Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Kochane :-* no myślę że już niedługo poczujemy nasze Maleństwa! A Słoneczna Ty chyba najwcześniej je poczujesz
Mizzelko wiesz zrób sobie listę pytań, bo ja dziś miałam zapytać o luteine bo został mi jeden blister. I teraz nie wiem co robić. I miałam zapytać o sex ale też zapomniałam. A wizyta za 3 tygodnie następna.
Co do bólów głowy to tez mi się wydaje ze ta pogoda robi swoje bo dużo osób w otoczeniu tez mówia ze ich boli i w ogóle człowiek się taki do dupy czuje.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
tez o tym myslalam zeby zrobic sobie listę
szkoda ze pogoda by miala wplyw...bo jesien taka pewnie cala będzie masakra.
ale w sumie jak boli mnie tak mocno to dobrze że mam niskie ciśnienie niż za duże i nic raczej dziecku nie grozi, a puls mam około 70..
kupię sobie ten olejek koneicznie.. wolę to niz tabletki bo po nich sie gorzej czuje. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzepraszam że się tak rozpisałam ale naprawdę nie mam do kogo buzi otworzyć.
cieszę się z Waszych udanych wizyt.
co do bóli głowy to ja tak miałam ok 12 tyg i teraz również, czasem ciężko było wytrzymać, więc to niestety pewnie norma na tym etapie.
-
Boże Diamonds to jest straszne co Ty przeżyłas! Jak można powiedzieć takie coś do 3 letniego dziecka! Co to za ludzie! Masakra!!!! Brak mi słów Kochana.... A Twój zachował się jak totalny dupek!! Tu się staracie tyle cykli a on Ci wyskoczył z takim czymś!
Współczuję Ci naprawdę Kochana, strasznie chciałabym Ci jakoś pomoc!
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Ewelcia wrote:Super te wasze wizyty na których juz widzać dzidziulka :*
Diamonds strasznie mi przykro - fiut z tego Twojego! Kopnij go w dupę i zacznij żyć sama, będzie ciężko ale prznajmniej bez upokorzeń i ciągłych nerwów.
A ja mam dzisiaj straszny dzień Pewnie panikuje ale od rana ryczę jak głupia... Dziś jest 36dc więc wiadomo początek... ale poprzednim razem koło 37dc przestałam narzekać na objawy a 41-43dc było po wszystkim. Dzisiaj jest pierwszy dzień kiedy nie mam wrażliwych sutków, piersi zaokrąglały się przez jakiś czas a teraz stanęły w miejscu... boże dziewczyny ja zwariuję! Dawno tak się nie bałam... Jutro mam wizytę, a co jak pęcherzyk będzie za mały albo nie będzie go w ogóle?
Jej przepraszam że Wam tak narzekam ale już dzisiaj wypłakałam się mojemu M i nie chcę tego znów robić bo wiem że też to przeżywa... Nie daję rady...
Ewelcia to zrozumiale ze sie boisz- ja jak lezalam w spzitalu to strasznie plkalaam i modlilam sie duzo - waje mi sie ze to najlpesze rozwiazanie w tym momencie! do jutra dasz rade- nie stresuj sie:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 11:37
-
Ewelcia to zrozumiałe, że się boisz. Myślę, że każda z nas się bała szczególnie na początku ciąży. A po poronieniu ten lek jest jeszcze większy. Ale tak jak pisze Słoneczna, modlitwa potrafi bardzo pomóc. Ja jak w 6tc jechałam do szpitala to modliłam się i w środku czułam taki spokój, jakby ktoś mi mówił ze wszystko będzie dobrze i było! Codziennie dziękuję Bogu za ten Maleńki cud jaki noszę pod sercem. Także Kochana staraj się myśleć pozytywnie, bo wiadomo ze stres teraz nie jest Ci potrzebny. Szczególnie Maluchowi. Trzymaj się! Ja trzymam kciuki za Twoją wizytę!
Ewelcia lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Ewelcia skarbie bo tak jest aby na początku... mnie piersi zabolą raz na jakiś czas i objawy też uciekały... niestety hormony nam buzują i raz włosy szybciej sie przetłuszczają a raz wolniej... czasami trądzik albo wcale.. I ma prawo boleć i nie boleć.. bo co to by była za ciąża jakby ciągle cię coś bolało.
mnie np teraz brzuch boli bo się rozciąga, ale daje radę a wczesniej bolał jajnik jeszcze, albo podbrzusze albo nerwoból miałam w tyłku tak w tyłku, dobrze czytasz aż mi promieniowało do kolan
także luzik kochanaEwelcia lubi tę wiadomość
-
Hejka;-)
Co u Was? Rosna Wasze okruszki?
Jutro ide do gina;-) ciekawe jak sie sprawy maja...
Dwie soboty wczesniej bylam na Jasnej Gorze, pomodlilam sie za Wasze fasolki. Modlitwa faktycznie uspokaja, koi i pomaga:-)
Mi tez hormony buzuja, bo raz sie smieje, raz placze...a wlosy mi porosly okropne na brzuchu
Diamonds, zaraz tam do Ciebie przyjade... jestes ze Slaska? Oj zrobilabym z Twoim porzadek, juz sie pale.. ja tez mialam nieciekawie po slubie.. tesc i szwagierka, babcia meza...wydawalo sie ok, po slubie sie zaczelo...moj tez byl bardziej za jego rodzinka..ale duzo wywalczylam. Wywalczylam dystans i to jest wazne.
Ewelcia, postaraj sie odprezyc i nie stresowac, mimo wszystko..choc ja tez panikara jestem :-pmizzelka, Rybeńka lubią tę wiadomość