lepsze niż ja
Anemia ci bynajmniej na razie nie grozi, u mnie już gorzej :<
Będzie dobrze kochana, widocznie jakaś infekcja się przyplątała
cholerstwo szybko wlazło to i szybko pójdzie
a Glukoza super to trzeba się cieszyć tylkokasika8303 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:Diamonds myślę że w koncu się otrząśnie tatulek..
ehh ile teściowe kochane mogą namieszać.. nie bez przyczyny jest tyle kawałów na ich temat
najlepiej jak mieszka 100 km od domu..
powiedziała Mizzelka, która mieszka z teściową pod jednym dachem
co prawda, to prawda
Gosiak, mizzelka, Sue, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMizzelko!
Jaki Ty masz mały pępek tyci tyci
Myśle, ze jeszcze jest czas na fiku miku w brzuchu
U mnie kształt brzucha był podobny (taka skocznia narciarska przez środek), a mała fiknela na dobre w tym tygodniu bo teraz czuje jej nóżki w górze, a to 37 tydz moim zdaniem masz/ macie duzo czasu
Jestem tego pewna nie tak dawno sama brałam cc pod uwagę, co ja mówię to było miesiąc temu pewniemizzelka, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:wiem co mówię moja sierota też idzie czasami za swoją mamcią ale do czasu...
Ja sie z Tobą zgadzam bywają ciężkie i niezrozumiałe chwile nawet dla mnie (na szczęście znikome już, ale działo sie dawno temu) moja Tesciowa nie jest zła trzeba przyznać (totalnie inny charakter niż mój, pewnie tez tak macie), ale ma jedna zaletę
Czy jestem tu, czy w Pl zawsze dzieli nas spory przedział km (od 700 do ok. 2500)Sue, mizzelka, Gosiak, diamonds lubią tę wiadomość