Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane przepraszam Was, ale ostatnio nie mam kompletnie weny na pisanie. Daisy przykro mi, że trafiłaś na takiego konowała!!!! Tacy lekarze nie powinni przyjmować!
Ale dobrze, że się gdzieś indziej przepisałas.
Krokodylku przepiękne zdjęcia Zuzi!! Aż Ci zazdroszczę, bo moja to wiecznie przyklejona do łożyska i zasłania się rączkami
Co do szczepionek to jeszcze musze się dopytać położnej.
Chyba zaczynam mieć problemy z kręgosłupem, bo rwie mnie od Krzyża aż do nogi i chodzić ciężko....
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty :-* ja jutro mam sr a w piątek wizytę
Miłego wieczorku Kochane!
Ja dziś mam babski wieczór z koleżankami u mnie w domkuDaisy, diamonds, Krokodylica, mizzelka lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Gosiak bylam w Medi Medic w Kolbudach..teraz zapisalam sie do Olszewskich do Wrzeszcza. Sa niezle rozreklamowani i ponoc bdb specjalisci. Ale to zaslyszane opinie z belly. Jutro jedna Lipcowka tam idzie i bede czekac na opinie.
Ja bylam tak wsciekla ze nawet powiedzialam ze zaczne niebawem sama sobie ciaze prowadzic bo mam dosc konowalow przez ktorych musze co chwile zmieniac lekarza.
Krokodylku piekne zdjecia Widac widac jakie minki strzela dzidzia
Oo Rybenka wrocila z gor?Gosiak, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
No wróciłam w niedziele w nocy, w poniedziałek miałam kolęde, potem w odwiedzinach u rodziny, wtorek tez wizyta u teściow. A dziś pojechalismy do Krakowa na zakupy ciuchowe szukałam sukienki na ślub szwagierki, bo 12 lutego się żenia ciężko było cokolwiek znaleźć, ale się udało. A wieczorem wpadły koleżanki i tak jakoś nie mam kiedy na forum wpaść.
A już nie wspomnę o odpoczynku... Wszystko tak mnie boli ze chyba dziś nie zasne! Najbardziej to kręgosłup i nogi
Juz bym chciała luty hehe i żeby urodzic w terminie ciąży donoszonej. Ale życie pewnie ma swoje plany
Dobranoc Kobietki :-* spróbuję sobie zasnąć.merida17, diamonds lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry ja również trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :-*
Daisy to my jutro razem się wizytujemy
Miłego dnia Brzuchatkimerida17, diamonds, mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyHej
Ja pod gabinetem
ale Królik bystrzak ma poślizg jak zwykle
Jeszcze kobieta z 9.15 czeka
No to się zejdzie
Mam nadzieję, że u Tygryska pójdzie sprawniej i jutro u Was dziewczynki
Gorąco mi strasznie
starsze kobiety w płaszczach i beretach a ja w krótkim rękawie
Czuję się jak alien
Gosiak, merida17, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Diamonds to czekamy na dobre wieści z wizyty
Gosiak, merida17 lubią tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
kasika8303 wrote:krokodylku boskie fotki
Mizzelka wstydnisia z tej Twojej córy
Daisy policz do 10 i rób badanie gdzie indziej. Co za kretyn!!! W 11 tc już się prenatalne robi.kasika8303 lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Rybeńka dziewczyno odpocznij trochę.
Trzymam kciuki za wizyty.
Dziewczyny macie jakieś sposoby na zgagę? Bo ja tu zejdę normalnie. -
no to czekamy na wieści..
mi chyba coś brzuch opadł czy co? bo założyłam starą bluzkę co mialam tydzien temu i nie wiem czy to wina prania (wątpię) czy coś sie dzieje bo brzuszek pod spodem niezle mi wystaje
i czuje jak mi coś grzebie przy pęcherzu i jelitach.. ciężko mi wstać.. psiocha boli.. o przekręcaniu z boku na bok w nocy to mogę sobie pomarzyć- tak mi wszystko strzyka w kościach w biodrach i przy krzyżu.. rrrrrrrrety..
-
Krokodylica wrote:Rybeńka dziewczyno odpocznij trochę.
Trzymam kciuki za wizyty.
Dziewczyny macie jakieś sposoby na zgagę? Bo ja tu zejdę normalnie.
Kochana mi na zgage pomaga tylko malox w zawiesinie. Mi to ginekolog polecił i działa praktycznie po jednym łyku.
Słoneczna to i mocno zaciskan kciuki za Twoją wizytę :-*
Rozumiem co czujesz, ja to żeby się tam jakoś "doprowadzic" używam lusterka hehe
My dziś mamy szkole rodzenia, drugie spotkanie o porodzie. A następne o karmieniu i koniec. Coraz bardziej dochodzi do mnie, że to już tak blisko!!mizzelka, słoneczna 85, merida17, Krokodylica lubią tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Mizzelko może juz dzidzia się układa coraz niżej, bliżej wyjścia
Co do strzykania w biodrach, kręgosłupie itp to doskonale Cie rozumiem, bo też mnie to meczy w nocy przy każdej zmianie pozycji... Och te cudne uroki ciążymizzelka lubi tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Pochwalę się łóżeczkiem, odebraliśmy je w poniedziałek, ubraliśmy żeby zobaczyć jak wygląda. Teraz wszystko jest schowane, pościel w praniu. A mąż je ubierze jak my będziemy w szpitalu, żeby było świeże na przyjęcie Majusi
Magda_lena88, merida17, Daisy, mizzelka, słoneczna 85, Krokodylica, diamonds lubią tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs