Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Diamonds- bardzo nam przykro- dobrze ze mowisz- jesli Ci to pomaga to zostan z nami
myslalam ze planowalas drugie dziecko
nie pytamy jak pare dni kogos nie ma.
Groszka, Przedszkolanki ,Rudaska nie ma ale pewnie niedlugo sie pojawia-
Jeszcze sobie ulozysz zycie, na pewno jestes mloda i dluga droga przed Toba.
Jesli mialabys sie meczyc to lepiej teraz niz pozniej -
słoneczna 85 wrote:fajnie zedodatkowe dziewczyny sie znajduja jeszcze z czerwcowek:) to jeszcze Daisy musi dolaczyc:) czekam na nia
kupilam dzis Mamo to ja:) za 1,5 ale fajna ta gazetka, jest i o wyprawce i przewijaniu, jakies artykuly, kosmetyki polecane, naprawde fajnasłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
diamonds myślałam też o tobie bo kilka osób stąd uciekło, ale mówie wakacje to może odpoczywają.
Strasznie mi przykro... Ale uciekaj stąd jak się da.
Dość tego, dasz sobie radę sama.
Pamiętaj jesteś silna! nie daj sobą pomiatać jak śmieciem!
poczuło się Panisko pieprzone! co to w ogóle za ojciec?!
masz racje! potem zobaczysz że córa będzie miała uraz do rodziny itp...
bo będzie widziała takiego pojechanego ojca... że sama sobie nie ułoży rodziny ze strachu... Najważniejsze żeby dziecko czegoś takiego nie widziało...
A najlepiej będzie wam jak będziecie same, spokój cisza, lepiej biednie a szczęśliwie. Szukaj wsparcia dla samotnych matek. Masz gdzie uciec? rodzina? -
słoneczna coś czuje że bd miała jak moja mama... do pierwszych ruchów, a to już bliżej niż dalej, oczywiście nie życzę ci tego, ale ta magiczna granica 13 tyg powinna dać ci już spokoj a tu nadal cię męczy, ale ponoć piszą że jest ciąża silna jak podtruwa mamusie.
Ja w miarę, wkurzona jestem na męża bo wczoraj mi pojechał... żebym się dobrze na pogrzeb ubrała żeby sie nie wstydził... pierwsze co to go wyśmiałam.. i pytałam się czy idę na fashion moda kurka wodna czy na pogrzeb do kolegi, każdy będzie się modlić a nie rozglądać po kątach... baaa to sie tlumaczyl ze są gapie itp.. a chu... z gapiami! i zastrzegłam że jak mu nie pasuje to nigdzie nie ide i koniec tematu.. baa to teraz ma dylemat że co ludzie powiedzą jak on tylko sam i dobrze mu tak, niech pomyśli kilka razy za nim coś powie. -
dokładnie, a on się obawia... cholera ja wolę skromnie iść a nie jak odwalona siksa... bo opowiadal mi ze jak byl kilka lat temu u kolegi (zginął na motocyklu kilka dni przed ślubem, chciał sobie urządzić przejażdzkę i wjechał w ciągnik z rozrzutnikiem, zderzenie konkretne, nie było co zbierać) to że takie laski stały na pogrzebie w obcisłych jeansach i szpilkach i w koszulach, na to ja niewiele myśląc: fajnie się modliło czy na dupy patrzyło? jak takie bierny byłeś to trzeba było brać... taka okazja...
-
Rybieńko kochana dziękuję oczywiście że dam znać! nie wytrzymam
smaruje z babydream kremem czasami, ale nienawidze tego tzn po kąpieli nigdy nie smarowałam się kremami, a teraz cięzko mi się przestawić... choć na te swędzenie jest to zbawienne
a kto leci na USG w tym tygodniu? tylko ja? -
Diamond tak strasznie mi przykro ale tak jak piszą dziewczyny- uciekaj!!! Nie można tak się dać poniżac i traktować. Córka to zrozumie za kilka lat. A Maluszek może lepiej ze nie będzie znało takiego ojca. Kochana trzymaj się! Zawsze możesz pisać jeśli tylko będziesz miała ochotę!
Ja dziś lecę na usg do mojego lekarza. Oczywiście znów z małym strachem. Ale wierzę, że będzie dobrze!
Wiesz mizzelko pytań o krem bo jak swędzi to podobno rośnie, skóra się naciąga i lepiej żebyś się smarowala bo nie wiem czy Ci się rozstępy nie zrobią. Ja tez tego strasznie nie lubię, ale wolę się smarować dla świętego spokoju. A ja mam też tendencje do rozstępów to tym bardziej. Ostatnio mi się zrobiły po wewnętrznej stronie ud i to takie brzydkie jak nie wiem.
A co do pogrzebu tez się podpisuje pod Wami. To nie rewia mody tylko czas zadumy nad zmarłym człowiekiem. Czego Ci faceci nie wymyśla... Heh
No nic trzeba się zbierać, wizytę mam na 17.40 wiec napisze Wam wieczorem. Miłego dzionka Kochane :-*Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Diamonds, dopiero teraz to przeczytałam ;/
Ja rzadku tu zaglądam, dlatego nawet nie pytałam co u Ciebie, tym bardziej, że często dziewczyny się nie odzywają, bo tak jak pisała Mizzelka, wyjeżdzają na urlopy albo robią sobie przerwę od Belly.
Tak jak pisały dziewczyny - uciekaj! Dziecko to zrozumie, tym bardziej, że jeśli Twoja córka widzi Wasze awantury, to odbija się to na jej psychice. Dzieci są mądrzejsze niż nam się wydaje.
Trzymam za Ciebie kciuki. Nie uciekaj od nas, możesz liczyć na wsparcie, tylko trzeba powiedzieć, poprosić
Mizzelka
Co do pogrzebu i rewii mody. Niestety tak to wygląda, dlatego, między innymi, ja nie chodzę do kościoła.
Mnie mdli obrzydliwie dziś, idę na spacer, może powietrze świeże pomoże trochę..
-
I ja juz po wizycie. Dzidzia urosła o 1cm i ma już prawie 7cm. Z usg wychodzi mi termin na 28.02 a z miesiączki 02.03. Maleństwo zdrowe, ruszało się, drapało po główce słodki lekarz przełprzełączył na 3d ale jeszcze nie było dobrze widać. Ach jak ja Kocham te Nasze Maleństwo!!!!!
Niunia86, mizzelka, Ewelcia lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
hehhe już niedługo poczujemy i nie raz nas kopnie w jelita albo w żebra
Rybieńko teraz już będzie tylko dobrze achhh jak ja czekam z utęsknieniem za swoim dzieckiem... aby do czwartku
i smaruje sie smaruje a tendencje mam straszną do rozstępów i czuje że te smarowanie i tak nic nie da
jeny rzyganko dziś zaliczone + migrena rety.. oby przeszło jak najszybciej... tak mnie boli lewa strona głowy że szok... aż promieniuje do tyłu a mam niskie ciśnienie... chyba wezmę apap.. bo nie zasnę.