X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • Sue Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponoc najlepsza teściowa jest na 102 - 100 metrów od domu, 2 metry pod ziemią:)

Moja jest 400km od nas, więc raczej nie zrobi mi "niespodziewanki" :)
    A porady przez telefon czy skype przeżyje - zawsze moge nie odebrać, ups! :D

Zrobiłam spacer, piekna pogoda, radość sama:) energia mnie roznosi, ide wlasnie robic nalesniki :)

mizzelka, merida17, Rybeńka, Daisy lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    merida17 wrote:
    Mizzelko!
    Jaki Ty masz mały pępek :) tyci tyci :)
    Myśle, ze jeszcze jest czas na fiku miku w brzuchu :)
    U mnie kształt brzucha był podobny (taka skocznia narciarska przez środek), a mała fiknela na dobre w tym tygodniu :) bo teraz czuje jej nóżki w górze, a to 37 tydz :) moim zdaniem masz/ macie duzo czasu :)
    Jestem tego pewna :) nie tak dawno sama brałam cc pod uwagę, co ja mówię to było miesiąc temu pewnie :)
    może dlatego że mam w środku małego kikutka :D hahah :D
    śmieje się że niedługo bd chodzić z kutasikiem na zewnątrz :D
    taki bajer na brzuchu :D

mam nadzieje że mała zrobi obrót bo niby ruchy sie zmieniły ale tak tylko mi się wydawało.. mam nadzieję że jeszcze zdąży mi skopać żebra :)

merida17, diamonds lubią tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    merida17 wrote:
    Ja sie z Tobą zgadzam :) bywają ciężkie i niezrozumiałe chwile nawet dla mnie (na szczęście znikome już, ale działo sie dawno temu) :) moja Tesciowa nie jest zła trzeba przyznać (totalnie inny charakter niż mój, pewnie tez tak macie), ale ma jedna zaletę :)
    Czy jestem tu, czy w Pl zawsze dzieli nas spory przedział km (od 700 do ok. 2500) :)
    no moja nie jest licha momentami ale niestety będzie nas dzielić zaledwie kilka metrów zawsze..

a pro po chyba musiała się żalić do swojej siostry bo była u mojej mamy w sklepie i mamrotnęła ta siostra coś: no tak ONA (ja) siedzi na górze a Bożena na dole..
    kurna tak źle, tak nie dobrze.. ale nic nie mowiłam mężowi a powinnam powiedzieć jak się mamuśka udziela na nasz temat.
    a tak zawsze mówiła mi że nawet jak jest źle w domu to ona nikomu nic nie mowi kompletnie wręcz przeciwnie zachwala.... widać przykład nie?
    gryze się w język nieźle.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 17:13

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie moglam wczesniej napisac bo mi sie forum zawieszalo. tez tak macie?

MIzzelko a jaki ma miec ksztalt?:)

a i pepek tez mam w srodku:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mniej szeroki.. tak mi się wydaje i powinien bardziej opadać przy żebrach, ale i tak czuje po ruchach że to jeszcze nie jest to.. czuje jej główkę po lewej stronie i rączki a po prawej kopniaki w tętnice i w inne rzeczy jak walnie to ho ho.. a przecież te kopniaki powinnam czuć pod żebrami, a pod nimi czuje tylko "opór". :<

zawiesza mi się forum cały dzien.. nie raz musialam odswiezyc albo czekać.. coś pewnie kombinują.

czy was też tak kłuje w pochwie? bo nie raz zaboli mnie jakoś tak nieprzyjemnie, czyżby to skurcz jakiś czy co?

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelko ja mam ksztalt jak Ty i glowka w dol jest dziecko- a przynajmniej bylo jak zakaladali pessar- bo czul glowke:) O_O

mnie czasem kluje.
    Dzis mnie klulo rano, az sie wystraszylam, jakby mnie cos tam stukalo jeszcze:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie tak jakby szpilki wbijał.. nie raz mnie złapie ale odpuści.. kiedys tak mialam ale rzadko a teraz co i raz to może to są te skurcze, nie wiem.
    dziwne, ale tak widoznie musi być :P

Słoneczna to mnie pocieszasz jednym słowem :) a może... może się udało :)
    okaże się za ponad 2 tyg :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kobietki kupujecie jakieś ciepłe czapeczki? kurde co za pytanie, na pewno..
    oświećcie mnie czy są jakieś rozmiary? ja pitole czarna magia znowu.
    mam nadzieje że znajdę..

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)
    Dziewczyny trzymam za Was kciuki za zbliżające się TP <3 - dacie radę :)
    Ja dziś dostałam propozycję dostania łóżeczka i to za darmo :O - ciekawe co z tego wyjdzie.
    Ogólnie nadal pochłania Nas remont a mnie dodatkowo cierpliwe czekanie na USG połówkowe jeszcze z 20 dni przede mną :P ale dam radę :) i może w końcu po wizycie jakieś drobne zakupy dla Bejbika <3
    A wczoraj wieczorem jak leżałam wydaje mi się, że po raz pierwszy poczułam dość subtelne dwa puknięcia (może wcześniej coś czułam ale nie tak wyraźnie) - i myślę, że to Nasz CUD daje znaki <3 bo na 100% jestem pewna, że to nie były dźwięki moich organów brzusznych :P
    picgifs-kisses-1531.gif

mizzelka, Daisy, Krokodylica lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooooo... pierwsze ruchy :) to na pewno było maleństwo:)
    a duzo zostalo tego remontu? :)
    Mam nadzieje ze dziecko bd współpracować i pokaże wam płeć :D nie to co moja mądrala :D

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam czapke po bratanku z polarkiem w srodku.
    Szukaj rozmiaru 0-3 month lub new born

mizzelka, Krokodylica lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie ostatnio zastanawialam czy jak zaloze kombinezonik to czy nie bedzie na szyjke wialo bez szalika? Czy z zewnatrz jakos opatulic szalikiem wiekszym?;) nie wiem;) no i chyba tetre na glowe i do auta w foteliku;) i jeszcze kocyk chyba;)

atdcqtkf2affvuei.png
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    remontu jeszcze sporo w sumie to stoimy przez fachowca od płytek bo póki nie skończy łazienki i przedpokoju mąż nie może kłaść paneli bo w każdym pokoju "syf" :|
    No mocno wierzę w to, że pokaże co tam ma :D Nie nastawiam się na konkretną płeć ale od kilku dni z głowy mi nie wychodzi dziewczynka choć rozsądek podpowiada chłop :P

Daisy lubi tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna kocyk na pewno z tego co widziałam jak dziewczyny brały :P
    mam nadzieje że znajdę coś sensowenego może od razu z szaliczkiem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a na lutowych mamach sa już jakieś porody, czy pierwsze podejścia pod porodowke?
    A moze to taki miesiąc, gdzie wszystkie dzieci sa w planowanych terminach? :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena88 wrote:
    remontu jeszcze sporo w sumie to stoimy przez fachowca od płytek bo póki nie skończy łazienki i przedpokoju mąż nie może kłaść paneli bo w każdym pokoju "syf" :|
    No mocno wierzę w to, że pokaże co tam ma :D Nie nastawiam się na konkretną płeć ale od kilku dni z głowy mi nie wychodzi dziewczynka choć rozsądek podpowiada chłop :P
    ja to obstawiałam chłopaka u Ciebie :D ale zobaczymy co się pojawi :D ciekawe.. ale fajnie jakby dzidzia nie strzeliła focha i pokazała jednak co ma między nogami :D zazwyczaj na połówkowym wszyscy wiedzą, aby ja taki rodzynek byłam że ciągle nie wiedziałam :D

to trzeba fachowca pośpieszyć :D a płytki ciemne? jasne? :) mi to się strasznie podobaja płytki z taką fakturą jakby to był panel drewniany, takie mam w łazience i na balkonie :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meridko ja to coś czuje że urodzę w Lutym jednak a nie w Marcu :D

merida17 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Meridko ja to coś czuje że urodzę w Lutym jednak a nie w Marcu :D

Ja pewnie tez w lutym, a nie w styczniu :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    merida17 wrote:
    Ja pewnie tez w lutym, a nie w styczniu :)
    ooo nieee.. Zoya takiego psikusa chyba nie zrobi :D
    niech już grzecznie przygotowuje na przywitanie świata :D

merida17 lubi tę wiadomość

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    ja to obstawiałam chłopaka u Ciebie :D ale zobaczymy co się pojawi :D ciekawe.. ale fajnie jakby dzidzia nie strzeliła focha i pokazała jednak co ma między nogami :D zazwyczaj na połówkowym wszyscy wiedzą, aby ja taki rodzynek byłam że ciągle nie wiedziałam :D

to trzeba fachowca pośpieszyć :D a płytki ciemne? jasne? :) mi to się strasznie podobaja płytki z taką fakturą jakby to był panel drewniany, takie mam w łazience i na balkonie :D
    Płytki w łazience mamy jasne :) chciałam w sumie jakiś dekor do tego ale ceny za szt. dekoru = SZOK :O a do tego dekor by był w takim miejscu, że albo za lustrem albo za prysznicem więc bez sensu płacić za coś czego by nie było widać :) a na przedpokoju mamy ciemne brązowe wyglądające jak "podłoga z drewna" :)

mizzelka lubi tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
‹‹ 230 231 232 233 234 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ