Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
Sue no wiem wiem ze Wy zloty strzal bach i 2 kreski:)
Diamonds rozumiem, fajnie na lodowisku pewnie z brzuszkiem, ale mnie jakos nie ciagnie do takich zabaw
Meridko ah zazdroszcze ttch gor, przeleczy czy czegos tam Mysmy jak byli rok temu na ferie w Zakopcu i zrobilismy sobie wycieczke na Morskie Oko z cora, to jak jechalismy konikami to szla babka chyba w 8msc bo taki brzuch miala duzy..i wolala zeby ja zgarnal pan i nie kumala ze miejsca nie ma itp. Bylam w szoku normalnie przeciez konikami to kawal drogi, a co dopiero na piechote!
Ja tez bez malej dzis. Na 7.45 szkola i wrocilam do domu prosto spac dalej. Zaraz wstaje, dzis prenatalne, lekki stresik jest ale na pewno wszystko ok . U mnie od popoludnia wczorajszego -8st..
Milego dnia!diamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Słoneczna bardzo jestem Ci wdzięczna za pomoc. Z moją kotką już dobrze. Przed wczoraj nie zrobiła w ogóle kupy, podałam jej lakcid (bardzo ochoczo go wszamała), z nospą było już gorzej, jak jej wsadziłam do pyszczka to zanosiła się na wymioty, no bo kto lubi nospę. W jedzeniu też nie przeszła. Tego dnia nie zrobiła nic oprócz siku. Wczoraj też podałam lakcid i już była pierwsza normalna kupeczka. Dziś jej dam jeszcze i myślę że to już za nami.
Jeszcze raz dziękuję :*
Na kupon nadal czekam. Nie śpieszy mi się bo czekam też na kasę, żeby kupić resztę rzeczy.
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
to super ze z kotkiem dobrze- zwykle probiotyk pomaga na takie sprawy
i ja jak nie kot nie ma temperatury to nei laduje antybiotyku tylko wlasnie tak i zwykle pomaga. no chyba ze kot sra i rzyga juz pare dni dobrych to co innego:)
Ja tez zamowilam lozeczko i koszule bo nie moglam czekac ale jeszcze cos na kupon sie znajdzie.
bo to nie musi byc od jedengo sprzedawcy wiec moze zamowie stanik jeden z allegro/majtki i fasolke do karmienia.
po staniki wybieram sie do hm w weekend- mam nadzieje ze cos dobiore::
http://www.hm.com/pl/product/79477?article=79477-A
o te chce kupic.
-
Tygrysku tez czekam na kase i jakas odpowiedz z Zusu bo do jutra mam zwolnienie a kasy od 8 grudnia do jutra nie dostalam. tylko za pierwszy tydzien grudnia.
chce kupic tez literki 3d nad lozeczko:) ale nie moglam sie zdecydowac na wzorek:) i w ogole mysle, ze moze wyjsc jeszcze corka podczas porodu a nie synek:) chociaz pewnie nie:) -
jak się mierzy temperaturę kotu? W dupce? Zwykłym termometrem? Ile to norma?
Ja też muszę kupić jeszcze jeden stanik, ale u nas jest taki zwykły sklep z takimi rzeczami, to akurat wolę przymierzyć.
Też ostatnio zastanawiałam się, czy to może pomyłka, może będzie przypadkiem chłopak... ale było by śmiesznie na porodówceNatalka 03.2015
-
jestem po ponownych zakupach i myślę że mam fenito wszystko oprócz pieluch uff jak dobrze i jeszcze zdążyłam na promocje w rossmanie na płyn do płukania Lovela jak coś jest za 17 z groszami 2L... z 25zł
a tu czapusia cieplusia
i jeszcze taki szaliczek polarowy na otulenie kupiłam
(sory za zdjecie do gory nogami)
padam padam i padam, kręgosłup niemiłosiernie mnie boli... widocznie kości się rozchodzą..
i nadrabiam wasmerida17, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Tygrysku tak w dupce;) termometrem elektronicznym mierzymy tylko umoczonym w wazelinie lub oleju parafinowym. Temp ok 38.5do nawer 39 jest ok. Jak sie bardzo stresuje to temp rosnie. U zdrowego moze byc nawet 39,3 jak jest bardzo zestresowany
Mizzelko fajne rzeczymizzelka lubi tę wiadomość
-
Magda_lena88 wrote:Płytki w łazience mamy jasne chciałam w sumie jakiś dekor do tego ale ceny za szt. dekoru = SZOK a do tego dekor by był w takim miejscu, że albo za lustrem albo za prysznicem więc bez sensu płacić za coś czego by nie było widać a na przedpokoju mamy ciemne brązowe wyglądające jak "podłoga z drewna"
włąsnie takie płytki kocham te niby drewno ale przepięknie wyglądają i też mam akurat ciemno brązowe to pewnie ślicznie będzie wyglądać wszystko- na pewno co ja tam gdybam oby szybko wszystko szło -
diamonds wrote:Kochana
mój brzuch kształtem jest podobny do Twojego tylko nisko
I na ostatnim usg kilka dni temu mała juz zrobiła fikołka
Dalej nie kopie mnie w żebra, bo nie dostaje
I u Ciebie ma jeszcze czas na prawidłową pozycję
Chyba że mały indywidualusta- niepokorny rośnie więc trzeba być przygotowanym na wszystko
Co do tych nieprzyjemnych igiełek w środku- to też jak chodzę, a czasem nawet stoję mam.
Aż zatrzymać się trzeba.
Albo na palce wspiąć.
Zasadniczo nie miałam czegoś takiego z Aga więc teraz trudno powiedzieć co to.
Jutro wizyta, więc jak już pisałam Królik bystrzak powinien się wypowiedzieć w tej sprawie
dziękuję za słowa otuchy i mam nadzieje że malutka będzie grzeczna i pokaże mamusi jak potrafi zrobić prawidłowo fikołekdiamonds lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:to super ze z kotkiem dobrze- zwykle probiotyk pomaga na takie sprawy
i ja jak nie kot nie ma temperatury to nei laduje antybiotyku tylko wlasnie tak i zwykle pomaga. no chyba ze kot sra i rzyga juz pare dni dobrych to co innego:)
Ja tez zamowilam lozeczko i koszule bo nie moglam czekac ale jeszcze cos na kupon sie znajdzie.
bo to nie musi byc od jedengo sprzedawcy wiec moze zamowie stanik jeden z allegro/majtki i fasolke do karmienia.
po staniki wybieram sie do hm w weekend- mam nadzieje ze cos dobiore::
http://www.hm.com/pl/product/79477?article=79477-A
o te chce kupic. -
Ja nie mam tu ryneczku takiego a na hale takue trzeba jechac przez cale miasto. A ja siedze calymi dniami w domu praktycznie no ale za to juz miesiac minal od szpitala;) wiec sukces jest. 25 stycznia bede miec donoszona ciaze wiec moge rodzic;)
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
a szkoda. bo tam można czasami super rzeczy złapać, ja sobie kupiłam dwa, jeden czarny drugi biały i kapcie i kolejną koszule itp i wydalam aby 50zł za wszystko
I cieszę się że już prawie wszystko za mną i już koniec wyprawki prawie.. bo coraz gorzej ze mną, coraz słabsza jestem..
też bym chciała w 38 tyg urodzić kiedy bd donoszona, chyba najlepszy czas
już coraz bliżej... i będziemy tulić maluszkiKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny pojechalam na to usg prenatalne a facet do mnie czemu tak wczesnie przyjechalam !? Normalnie niemily byl az szkoda gadac..pogadal pogadal swoje, ze 11t2d to za wczesnie i kazal przyjsc za 2 tyg ale powiedzialam ze wiecej nie przyjde. On do mnie ze jakby mnie teraz zaczal badac to stracilby pol h. Co za debil. I ze moja gin nic nie wie bo jak i ona i ten ze swissmedu oboje mogli kazac mi przyjsc tak szybko robic prenatalne. Ale wsciekla bylam az poplakalam sie w samochodzie. Z moim sie oczywiscie poklocilam bo stanal po stronie lekarza konowala. Pytam sie to czemu baba w rejestracji powiedziala ze to dobry termin. A on mi mowi ale ona nie jest lekarzem. A co mnie k*rwa obchodzi kto u nich pracuje? A szkoda slow..
Umowilam sie na 13t2d ale juz gdzies indziej. Zadzwonilam, ponoc najlepsi w Gdansku. Kiedys chcialam do nich ale sie dodzwonic nie moglam. Wydam 250 zamiast 130 ale moze i obsluga bedzie lepsza! Wiecie co myslalam ze tacy debile ginekolodzy sie nie zdarzaja!!! Masakra az mnie glowa bolala