Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ponoc najlepsza teściowa jest na 102 - 100 metrów od domu, 2 metry pod ziemią
Moja jest 400km od nas, więc raczej nie zrobi mi "niespodziewanki"
A porady przez telefon czy skype przeżyje - zawsze moge nie odebrać, ups!
Zrobiłam spacer, piekna pogoda, radość sama:) energia mnie roznosi, ide wlasnie robic nalesnikimizzelka, merida17, Rybeńka, Daisy lubią tę wiadomość
-
merida17 wrote:Mizzelko!
Jaki Ty masz mały pępek tyci tyci
Myśle, ze jeszcze jest czas na fiku miku w brzuchu
U mnie kształt brzucha był podobny (taka skocznia narciarska przez środek), a mała fiknela na dobre w tym tygodniu bo teraz czuje jej nóżki w górze, a to 37 tydz moim zdaniem masz/ macie duzo czasu
Jestem tego pewna nie tak dawno sama brałam cc pod uwagę, co ja mówię to było miesiąc temu pewnie
śmieje się że niedługo bd chodzić z kutasikiem na zewnątrz
taki bajer na brzuchu
mam nadzieje że mała zrobi obrót bo niby ruchy sie zmieniły ale tak tylko mi się wydawało.. mam nadzieję że jeszcze zdąży mi skopać żebramerida17, diamonds lubią tę wiadomość
-
merida17 wrote:Ja sie z Tobą zgadzam bywają ciężkie i niezrozumiałe chwile nawet dla mnie (na szczęście znikome już, ale działo sie dawno temu) moja Tesciowa nie jest zła trzeba przyznać (totalnie inny charakter niż mój, pewnie tez tak macie), ale ma jedna zaletę
Czy jestem tu, czy w Pl zawsze dzieli nas spory przedział km (od 700 do ok. 2500)
a pro po chyba musiała się żalić do swojej siostry bo była u mojej mamy w sklepie i mamrotnęła ta siostra coś: no tak ONA (ja) siedzi na górze a Bożena na dole..
kurna tak źle, tak nie dobrze.. ale nic nie mowiłam mężowi a powinnam powiedzieć jak się mamuśka udziela na nasz temat.
a tak zawsze mówiła mi że nawet jak jest źle w domu to ona nikomu nic nie mowi kompletnie wręcz przeciwnie zachwala.... widać przykład nie?
gryze się w język nieźle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 17:13
-
mniej szeroki.. tak mi się wydaje i powinien bardziej opadać przy żebrach, ale i tak czuje po ruchach że to jeszcze nie jest to.. czuje jej główkę po lewej stronie i rączki a po prawej kopniaki w tętnice i w inne rzeczy jak walnie to ho ho.. a przecież te kopniaki powinnam czuć pod żebrami, a pod nimi czuje tylko "opór". :<
zawiesza mi się forum cały dzien.. nie raz musialam odswiezyc albo czekać.. coś pewnie kombinują.
czy was też tak kłuje w pochwie? bo nie raz zaboli mnie jakoś tak nieprzyjemnie, czyżby to skurcz jakiś czy co? -
właśnie tak jakby szpilki wbijał.. nie raz mnie złapie ale odpuści.. kiedys tak mialam ale rzadko a teraz co i raz to może to są te skurcze, nie wiem.
dziwne, ale tak widoznie musi być
Słoneczna to mnie pocieszasz jednym słowem a może... może się udało
okaże się za ponad 2 tyg -
hej
Dziewczyny trzymam za Was kciuki za zbliżające się TP - dacie radę
Ja dziś dostałam propozycję dostania łóżeczka i to za darmo - ciekawe co z tego wyjdzie.
Ogólnie nadal pochłania Nas remont a mnie dodatkowo cierpliwe czekanie na USG połówkowe jeszcze z 20 dni przede mną ale dam radę i może w końcu po wizycie jakieś drobne zakupy dla Bejbika
A wczoraj wieczorem jak leżałam wydaje mi się, że po raz pierwszy poczułam dość subtelne dwa puknięcia (może wcześniej coś czułam ale nie tak wyraźnie) - i myślę, że to Nasz CUD daje znaki bo na 100% jestem pewna, że to nie były dźwięki moich organów brzusznych
mizzelka, Daisy, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
remontu jeszcze sporo w sumie to stoimy przez fachowca od płytek bo póki nie skończy łazienki i przedpokoju mąż nie może kłaść paneli bo w każdym pokoju "syf"
No mocno wierzę w to, że pokaże co tam ma Nie nastawiam się na konkretną płeć ale od kilku dni z głowy mi nie wychodzi dziewczynka choć rozsądek podpowiada chłopDaisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda_lena88 wrote:remontu jeszcze sporo w sumie to stoimy przez fachowca od płytek bo póki nie skończy łazienki i przedpokoju mąż nie może kłaść paneli bo w każdym pokoju "syf"
No mocno wierzę w to, że pokaże co tam ma Nie nastawiam się na konkretną płeć ale od kilku dni z głowy mi nie wychodzi dziewczynka choć rozsądek podpowiada chłop
to trzeba fachowca pośpieszyć a płytki ciemne? jasne? mi to się strasznie podobaja płytki z taką fakturą jakby to był panel drewniany, takie mam w łazience i na balkonie
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:ja to obstawiałam chłopaka u Ciebie ale zobaczymy co się pojawi ciekawe.. ale fajnie jakby dzidzia nie strzeliła focha i pokazała jednak co ma między nogami zazwyczaj na połówkowym wszyscy wiedzą, aby ja taki rodzynek byłam że ciągle nie wiedziałam
to trzeba fachowca pośpieszyć a płytki ciemne? jasne? mi to się strasznie podobaja płytki z taką fakturą jakby to był panel drewniany, takie mam w łazience i na balkoniemizzelka lubi tę wiadomość