Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
słoneczna 85 wrote:Gosiak a Ty sie tu nie pochwalilas?
Ale skoro już mnie wywołałaś, to ok - dzisiaj się pobraliśmy z moim M. po prawie 11 latach związku.
Chcieliśmy to zrobić zanim trafię do szpitala no i się udało
merida17, diamonds, Rybeńka, Daisy, Sue, słoneczna 85, Tygrysek, Krokodylica, derii84, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosiaczku
Więc najserdeczniejsze życzenia dla Pani już nie Panny Gosi
Po jedenastu latach razem pewnie to formalność ale mimo wszystko coś się zmieniło
Dużo miłości i szacunku względem siebie
No to dziś noc poślubna
Gosiak, słoneczna 85, Rybeńka, Krokodylica, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Ooo to moje gratulacje :-* i wszystkiego dobrego ok tej nowej "starej" ścieżce życia :-*
Gosiak, słoneczna 85, Krokodylica lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyA u mnie jak co sobotę- od kiedy sąsiedzi się wprowadzili po ponad półrocznym remoncie impreza za ścianą.
Mają zdrowie, albo mi już go brak
Miejmy nadzieję, że skończą wcześniej niż przed 3-4 rano
bo trafili się dlugodystansowi zawodnicy
No i znów bezsennośćDaisy, merida17 lubią tę wiadomość
-
Witam sie wieczorkiem nim powiem dobranoc.
Wrocilismy od tesciow a tu hustawki nie ma na podworku..trzeba bylo dygac po nia na pole. Tak wieje ze to jest jakis dramat. Jechalam obwodnica 120 to musialam zrezygnowac bo czulam jak mi fure przesuwa. A suv to wiadomo poleci predzej niz osobowka..strachu bylo als dojechalam. Moj sie zapijal cydrem z tesciami wiec ja musialam wozic nasze dupki do domu.
Ale sie najadlam pysznie bylo ziemniaczki z koperkiem, dewolaj z indyka mielonego z pietruszka i maselkiem no i marchewka z chrzanem omnomnom uwielbiam. Ten dewolaj to nowe danie tesciowej, ale pyyycha gdzie ona nie lubi i nie umie gotowac
Padam na cycki. Dzis zaczelam odstawiac lutke. Zeszlam z 3x2 na 2x2, potem chce za pare dni 2x1 i tak do konca opakowania. Mam nadzieje ze tak bedzie ok.
Rybenko piekne zdjecia! ♡
Przeczytalam co pisalyscie, ale nie ogarniam juz. Wiec zegnam sie i zjem i sprobuje zasnac. U nas nie ma tv wiec moj cisnie w ps4.
Dobranoc! ♡♡♡
merida17, diamonds, Rybeńka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Laski nie wierze ze Wy tak daleko dzielne jestescie tyle przetrwalyscie juz i tyle przed Wami teraz jeszcze nowych doswiadczen Super sprawa gdy ktos mowi 'MAMUSIU, KOCHAM CIE!'. Ja to slysze kilka razy dziennie Odkad cora wie o ciazy to w ogole sie odkleic ode mnie nie moze i pomaga we wszystkim jak moze Mi to sie czasem plakac chce jak pomysle jaka cudowna mam corcie :p
Super jest to ze dla kazdej z nas nasze wlasne dziecko bedzie najwiekszym skarbem na swiecie i w naszym sercu bedzie kolejne miejsce do kochania dziecka
Ale mnie wzielo haha ide juz sie polozyc bo zaczynam bredzic
Dobranoc ♡diamonds, Sue, merida17, Rybeńka, Krokodylica, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO masakra!
Dziś przechodzą sami siebie
Nie dość że krzyczą to jeszcze pukają w ściany.
Może faktycznie zapraszają
Chyba jeszcze nie wiedzą że nad nimi mieszka nadgorliwy pan Zbyszek wraz z małżonką, którzy lubią ciszę i spokój i wiecznie się o coś czepiają.
A pod nimi mieszka brat developera typ cichociemny
Nic nie mówi, nie odzywa się, ale wszystko mu nie pasuje i biega na skargi.
Dobrze, że nie mamy w klatce sąsiadki która notabene jest nauczycielem- a latem jak młodzi siedzieli sobie po 22 pod blokiem wzywala policję.
Uroki mieszkania w bloku.
merida17, Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy
dobrze, że bezpiecznie dotarliście do domu.
u nas wieje, ale nie jakoś super mocno.
Ale to co pokazują w tv jakie zniszczenia są na północy przez ten wiatr to rzeczywiście strach.
Lepiej zamknąć się w domku i przeczekać.
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiociu Merido
a Ty ostatnio ucichłaś nocami
Czyż byś pożegnała się z bezsennością i organizm regeneruje się przed spotkaniem z Księżniczką?
W takim razie dobrej nocy
Edit
A jednak nie śpisz.
U Ciebie dopiero północ chyba ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 01:00
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySue wrote:Merida
Zapytam za Twoim suwaczkiem - czy walizka do szpitala już spakowana?
Sue! Odpowiadam
Spakowana pewnie czegoś tam brakuje, ale jak wspominałam centrum handlowe na przeciwko porodowki, to sie nie stresuje wszystko można tam kupić
Torba wczoraj pojechała na sesje, bo szpital był po drodze, a złośliwość rzeczy martwych bywa okropna plus wiatr, ale wróciła do domu
Zasadniczo stwierdziłam, ze nie rodze
Dziecko tak chce, to niech jej bedzie
Już z nią nie walczę, przecież z góry stoję na straconej pozycjidiamonds, Sue, Rybeńka, Daisy, Krokodylica, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyślę, że towarzystwo się tak bawi i po ilości odgłosów odchodzących zza ściany można domniemać że liczna jest tam grupa
Więc pewnie gdyby wbiło się tam jeszcze kilka osób nie zrobiło by różnicy
Już studenci, których właśnie cichociemny przegonił stąd byli spokojniejsi
merida17, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa myśle, ze takie dwie chudzinki, jak my spokojnie sie wcisniemy
W końcu ich nie opijemy
Pamiętaj, co mówi Sue szpilki to podstawa więc Twoje japonki i moje ciepłe skarpetki zostają w domudiamonds, Sue, Rybeńka, Daisy, Krokodylica, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTygrysku. Tak sobie myśle o tych Twoich dzisiejszych warsztatach z pierwszej pomocy i aż troszkę Ci zazdroszczę (tak pozytywnie) myśle, ze taka wiedza daje poczucie bezpieczeństwa!
Oby nie trzeba było sprawdzać tego w rzeczywistości!Daisy lubi tę wiadomość