Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRybeńka póki masz siłę to pracujesz- to na pewno łączenie przyjemnego z pożytecznym. Ale taki maraton może być ciężki. Oby dzidzia dała Mamie popracować bez rewolucji. Uważaj tam na siebie żebyś się nie przeforsowała.
Swoja drogą podziwiam, bo ja niestety w tej ciąży czuję się jak dętka, choć walczę z tym, ale czasem mogłabym nawet na stojąco zasnąć w dzień, za to w nocy bezsenność
Ale pewnie umowy podpisane dużo wcześniej, więc trzeba się z nich wywiązywać? Jak długo masz zamiar jeszcze występować? jeśli można zapytać? Tak myślę do Sylwestra dasz radę czy wcześniej odpuszczasz? -
Diamond ja w podstawowej pracy czyli dziennej jestem też na l4 ale wesela tak jak mówisz umowy są podpisane dużo wcześniej i trzeba się wywiązać. Mam krzesełko i prawie całe wesele siedzę a jak coś to zawsze gdzieś na chwile się poloze. A teraz ostatnie granie mam na początku października i potem już tylko odpoczynek
A ja mam wizytę dopiero w środę i to prenatalne. Codziennie mi się to śni! Jestem strasznie przestraszona ze coś z Maluchem może być nie tak, czy jeszcze mu serduszko bije... Wiem wiem nie powinnam tak myśleć, ale czasem to silniejsze ode mnie. A Ty kochana w sumie też za dużo przy małym dziecku pewnie nie odpoczywasz?Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Rybeńko ja tak tylko z troski chciałam napisać,żebyś na weselach więcej siedziała niż stała czy tańczyła. Ja ostatnio miałam dwudniowe wesele i nad ranem miałam takie mikro plamienie. Dosłownie odrobina na papierze toaletowym ale wystarczyło,żeby się przestraszyć. W tym tyg też gram i to nawet 3 dni bo zaczynamy od jutra i kończymy w niedziele i tez sobie obiecałam,że koniec z tańcem do białego rana tylko do oczepin a później krzesełko
A moge zapytać skąd jesteś? A dokładnie skąd jest Twój zespół?
Ja dzisiaj wizyta o 15. Trzymać kciuki bo sie stresuję troszkę -
Niunia ja to praktycznie od początku wesela juz siedzę, ostatnio po dwudniowym tez mnie brzuch bolał i miałam brązowe takie plamki. Wiec tez staram się uważać. Nie ma co. To się wydaje łatwa praca ale jakby nie było to musimy pracować całym ciałem. Ja jestem ze śląska w sumie gramy w całej okolicy. A ja jestem z Orzesza a Ty?
I bardzo mocno trzymam kciuki za Twoją wizytę :-*Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Hehe no juz wiem ze nie mogę, bo jak za dużo zjem to mogę potem brzuch boli i jest taki jakby twardy. Będę się oszczędzać
Miłego dnia i dziękuję :-*Niunia86 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyRybeńka wrote:Diamond ja w podstawowej pracy czyli dziennej jestem też na l4 ale wesela tak jak mówisz umowy są podpisane dużo wcześniej i trzeba się wywiązać. Mam krzesełko i prawie całe wesele siedzę a jak coś to zawsze gdzieś na chwile się poloze. A teraz ostatnie granie mam na początku października i potem już tylko odpoczynek
A ja mam wizytę dopiero w środę i to prenatalne. Codziennie mi się to śni! Jestem strasznie przestraszona ze coś z Maluchem może być nie tak, czy jeszcze mu serduszko bije... Wiem wiem nie powinnam tak myśleć, ale czasem to silniejsze ode mnie. A Ty kochana w sumie też za dużo przy małym dziecku pewnie nie odpoczywasz?
Dobrze że się oszczędzasz bo to różnie bywa. Ja już jestem po tym usg i dopiero pod gabinetem dopadł mnie stres. Ale jak Maluszek został zmierzony i dr włączyła serduszko to już emocje zeszły
Łatwo powiedzieć nie denerwuj się ale trudno zrobić, wiem o tym.
Córka w grudniu skończy 4 latka więc już jest praktycznie samodzielna. Jako że jest grudniowa trzeba było nadganiać z nią cały rok . dużo czasu jej poświęciłam ale trzeba było ją usamodzielnić już do trzylatkow w przedszkolu. A teraz mam dziecię które samo się potrafi ubrać umyć najeść itp.
Normalne że nie da się leniuchować przy dziecku ale nie ma co narzekać.
Dzisiejszy tekst mojej córki:
Agatko idź umyj rączki bo będziemy jeść. Ona ogląda bajkę i nie bardzo chce przerywać wiec mówi do mnie. Mamo czy łyżka jest czysta? Odpowiadam jej- oczywiście że tak. Na co córka mi mówi- ja nie zamierzam jeść zupy rękoma tylko łyżką i wystarczy że ona będzie czysta...
To są właśnie kochane dzieciaczki
Niunia86 pisz jak będziesz już po. Trzymam kciuki. &&&&&
-
nick nieaktualny
-
Już jestem po wizycie. Dzidzia 5 dni młodsza niz wskazuje suwaczek,ma 28mm i pięknie bijące serducho 1.09 ide na badanie przezierności. Jestem mega szczęśliwa i oczywiscie chciała bym już kolejną wizyte. Jakoś zleci te 18 dni
Dziękuję za kciuki-baaardzo sie przydały. Nie miałam stresu przed gabinetemdiamonds lubi tę wiadomość
-
Hej diamonds czemu mówisz ze się nie udzielam?
Ja jestem dziś na weselu wiec nie mam za bardzo czasu nawet wejść na internet. Niestety teraz tak będzie aż do wtorku.
Ciesze się ze wizyty pomyślne a Maluchy rosną to jest najważniejsze!
Diamondp bardzo mądra ta Twoja córeczka Haha dobry tekst Ci powiedziałaOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyRybeńka wrote:Hej diamonds czemu mówisz ze się nie udzielam?
Ja jestem dziś na weselu wiec nie mam za bardzo czasu nawet wejść na internet. Niestety teraz tak będzie aż do wtorku.
Ciesze się ze wizyty pomyślne a Maluchy rosną to jest najważniejsze!
Diamondp bardzo mądra ta Twoja córeczka Haha dobry tekst Ci powiedziała
Kochana chodziło mi o Rudaska ma się rozumieć rano nawet przecież pisałaś
Przepraszam ale czasem jakieś zaćmienia mózgu miewam piszę o czym innym niż miałam... pracuj dzielnie, odpoczywaj pomiędzy ile się da. Miłej zabawy
-
Hehe dziękuję :-*Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
oszczędzać mi się tutaj a ja też się pochwalę moje cudo ma już 4,13cm przebiera nóżkami jak szalone, gin śmiał się że piłkarz będzie jak nic hahah
choć o płci nic nie mowił, z wrażenia zapomniałam zapytać nawet choć wiem że takie rzeczy to pozniej choć siostra męża juz w 11 tyg wiedziała
serducho bije 162 na minutę, widziałam też w 3D jak hasa piękny widok... ale oczywiście pierwsze ujęcie od tyłka strony, chyba miał/a focha i gin macnął mnie po brzuchu i lekko się przekręcił
wyniki mam super... aby w moczu coś wyszło ale gin pytał czy wymiotowałam a ja mówię że tak z dwa dni przed badaniami to odpowiedział że wszystko w porządku i jestem zdrową mamą na sto dwa
mocz idealnie aaa i tsh mam 0,948 to chyba też nieźle? gin mowił że super
więc teraz relaksuje się bardzo bardzo i cieszę się na maksa ciążą
okazało się że ja miałam racje i według owulacji moje dziecko powstało heeh bo ciążą okazała się starsza niż on przewidywał z 10tydzien+3d zmienił się na 11 tydzień czyli moje dziecie powstało 12 czerwca tak jak przewidziało ovuNiunia86, słoneczna 85, diamonds lubią tę wiadomość
-
na pierwszym planie słynny tyłeczek dziecka:D nie chciało się odwrócić foszek kręcioszek z wysoko podniesionymi nóżkami + pępowina a w tle głowka i rączki
za dwa tygodnie mam genetyczne ale jestem mega spokojna jak nigdy i MEGA zakochana w moim dzieckudiamonds lubi tę wiadomość
-
Piękne Maleństwo :-* mizzelko bardzo się ciesze razem z Tobą :-*
mizzelka lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Gdzieś kiedyś widziałam ze dziewczyny pisały żeby ten link wstawić pomiędzyOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Oj to nie wiem Kochana. Może na tej stronie co wgrywasz zdjęcie tam jest jakiś inny kod do wklejenia. Popróbuj na różne sposoby.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs