Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRybeńko, a nie mamy jeszcze pojęcia Zasadniczo bardzo wybredne Maleństwo, które nie wie co chciałoby jeść, czym sprawia mamie (MI!!!!) ogromny problem, ale to pewnie po tatusiu kucharzu, więc co się dziwić A tak serio, to na ostatnim skanie lekarz miał wątpliwości i nie chciał nam sugerować niczego, a kolejny za prawie 3 tyg. Trzeba czekać, bo głupotą byłoby jechać na skan, tylko po to by zaspokoić swoją ciekawość Chociaż ciekawa jestem bardzo
Ogólnie niesamowite jest to, że na każdym u Was suwaczku już 12-17 tydzień PięknieRybeńka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Słoneczna przykro mi ze się tak meczysz mam nadzieję, że niebawem Ci to przejdzie!
merida17 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Meridko to pewnie za te 3 tygodnie juz będzie wiadomo. Ale najważniejsze że zdrowe! :-*
merida17 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyZdrowe, zdrowe i to najważniejsze! Inaczej być nie może, dlatego warto tak się męczyć
Słoneczna mi wmawiano, że im bardziej mama cierpi, to lepiej dla dzidziusia! Czy to ma sens, nie wiem! Ale głęboko w to wierzyłam, że jest w tym cel
Rybeńko, a Ty będziesz sprawdzać, czy czekasz na niespodziankę?? I powiem Ci, że jak byłam na urlopie w Pl, to na balkonie w swoim mieszkaniu znalazłam gołębie jajo i tak mi się pomyślało o Tobie -
Haha a czemu o mnie? Kochana no ja bym chciała wiedzieć, ale nie mam bardzo jakiegoś parcia na konkretną płeć. Dla mnie tez ważne ze dotrwałam do tego etapu i ze idziemy dalej! I ze Maleństwo jest zdroweOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Tak tak znalazłam w kominie u siebie na budowie dobrze kojarzysz
słoneczna 85, Ewelcia, merida17 lubią tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
aaaaa Meridka! jesteś
Witam Cię Magdaleno
co do wesela... czy imienin, tak będą sugierować że jesteś w ciąży. NIESTETY.
starych ciotek babci itp nie oszukasz... No ale ja jedną ścięłam tekstem: różnie bywa, na razie nie ma się czym chwalić i jak się zamknęła.... to mi dała spokój na całe wesele.
a tłumaczylam sie że leki biorę, części wystraczyło a innym ciotkom nie bardzo i trzeba bylo podejsc z nimi z oszukanym kieliszkiem
co do objawów mnie nadal męczą też wymioty jak nic nie zjem... no i te pieprzone brokuły i parówki... bleeeeee i przerobione jabłko bleeeeeeeee....
dodatkowo strasznie bolą mnie piersi, nie mam tak że boli mnie cały czas, ale jak np wstanę rano to są strasznie obolałe tak np 3 razy w tygodniu.
Staram się chodzić w topie takim żeby ich nie uciskać
ale zastanowie sie nad miękkim stanikiem na ewentualne wyjazdy i piersi też zmieniły kształt miałam bardziej na boki a teraz do przodu poszły i nadal rosną
no i brzuch cholernie mnie dziś swędzi... zadrapie się
a tak to jem jak opętana... na weselu mimo zapachów itp to i tak jadłam! jak głupia i wszystko było OK też nie bardzo chcialam sie przyznawać... do ciąży. Ale część rodziny już wie i jest mi lżej, mimo że nie poczekałam do wizyty to i ze strachem czekałam na wyniki itp ale i tak wypaplałam teraz w czwartek genetyczne... i jestem pełna nadziei, choć już gin ostatnio mówił że widział ładnie rozwinięte kończyny mimo tego że nimi pomykał jak to gin powiedział jak piłkarz zapytam się w tej wizycie czy to piłkarz czy piłkarka pewnie powie ze to nie możliwe do wykrycia ale... co mi szkodzi -
Przyszłe Mamusie
1 - Sue - test był 10.06 termin na 14.02.2015
2 - Rudasek - test był 10.06 termin na 14.02.2015
3 - sloneczna 85 - test był 8.06 termin na 15.02.2015
4 - maja35 - test 11.06. termin na 19.02.2015
5 - anksunamun88 - test był 19.06 termin na 22.02.2015 (wg Belly)
6 - Rybeńka - test 23.06 termin 02.03.2015
7 - Kamelia - test był 24.06 termin 02.03.1015 (wg Belly)
8 - Tygrysek - test był 19.06 termin 03.03.2015 (wg Belly)
9 - mizzelka - test był 26.06 termin 09.03.2015 (wg Belly)
10- Katiś - test był 1.06 termin 09.02.2015
11- Gosiak - test był 1.06 termin 05.02.2015
12 - Groszek - test był 25.05 termin 02.02.2015
13 - Niunia86 - test był 02.07 termin 10.03.2015
14 - Krokodylica - test był 18.07 termin 31.03.2015 (wg Belly)
15 - Magdalena1991 - test był 07 termin 03.04.2015
16 - Ewelcia - test był 08 termin 29.04.2015
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 13:46
-
fajnie zedodatkowe dziewczyny sie znajduja jeszcze z czerwcowek:) to jeszcze Daisy musi dolaczyc:) czekam na nia
kupilam dzis Mamo to ja:) za 1,5 ale fajna ta gazetka, jest i o wyprawce i przewijaniu, jakies artykuly, kosmetyki polecane, naprawde fajna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 16:35
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Szkoda tylko że tak mało dziewczyn tu zagląda do nas. Ja dziś wkroczyłam w 2gi trymestr Jupi ale zaczął się bólem zęba i niestety szybka wizyta u dentysty. I czeka mnie kanałówka
Jutro wizyta i juz się doczekać nie mogę słoneczna ja też dziś kupiłam pierwsza gazetkę hehe tylko ze Twój Maluszek za 0,99zł
Mizzelko jak brzuch swędzi to pewnie sobie rośnie smarujesz się czymś? No i czekam na Twoje genetyczne, koniecznie napisz czy będzie widać czy to piłkarz czy piłkarkaEwelcia, Sue, mizzelka lubią tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
No mi się podoba, tez są różne porady itp. W sumie to ja się zastanawiam nad książką ona się chyba nazywa "w oczekiwaniu" czy jakoś tak.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs