X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • Sue Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponoc najlepsza teściowa jest na 102 - 100 metrów od domu, 2 metry pod ziemią:)

Moja jest 400km od nas, więc raczej nie zrobi mi "niespodziewanki" :)
    A porady przez telefon czy skype przeżyje - zawsze moge nie odebrać, ups! :D

Zrobiłam spacer, piekna pogoda, radość sama:) energia mnie roznosi, ide wlasnie robic nalesniki :)

mizzelka, merida17, Rybeńka, Daisy lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    merida17 wrote:
    Mizzelko!
    Jaki Ty masz mały pępek :) tyci tyci :)
    Myśle, ze jeszcze jest czas na fiku miku w brzuchu :)
    U mnie kształt brzucha był podobny (taka skocznia narciarska przez środek), a mała fiknela na dobre w tym tygodniu :) bo teraz czuje jej nóżki w górze, a to 37 tydz :) moim zdaniem masz/ macie duzo czasu :)
    Jestem tego pewna :) nie tak dawno sama brałam cc pod uwagę, co ja mówię to było miesiąc temu pewnie :)
    może dlatego że mam w środku małego kikutka :D hahah :D
    śmieje się że niedługo bd chodzić z kutasikiem na zewnątrz :D
    taki bajer na brzuchu :D

mam nadzieje że mała zrobi obrót bo niby ruchy sie zmieniły ale tak tylko mi się wydawało.. mam nadzieję że jeszcze zdąży mi skopać żebra :)

merida17, diamonds lubią tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    merida17 wrote:
    Ja sie z Tobą zgadzam :) bywają ciężkie i niezrozumiałe chwile nawet dla mnie (na szczęście znikome już, ale działo sie dawno temu) :) moja Tesciowa nie jest zła trzeba przyznać (totalnie inny charakter niż mój, pewnie tez tak macie), ale ma jedna zaletę :)
    Czy jestem tu, czy w Pl zawsze dzieli nas spory przedział km (od 700 do ok. 2500) :)
    no moja nie jest licha momentami ale niestety będzie nas dzielić zaledwie kilka metrów zawsze..

a pro po chyba musiała się żalić do swojej siostry bo była u mojej mamy w sklepie i mamrotnęła ta siostra coś: no tak ONA (ja) siedzi na górze a Bożena na dole..
    kurna tak źle, tak nie dobrze.. ale nic nie mowiłam mężowi a powinnam powiedzieć jak się mamuśka udziela na nasz temat.
    a tak zawsze mówiła mi że nawet jak jest źle w domu to ona nikomu nic nie mowi kompletnie wręcz przeciwnie zachwala.... widać przykład nie?
    gryze się w język nieźle.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 17:13

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie moglam wczesniej napisac bo mi sie forum zawieszalo. tez tak macie?

MIzzelko a jaki ma miec ksztalt?:)

a i pepek tez mam w srodku:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mniej szeroki.. tak mi się wydaje i powinien bardziej opadać przy żebrach, ale i tak czuje po ruchach że to jeszcze nie jest to.. czuje jej główkę po lewej stronie i rączki a po prawej kopniaki w tętnice i w inne rzeczy jak walnie to ho ho.. a przecież te kopniaki powinnam czuć pod żebrami, a pod nimi czuje tylko "opór". :<

zawiesza mi się forum cały dzien.. nie raz musialam odswiezyc albo czekać.. coś pewnie kombinują.

czy was też tak kłuje w pochwie? bo nie raz zaboli mnie jakoś tak nieprzyjemnie, czyżby to skurcz jakiś czy co?

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelko ja mam ksztalt jak Ty i glowka w dol jest dziecko- a przynajmniej bylo jak zakaladali pessar- bo czul glowke:) O_O

mnie czasem kluje.
    Dzis mnie klulo rano, az sie wystraszylam, jakby mnie cos tam stukalo jeszcze:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie tak jakby szpilki wbijał.. nie raz mnie złapie ale odpuści.. kiedys tak mialam ale rzadko a teraz co i raz to może to są te skurcze, nie wiem.
    dziwne, ale tak widoznie musi być :P

Słoneczna to mnie pocieszasz jednym słowem :) a może... może się udało :)
    okaże się za ponad 2 tyg :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kobietki kupujecie jakieś ciepłe czapeczki? kurde co za pytanie, na pewno..
    oświećcie mnie czy są jakieś rozmiary? ja pitole czarna magia znowu.
    mam nadzieje że znajdę..

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)
    Dziewczyny trzymam za Was kciuki za zbliżające się TP <3 - dacie radę :)
    Ja dziś dostałam propozycję dostania łóżeczka i to za darmo :O - ciekawe co z tego wyjdzie.
    Ogólnie nadal pochłania Nas remont a mnie dodatkowo cierpliwe czekanie na USG połówkowe jeszcze z 20 dni przede mną :P ale dam radę :) i może w końcu po wizycie jakieś drobne zakupy dla Bejbika <3
    A wczoraj wieczorem jak leżałam wydaje mi się, że po raz pierwszy poczułam dość subtelne dwa puknięcia (może wcześniej coś czułam ale nie tak wyraźnie) - i myślę, że to Nasz CUD daje znaki <3 bo na 100% jestem pewna, że to nie były dźwięki moich organów brzusznych :P
    picgifs-kisses-1531.gif

mizzelka, Daisy, Krokodylica lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooooo... pierwsze ruchy :) to na pewno było maleństwo:)
    a duzo zostalo tego remontu? :)
    Mam nadzieje ze dziecko bd współpracować i pokaże wam płeć :D nie to co moja mądrala :D

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam czapke po bratanku z polarkiem w srodku.
    Szukaj rozmiaru 0-3 month lub new born

mizzelka, Krokodylica lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie ostatnio zastanawialam czy jak zaloze kombinezonik to czy nie bedzie na szyjke wialo bez szalika? Czy z zewnatrz jakos opatulic szalikiem wiekszym?;) nie wiem;) no i chyba tetre na glowe i do auta w foteliku;) i jeszcze kocyk chyba;)

atdcqtkf2affvuei.png
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    remontu jeszcze sporo w sumie to stoimy przez fachowca od płytek bo póki nie skończy łazienki i przedpokoju mąż nie może kłaść paneli bo w każdym pokoju "syf" :|
    No mocno wierzę w to, że pokaże co tam ma :D Nie nastawiam się na konkretną płeć ale od kilku dni z głowy mi nie wychodzi dziewczynka choć rozsądek podpowiada chłop :P

Daisy lubi tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna kocyk na pewno z tego co widziałam jak dziewczyny brały :P
    mam nadzieje że znajdę coś sensowenego może od razu z szaliczkiem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a na lutowych mamach sa już jakieś porody, czy pierwsze podejścia pod porodowke?
    A moze to taki miesiąc, gdzie wszystkie dzieci sa w planowanych terminach? :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena88 wrote:
    remontu jeszcze sporo w sumie to stoimy przez fachowca od płytek bo póki nie skończy łazienki i przedpokoju mąż nie może kłaść paneli bo w każdym pokoju "syf" :|
    No mocno wierzę w to, że pokaże co tam ma :D Nie nastawiam się na konkretną płeć ale od kilku dni z głowy mi nie wychodzi dziewczynka choć rozsądek podpowiada chłop :P
    ja to obstawiałam chłopaka u Ciebie :D ale zobaczymy co się pojawi :D ciekawe.. ale fajnie jakby dzidzia nie strzeliła focha i pokazała jednak co ma między nogami :D zazwyczaj na połówkowym wszyscy wiedzą, aby ja taki rodzynek byłam że ciągle nie wiedziałam :D

to trzeba fachowca pośpieszyć :D a płytki ciemne? jasne? :) mi to się strasznie podobaja płytki z taką fakturą jakby to był panel drewniany, takie mam w łazience i na balkonie :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meridko ja to coś czuje że urodzę w Lutym jednak a nie w Marcu :D

merida17 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Meridko ja to coś czuje że urodzę w Lutym jednak a nie w Marcu :D

Ja pewnie tez w lutym, a nie w styczniu :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    merida17 wrote:
    Ja pewnie tez w lutym, a nie w styczniu :)
    ooo nieee.. Zoya takiego psikusa chyba nie zrobi :D
    niech już grzecznie przygotowuje na przywitanie świata :D

merida17 lubi tę wiadomość

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    ja to obstawiałam chłopaka u Ciebie :D ale zobaczymy co się pojawi :D ciekawe.. ale fajnie jakby dzidzia nie strzeliła focha i pokazała jednak co ma między nogami :D zazwyczaj na połówkowym wszyscy wiedzą, aby ja taki rodzynek byłam że ciągle nie wiedziałam :D

to trzeba fachowca pośpieszyć :D a płytki ciemne? jasne? :) mi to się strasznie podobaja płytki z taką fakturą jakby to był panel drewniany, takie mam w łazience i na balkonie :D
    Płytki w łazience mamy jasne :) chciałam w sumie jakiś dekor do tego ale ceny za szt. dekoru = SZOK :O a do tego dekor by był w takim miejscu, że albo za lustrem albo za prysznicem więc bez sensu płacić za coś czego by nie było widać :) a na przedpokoju mamy ciemne brązowe wyglądające jak "podłoga z drewna" :)

mizzelka lubi tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
‹‹ 230 231 232 233 234 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ