Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sobie kupiłam w h&m takie leginsy czarne ciążowe. Na nogach mam idealne i pupie a ten pas ciążowy w nich jest jeszcze trochę luźny ale nie widać go pod bluzka. To są teraz dla mnie najlepsze spodnie bo nic mnie nie sciska. Także polecam. To jest jakaś tam kolekcja h&m mama i kosztowały 39zł.
mizzelka lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
no lwasnie ide do hm dzis- musze kupic jeden do chodzenia wlasnie jakies dzinsy lub te materialowe i moze takei leginsy
ale co do tych leginsow? bo ja nigdy nie chodizlam w takich chodzi mi , takie rajstopkowe skarpetki sie nosi czy jak?
mam jeden materialowe wlasnie z hm ktore jeszcze sa dobre i mnie nie uciskaja ale juz inny kolor to mnie uciska wiec mysle ze 2 tyg i bedzie problem zeby sie dopiac wiec ide dzis popatrze:)
bo moze byc tak ze trzeba bedzie poszukac:)
-
Ja mam te leginsy do kostki długie i noszę i stopki i skarpetki. W zależności jakie buty. Udanych zakupów!Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nie, wczoraj zginął nasz kolega, maszyna go wciągnęła, więc pewnie z wypadku to zanim oddadzą ciało itp to się zejdzie pewnie do środy z tego co pamiętam.
ehh nie wiem czy iść czy nie... i tak pewnie będzie mnóstwo ludzi a do kościoła nie wiem czy wejdę... boję się żeby nie zemdleć.
hm mam daleko strasznie, ale może ogarnę. Najwyżej wyciągnę męża na większe zakupy już ciążowe... bo czuje jak mi brzuch rozpiera, jakbym w nocy zrobiła z 50 pompek... albo te więzadła mnie ciągną uff.. i mimo ze nie znamy płci coś może bym kupiła na poprawę humoru dla malenstwa. -
Ewelcia najlepiej poczekać z mówieniem tyle ile czujesz ze powinnaś. My po pierwszym poronieniu juz tak szybko się nie chwalilismy. Zaczęliśmy mówić powoli około 9-10tc. Nie ma się co spieszyć.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Ewelcia nie stresuj sie, poczekaj z mowieniem- my dopeiro niedawno powiedzielismy rodzinie
rodzicom powiedzialam jak trafilam do szpitala ale tez chcialam utrzymac to dluzej
Mizzelko- bardzo mi przykro- mysle ze w Twoim stanie roznie w kosciele moze byc bo to jednak stres i wiadomo jak jest na pogrzebach
u mnie dzis wymioty i potem sniadanie oddane- niezbyt sie czuje - ja nie wiem juz nie mam slow i nerwow do tego! kiedy bede sie czuc dobrze? poprostu? -
Ewelcia, ja rodzicom, bratu i przyjaciółce powiedziałam od razu. Wiedziałam, że jeśli coś się stanie ich wsparcie będzie mi potrzebne.
Babciom powiedziałam dopiero teraz, jak się dowiedziałam, że będzie synuś.
Sama zdecydujesz, kiedy powiesz o tym rodzinie, to Twoja decyzja. A pamiętaj, że pytania pt. Jak się czujesz, to z troski :*
Wiem, że straciłaś dzieciątka, nie potrafię sobie wyobrazić tego bólu, ale teraz już o tym nie myśl! Myśl pozytywnie, przyciągniesz do siebie pozytywne.
Ja tak Mizzelce marudziłam na czerwcówkach, jak testowałyśmy i popatrz - jest w ciąży A też pamiętam, że miała chwile zwątpienia, prawda Mizzelko?
Współczuję z powodu kolegi, nigdy nie wiadomo co nas może spotkać...
Trzeba teraz wierzyć, że wszystko będzie dobrze!!
-
ja miałam potężnego stracha... bo jeszcze ten płyn w zatoce douglasa i 2 tyg różnicy od terminu miesiączki itp ale przyznałam się i tak od razu mamie i siostrze, dopiero potem innym osobom a juz tam ciotkom itp to nie same się domyśliły na weselu bo juz mi widać brzuszek
ale jak nie czujesz takiej potrzeby to trzymajcie to w tajemnicy dla siebie moze w sumie kilka osob wiedzieć
a co do forum to ci pisałam już panika i jeszcze raz panika dlatego mieć lepiej swoje kąty
co do pogrzebu to nie bd się pchać do kościoła i tak bd pewnie masa ludzi... mąz już marudzi żebym się dobrze ubrała aby bo będą patrzeć, no ludzie... to co ja idę na publikę czy idą ludzie na pogrzeb w koncu? a jak nie to się wcale nie wybiorę i tez bd dobrze.
strach jest i będzie ale trzeba byc dobrej myśli... ja byłam wystraszona i co mi to dało? dziecko jest całe i zdrowe i innej myśli nie dopuszczam do głowy, musi być dobrze a ty kochana jesteś teraz super przygotowana i twój organizm, więc naprawdę się nie martw ja też mam wizytę w czwartek i pewnie zobaczysz pęcherzyk ciązowy a ja będe mierzyć swoje dziecko - genetyczne.
Zobaczysz jak ten czas minie... natychmiast -
Ewelcia ja byłam na weselu w 10 tygodniu. Strasznie mnie to wkurza, ze w Polsce sie normalnie trzeba tłumaczyć dlaczego nie pijesz.
Ja mówiłam, że biorę antybiotyk, że nie mogę go przerwać, bo mi zostały jeszcze np. 3 dni kuracji. A później, jak mnie denerwowali, to mówiłam, że nie piję, bo nie. Moja decyzja.
To, że ktoś nie pije to nie zbrodnia przecieżEwelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySłoneczna, Sue, Mizzelka, Rybeńka oraz Ewelcia!!
Cieszę się, że u Was wszystko dobrze i Waszych Kruszynek też! Nie byłam obecna, więc nawet nie będę Was nadrabiać, bo i jak
Sue gratuluję Syna
Rybeńko, zgadzam się z Tobą, my też mówiliśmy bardzo późno, tzn. przed weselem mojej Siostry, a to już był 14 tydz. W sumie do tej pory nie mówię nic, inni robią to za mnie, co zrobić
Słoneczna widzę, że początek był troszkę nerwowy, ale teraz już chyba dobrze, prawda
Mizzelko zakładam, że byłaś super świadkową z brzuszkiem
Ewelciu gratuluję i trzymam kciuki!!!
Buziaki dla WasEwelcia, Rybeńka, mizzelka, Sue lubią tę wiadomość
-
hej dziewczny. jestem Magda, testowalam w lipcu, poczatkowo termin mialam na 24,03 teraz zmienil sie na 03,04. czytam ze w hm maja fajne spodnie, macie link?
diamonds lubi tę wiadomość
Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
Dzięki Meridko :-* a jak tam u Was? Kto jest u Ciebie w brzuszku?
Ewelcia tez bym powiedziała ze biorę jakiś antybiotyk albo że jestem kierowca.merida17, Ewelcia lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs