X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 00:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 00:40

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diamonds- bardzo nam przykro- dobrze ze mowisz- jesli Ci to pomaga to zostan z nami

myslalam ze planowalas drugie dziecko

nie pytamy jak pare dni kogos nie ma.

Groszka, Przedszkolanki ,Rudaska nie ma ale pewnie niedlugo sie pojawia-

Jeszcze sobie ulozysz zycie, na pewno jestes mloda i dluga droga przed Toba.

Jesli mialabys sie meczyc to lepiej teraz niz pozniej

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    fajnie zedodatkowe dziewczyny sie znajduja jeszcze z czerwcowek:) to jeszcze Daisy musi dolaczyc:) czekam na nia :)

kupilam dzis Mamo to ja:) za 1,5 ale fajna ta gazetka, jest i o wyprawce i przewijaniu, jakies artykuly, kosmetyki polecane, naprawde fajna
    ja jak wychodziłam z pierwszej wizyty u ginekologa tzn na której założył mi kartę ciąży to dostałam gazetkę maluszek :D a czasami w mamo to ja są super dodatki :D heheh moja mama pracuje w księgarni i kiedyś poratowała tyłek kobietce... miała buty i w taki gorąc sobie poodparzyła aż do krwi te nogi i marudziła że głupotę zrobiła a mama miała dla siebie ta gazetkę z tymi japonkami ale sprzedała jej, jej były bardziej potrzebne... ale jak jej dziękowała :D

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) no to na pewno sie przydalo!:)

jak u was? jak sie czujecie??

ja leze- czekam az bulki sie przyjma i zaraz do pracy

rano na czczo wymioty jak zwykle.

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diamonds myślałam też o tobie bo kilka osób stąd uciekło, ale mówie wakacje to może odpoczywają.

Strasznie mi przykro... Ale uciekaj stąd jak się da.
    Dość tego, dasz sobie radę sama.
    Pamiętaj jesteś silna! nie daj sobą pomiatać jak śmieciem!
    poczuło się Panisko pieprzone! co to w ogóle za ojciec?!
    masz racje! potem zobaczysz że córa będzie miała uraz do rodziny itp...
    bo będzie widziała takiego pojechanego ojca... że sama sobie nie ułoży rodziny ze strachu... Najważniejsze żeby dziecko czegoś takiego nie widziało...
    A najlepiej będzie wam jak będziecie same, spokój cisza, lepiej biednie a szczęśliwie. Szukaj wsparcia dla samotnych matek. Masz gdzie uciec? rodzina?

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna coś czuje że bd miała jak moja mama... do pierwszych ruchów, a to już bliżej niż dalej, oczywiście nie życzę ci tego, ale ta magiczna granica 13 tyg powinna dać ci już spokoj a tu nadal cię męczy, ale ponoć piszą że jest ciąża silna :) jak podtruwa mamusie.

Ja w miarę, wkurzona jestem na męża bo wczoraj mi pojechał... żebym się dobrze na pogrzeb ubrała żeby sie nie wstydził... pierwsze co to go wyśmiałam.. i pytałam się czy idę na fashion moda kurka wodna czy na pogrzeb do kolegi, każdy będzie się modlić a nie rozglądać po kątach... baaa to sie tlumaczyl ze są gapie itp.. a chu... z gapiami! i zastrzegłam że jak mu nie pasuje to nigdzie nie ide i koniec tematu.. baa to teraz ma dylemat że co ludzie powiedzą jak on tylko sam :D :D i dobrze mu tak, niech pomyśli kilka razy za nim coś powie.

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.tomi.pl/ceba-poduszka-cebuszka-do-karmienia-i-do-wypoczynku.html

znalazlam poiduszke tu taniej- nie wiem czy nie kupic

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajna poducha :) ja niestety jeszcze nie zakupiłam... ale chyba już powoli bd się rozglądać bo nie mogę spać na boku przez te piersi ;/

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokladnie tak pogrzeb to pogrzeb- ale fakt ludzie sa tacy ze sie gapia i gadaja- i tak jest wszedzie

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no bo na allegro poduchy ok 119 zl a w smyku takie same po 170 a tu patrze taniej ! jednak spora roznica

troche zaczynam porownywac ceny bot u 20 zl tam 20 i sie uzbiera

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie, a on się obawia... cholera ja wolę skromnie iść a nie jak odwalona siksa... bo opowiadal mi ze jak byl kilka lat temu u kolegi (zginął na motocyklu kilka dni przed ślubem, chciał sobie urządzić przejażdzkę i wjechał w ciągnik z rozrzutnikiem, zderzenie konkretne, nie było co zbierać) to że takie laski stały na pogrzebie w obcisłych jeansach i szpilkach i w koszulach, na to ja niewiele myśląc: fajnie się modliło czy na dupy patrzyło? jak takie bierny byłeś to trzeba było brać... taka okazja...

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie... ja np za wózkami bd w sklepach się rozglądać ale jak sobie upatrzę firmę to będę dotąd szukać aż znajdę najtaniej... po co przepłacać? u nas w sklepach mają straszne marże, nawet do 100zł na głupim samochodziku-jezdziku.

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybieńko kochana dziękuję :) oczywiście że dam znać! :) nie wytrzymam :D
    smaruje z babydream kremem czasami, ale nienawidze tego :D tzn po kąpieli nigdy nie smarowałam się kremami, a teraz cięzko mi się przestawić... choć na te swędzenie jest to zbawienne :)

a kto leci na USG w tym tygodniu? tylko ja? :D

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie lece;)

ja dopiero 16 wrzesnia mam wizyte

jak swedzi brzuch to smaruje sie teraz intensywnie bo sie skora rozciaga

:))

atdcqtkf2affvuei.png
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diamond tak strasznie mi przykro :-( ale tak jak piszą dziewczyny- uciekaj!!! Nie można tak się dać poniżac i traktować. Córka to zrozumie za kilka lat. A Maluszek może lepiej ze nie będzie znało takiego ojca. Kochana trzymaj się! Zawsze możesz pisać jeśli tylko będziesz miała ochotę!
    Ja dziś lecę na usg do mojego lekarza. Oczywiście znów z małym strachem. Ale wierzę, że będzie dobrze!
    Wiesz mizzelko pytań o krem bo jak swędzi to podobno rośnie, skóra się naciąga i lepiej żebyś się smarowala bo nie wiem czy Ci się rozstępy nie zrobią. Ja tez tego strasznie nie lubię, ale wolę się smarować dla świętego spokoju. A ja mam też tendencje do rozstępów to tym bardziej. Ostatnio mi się zrobiły po wewnętrznej stronie ud :-/ i to takie brzydkie jak nie wiem.
    A co do pogrzebu tez się podpisuje pod Wami. To nie rewia mody tylko czas zadumy nad zmarłym człowiekiem. Czego Ci faceci nie wymyśla... Heh
    No nic trzeba się zbierać, wizytę mam na 17.40 wiec napisze Wam wieczorem. Miłego dzionka Kochane :-*

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok to trzymamy kciuki:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diamonds, dopiero teraz to przeczytałam ;/
    Ja rzadku tu zaglądam, dlatego nawet nie pytałam co u Ciebie, tym bardziej, że często dziewczyny się nie odzywają, bo tak jak pisała Mizzelka, wyjeżdzają na urlopy albo robią sobie przerwę od Belly.
    Tak jak pisały dziewczyny - uciekaj! Dziecko to zrozumie, tym bardziej, że jeśli Twoja córka widzi Wasze awantury, to odbija się to na jej psychice. Dzieci są mądrzejsze niż nam się wydaje.
    Trzymam za Ciebie kciuki. Nie uciekaj od nas, możesz liczyć na wsparcie, tylko trzeba powiedzieć, poprosić:)

Mizzelka
    Co do pogrzebu i rewii mody. Niestety tak to wygląda, dlatego, między innymi, ja nie chodzę do kościoła.

Mnie mdli obrzydliwie dziś, idę na spacer, może powietrze świeże pomoże trochę..

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja juz po wizycie. Dzidzia urosła o 1cm i ma już prawie 7cm. Z usg wychodzi mi termin na 28.02 a z miesiączki 02.03. Maleństwo zdrowe, ruszało się, drapało po główce :-) słodki :-) lekarz przełprzełączył na 3d ale jeszcze nie było dobrze widać. Ach jak ja Kocham te Nasze Maleństwo!!!!! <3

Niunia86, mizzelka, Ewelcia lubią tę wiadomość

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to super:) ja to jakos nie moge uwierzyc ze mam tam takie male dzidzi i ona sie rusza i w ogole.
    nicnie widac i nic nie czuje zeby sie ruszalo, ale to chyba niedlugo juz:)

mizzelka lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehhe już niedługo poczujemy :D i nie raz nas kopnie w jelita albo w żebra :D

Rybieńko teraz już będzie tylko dobrze :) achhh jak ja czekam z utęsknieniem za swoim dzieckiem... aby do czwartku <3

i smaruje sie smaruje a tendencje mam straszną do rozstępów i czuje że te smarowanie i tak nic nie da :(

jeny rzyganko dziś zaliczone + migrena :( rety.. oby przeszło jak najszybciej... tak mnie boli lewa strona głowy że szok... aż promieniuje do tyłu a mam niskie ciśnienie... chyba wezmę apap.. bo nie zasnę.

‹‹ 21 22 23 24 25 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ