Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
o widzisz, nawet bym nie pomyślała że od tego, ale w sumie to hormony jednak... i kazał ci stopniowo odstawić?
no w sumie teraz malenstwo żyję z płodu to już tak drastycznie nie potrzebuje prog
super że z dzieckiem jest ok a spało? czy się ruszało?
Rybieńko też to podejrzewam bo już się lepiej czuje.. ale lepiej zapobiegać i wezmę mimo wszystko chociaz z 5 dni pokuruje się -
a to super że stopniowo... możliwe własnie że masz taką reakcję na niego.. oby po odstawieniu przeszło :*
ehh ja za tydzien bd widzieć kruszynkę, już nie mogę się doczekać
Rybieńko daj znać co tam u Maleństwa na pewno będzie dobrze :* żeby za mocno nie fikało i udało się go zmierzyć heheh mam nadzieję że da chwilę zapozować do zdjęć a potem niech szaleje -
I po wizycie jestem przeszczęśliwa i ogromny kamień spadł mi z serca. Pierwszy raz usłyszałam bicie serduszka naszego Maleństwa! To był cudowny dźwięk!!! Maluszek jest zdrowy! Wiercil się tak ze lekarz miał ciężko żeby go zbadać. Ja go nie widziałam bo monitor był tak głupio odwrócony, ale Mężuś wszystko widział a ja jego uśmiechnięta buzię :-* strasznie się ciesze, ze wszystko jest dobrze! Za dwa tygodnie wyniki z krwi. Zobaczymy, ale wiem ze będą dobre! Dziękuję za kciuki :-*
słoneczna 85, mizzelka, Sue, Niunia86, Ewelcia, diamonds lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Sue no to gratuluję synusia!!! Niech się zdrowo rozwija! :-*
Sue, Ewelcia lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Mizzelko tak się wypiął, że nie było opcji nie zauważyć I robił fikołki
USG mialam dowcipnie, więc moze też dzięki temu było widać.
Rybeńko, cieszę się, że wszystko ok - takie informacje zawsze cieszą
Właśnie wmusiłam w siebie omleta, ale po prostu stawał mi kołkiem w gardle ;/
-
ja wlasnie ostatnio mialam dowcipne i śmiał się że piłkarz z niego bo kręcił nóżkami i wystawił tyłeczek ale nic nie powiedział na temat płci a ja z wrażenia zapomniałam
teraz zaprosił mnie na usg z mężem to chyba bd brzuszne a nie dowciapne jak ostatnio
a mialas przeczucie na chlopaka? -
Dzięki dziewczyny ja dziś miałam już usg przez brzuch, ale ciężko trochę było bo mam trochę sadełka i tez chyba był przez to gorszy obraz.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Hehe mizzelko myślę że na pewno będzie juz przez brzuch. I będzie wszystko dobrze! :-*Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Ja intensywnie od wczoraj Pomagam rwać babci aronie na polu Co prawda bardziej sie obijam bo siedzieć za długo nie wygodnie,stać też... I tak troche zerwe,troche pochodze
Dzisiaj ostatni dzień bo od jutra znowu wesela aż do niedzieli
Miłego dzionka -
kurcze ale wy macie tych wesel- to u nas raczej sa tylko w soboty wesela! a uwas to w rozne dni:)
MIzzelka mnie tez czasem bole glowy mecza- ktos mi polecil na forum olejek eukaliptusowy do smarowania skroni
kupilam w aptece - chyba 7 zl zapalcilam za buteleczke i rzeczywiscie troche to pomaga- mawet na poduszke troche sobie chlapie:) bo tabletek boje sie brac i wole unikac- na czarna godzine tak- jakby zab bardzo bolal:)
a wlasnie jakos wczoraj czulam zab- niby zaleczony ale czasem i zalecozne sie odzywaja
ps- wymioty dzis rano i w pracy 11 godzin:)
wiec dzis ejstem na biezaco:)
Rudasku Groszku Przeds\kolanko co u was? -
No właśnie przez kolano! a ja też mam maraton wesel tylko od dziś do soboty hehe Niunia powodzenia i miłego weekendu dziewczyny :-*
Aha a ja od wczoraj się martwię, bo na badaniu prenatalnym pan doktor tak mocno mnie naciskal na brzuch a dziś mam jakiś żółty śluz i trochę też brązowego było zaś się kurde martwię! A ja nie chce się już martwić tylko cieszyć!Niunia86 lubi tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Zostało mi około 7 wesel, myślę że dam radę. We wtorek mam usg u mojego gina i juz się nie mogę doczekać. Trochę mnie Kochana pocieszylas, dziękuję :-*Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs