X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry

Diamonds to uważaj na siebie na tym lodowisku :) bez upadków proszę :)

Gosiak niezła teoria z czkawką, bede to obserwować :)

diamonds lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

Diamonds jak czytam Twoje historie o "panu tatusiu" i jego matce to ciśnienie mi się podnosi. Masakra. Współczuję.
    Uważaj na siebie na tych łyżwach!

Hehe Meridka czekamy na Twoją córcię już. :)

merida17, diamonds lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się już uspokoiłam, jeszcze rano wyżaliłam się mężowi (w nocy już spał) i jakoś mi lepiej.

Także napiszę o swojej wizycie wczorajszej więcej, szyjka w porządku, nie skraca się a nawet minimalnie się wydłużyła, brzuch już nie jest twardy. Przy okazji podglądnęliśmy Zuźkę, mam sesję zdjęciową jak najpierw ma smutną minkę a potem się szeroko uśmiecha. :) Potem Wam zeskanuję. :)

merida17, diamonds, mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    Tak, dowożą kurierem pod same drzwi: http://www.aptekagemini.pl
    Porównaj sobie niektóre ceny - leków, które znasz, czasem są ogromne różnice.
    no różnica dość dość powiem.. ale tak jak Sue pisze.. tu dwa złote, tam dwa złote... i się uzbiera :)

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasilka wyniki nie sa zle, w ciazy mamy inne normy przeciez. Czerwonokrwinkowe masz w normie a to juz super;)
    A wyzsze neutrofile a niskie limfocyty wygladaja jakbys przeszla jakas infekcje/zapalenie. Bylas przeziebiona albo cos? Ale moim zdaniem lekarz powie ze nie jest zle.

Krokodylica? A ta dziewczyna jakie wyniki miala w 12 tyg przeziernosci karkowej itd? A Ty? Chyba mialas dobre wyniki?tez bym sie wkurzyla... Sama czesto mysle o tym ale ja robilam test Pappa bo tak sie balam i niby ryzyko wyszlo jak 1; prawie 5000

Boje sie jak kazdy ale po co mowic takie rzeczy? Nie wiem...

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasika8303 wrote:
    Mizzelko Amelka też ma to body z pepco :-) A dziś jej bluzę kupiłam białą też z pepco ;-)
    uhh a nie widziałam białej bluzy... może jeszcze ją złapie przy okazji :) to będą podobnie gwiazdki się ubierały :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    merida dziękuję bardzo za słowa wsparcia.
    A potem jeszcze pisze "nie denerwuj się bo będę mieć wyrzuty sumienia". No wiesz!!!!
    Tym bardziej że nie trzyma ze mną żadnego, kompletnie żadnego kontaktu!!! A teraz odezwała się aby mnie zdenerwować???
    Udało jej się to.
    to się nazywa wyczucie taktu i kultury..
    bardzo inteligentne...

to tak jak babki zahaczyły moją kuzynkę w sklepie jak była w ciązy i mowily: o matko nie zazdroszczę ci! teraz to będzie!
    i pierdoliły za przeproszeniem o bólu itp a ona zestresowana chodziła..

ludziom to by się przydała momentami wymiana mózgu.

diamonds, Krokodylica, Sue, Daisy lubią tę wiadomość

• kasika8303 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    Kasilka wyniki nie sa zle, w ciazy mamy inne normy przeciez. Czerwonokrwinkowe masz w normie a to juz super;)
    A wyzsze neutrofile a niskie limfocyty wygladaja jakbys przeszla jakas infekcje/zapalenie. Bylas przeziebiona albo cos? Ale moim zdaniem lekarz powie ze nie jest zle.

Krokodylica? A ta dziewczyna jakie wyniki miala w 12 tyg przeziernosci karkowej itd? A Ty? Chyba mialas dobre wyniki?tez bym sie wkurzyla... Sama czesto mysle o tym ale ja robilam test Pappa bo tak sie balam i niby ryzyko wyszlo jak 1; prawie 5000

Boje sie jak kazdy ale po co mowic takie rzeczy? Nie wiem...

Słoneczna dzięki kochana :-) Uspokoiłaś mnie :-)

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    uhh a nie widziałam białej bluzy... może jeszcze ją złapie przy okazji :) to będą podobnie gwiazdki się ubierały :)

No ba :-) małe księżniczki :-)

mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna u mnie wszystkie wyniki były super.
    Ona mi o wynikach nic nie pisała, tylko że lekarz nic kompletnie nie zauważył.
    A ja już nie drążę tematu bo nie chcę się denerwować.

• Sue Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile ciąży, tyle przypadków. Nie denerwuj się Krokodylku, bo nic dobrego to nie da.
    Niektórzy ludzie naprawdę czasami nie myślą...
    Jak ostatnio gadałam z koleżanką i mówiłam, że już mi trochę ciężko, że się nie mogę doczekać, kiedy mały będzie na świecie, to mi powiedziała, że przy 1 kolce tego pożałuję, że tak przyspieszałam :D Że ona miała takie jazdy z małym, że czasami chciała wrócić do ciąży i bolących pleców. Ale nie powiedziała tego chamsko czy żeby mnie zdenerwować. Na szczęście nie spotkałam się z jakimiś dziwnymi tekstami w ciąży, raczej same serdeczne i życzliwe. Przykre jest to, że ludzie czasami specjalnie zachowują się złośliwie...

A nie, przepraszam - jedna "koleżanka" powiedziała mi, że specjalnie zaszłam w ciążę :P

Gosiak, merida17, Krokodylica, Daisy lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasika będzie dobrze :) też mi się wydaje że wyniki są super jak tak porównuje sobie z moimi..
    też miałam ostatnio podwyzszony odsetek neutrofili
    a wbc masz o niebo lepsze niż ja :D
    Anemia ci bynajmniej na razie nie grozi, u mnie już gorzej :<
    Będzie dobrze kochana, widocznie jakaś infekcja się przyplątała :)
    cholerstwo szybko wlazło to i szybko pójdzie :) :)
    a Glukoza super to trzeba się cieszyć tylko :)

kasika8303 lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będziemy marudzić cały czas :D bo jak nie plecki teraz to potem będą nieprzespane noce :D
    ale damy radę :)

merida17 lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diamonds myślę że w koncu się otrząśnie tatulek..
    ehh ile teściowe kochane mogą namieszać.. nie bez przyczyny jest tyle kawałów na ich temat :D
    najlepiej jak mieszka 100 km od domu..

merida17, Gosiak, Sue lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Diamonds myślę że w koncu się otrząśnie tatulek..
    ehh ile teściowe kochane mogą namieszać.. nie bez przyczyny jest tyle kawałów na ich temat :D
    najlepiej jak mieszka 100 km od domu..

:) :) :) powiedziała Mizzelka, która mieszka z teściową pod jednym dachem :)

co prawda, to prawda ;)

Gosiak, mizzelka, Sue, Daisy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue!

A Ty nie zaszłaś w ciążę specjalnie ;) to był perfekcyjny złoty strzał z czystą premedytacją ;)

Oczywiście, że specjalnie i tu się nie wypieraj :P :P :P ha!

Sue, Daisy lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    merida17 wrote:
    :) :) :) powiedziała Mizzelka, która mieszka z teściową pod jednym dachem :)

co prawda, to prawda ;)
    wiem co mówię :D moja sierota też idzie czasami za swoją mamcią :D ale do czasu... :D

merida17 lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to My w całej okazałości (nieogarnięta)
    2nitms6.jpg
    a tu brzuszek niestety chyba mała nie ma zamiaru się przekręcić
    bo kształt powinien być inny..
    2pyp6ae.jpg
    110b2au.jpg

Krokodylica, merida17, Sue, słoneczna 85, Tygrysek, Rybeńka, kasika8303, Daisy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelko!
    Jaki Ty masz mały pępek :) tyci tyci :)
    Myśle, ze jeszcze jest czas na fiku miku w brzuchu :)
    U mnie kształt brzucha był podobny (taka skocznia narciarska przez środek), a mała fiknela na dobre w tym tygodniu :) bo teraz czuje jej nóżki w górze, a to 37 tydz :) moim zdaniem masz/ macie duzo czasu :)
    Jestem tego pewna :) nie tak dawno sama brałam cc pod uwagę, co ja mówię to było miesiąc temu pewnie :)

mizzelka, diamonds lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    wiem co mówię :D moja sierota też idzie czasami za swoją mamcią :D ale do czasu... :D

Ja sie z Tobą zgadzam :) bywają ciężkie i niezrozumiałe chwile nawet dla mnie (na szczęście znikome już, ale działo sie dawno temu) :) moja Tesciowa nie jest zła trzeba przyznać (totalnie inny charakter niż mój, pewnie tez tak macie), ale ma jedna zaletę :)
    Czy jestem tu, czy w Pl zawsze dzieli nas spory przedział km (od 700 do ok. 2500) :)

Sue, mizzelka, Gosiak, diamonds lubią tę wiadomość

‹‹ 229 230 231 232 233 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ