Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A dajcie spokoj u nas pogoda bez zmian..ale wieje mniej niz wczoraj. Jednak i tak spogladam co jakis czas na trampoline czy sie nie zlamala. No tak, uroki braku ogrodzenia..
Mam nadzieje ze tuz po zimie sie za to zabierzemy, no poprostu musimy. Mam nadzieje ze ogromnych strat finansowych nie bedziemy mieli z tytulu tych wichur. Najgorszy jest dla firmy okres burzowy, a wiec wiosna. takze oby poszlo lekko i przyjemnie bo teraz duzo kasy potrzebne
Najadlam sie. Zrobilam pampuchy z parowaru, pieczarki duszone i smazone w przyorawach, sos mysliwski, kapusta kiszona. Wszyscy zajadalismy .
Sue jak mozna smarkac do zlewu!? Bleee az mnie cofa. Ja bym sie nie krepowala i poszlabym zwrocic uwage. Zacznij puszczac baki gdzies przy wylocie zeby slyszal -
słoneczna 85 wrote:czasem ktos tak smarka na ulice bez chusteczki:)
to chyba sie nazywa smarkac po jakiemus? turecku czy jakos tak:)
straszne
To jest wydmuszka
Wróciłam! Zrobiłam sobie spacer 5km, czuję się od razu lepiej!
Teraz idę się glebnąć do wanny, a potem pedicure, póki potrafię dostać się do własnych stópdiamonds, mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
-
Amelka dzis pierwszy raz porzadnie kopnela,tak jej sie spodobalo ze urzadzila sobie maraton kopniakow spodobalo jej sie
diamonds, Sue, merida17, Gosiak, Krokodylica, mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziś jadąc z basenu autobusem posadziłam Agatkę na wolnym miejscu a sama stanęłam obok.
Było dość tłoczno.
Pani leciwa zajmująca prawie dwa miejsca na siedzeniu patrzyła, patrzyła że stoję i w końcu rzecze
Pani taka chudzinka, niech sądzie obok mnie. Zmieści się pani spokojnie.
Podziękowałam. Staruszka bez okularów nie zauważyła ciąży
Choć kurtka opięta
Ale usłyszeć chudzinka w tym tygodniu ciąży dużo przyjemniej niż komentarze w przeciwną stronę
Patrzę w lustro i chudzinki nie widzę
a babci słaby wzrok i od razu świat jest milszy
Sue, merida17, Krokodylica, mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochana
u mnie już 62 na liczniku a ostatnio mogłabym jeść i jeść.
Nawet zaczęłam czuć ,że jestem głodna
Ja raczej z tych co zapominają o jedzeniu i po południu muszą sobie przypominać co zjadły i czy w ogóle zjadły
A teraz mam momenty jak odkurzacz
Cóż będzie co zrzucać
merida17, Krokodylica, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkarbie te 62 to całe nic!
Pamiętaj, ze będziemy walczyć razem, ale to potem
Ja od dłuższego czasu nie wchodzę na wagę, powaga nie wiem, gdzie sa te kg w moim ciele, bo nawet na zdjęciach ich prawie nie widać! Moze to wody tyle ważą. Już sama nie wiem
Ale wiem, ze od tygodnia nie mam zbytnio apetytu. Tak 2-3 tyg temu byłam wiecznie głodna, a dziś prawie nic nie tknelam!
Takie to etapydiamonds, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo smieszniejsze.
Miałam dziś zachcianke i zrobiłam dwa ciasta (przepisy z internetu z serii szybko i łatwo plus wszystkie składniki musiały być w domu, bo znowu strasznie wieje) i przekładane wafle
Zachcianka tyczyla sie zrobienia, nie jedzenia
Nie wiem kto to zjediamonds, Krokodylica, mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa wagę postanowiła mnie postawić pani położna w przychodni.
Moja dalej konsekwentnie bez baterii co by się nie stresować dodatkowo kilogramami
Możesz wysłać ciasto myślę, że znajdę na nie miejsce
Jakiś tort bym zjadła
merida17, Tygrysek, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUwaga pakuje
Oby dotarła do Ciebie szybciej niż ostatnio moja paczka do mnie
Ubije Ci jakiś krem do tortu, to sobie posmarujesz ha!
Ja tez tylko w gabinetach staje na wagę
Jutro u rodzinnego czeka mnie ta przyjemnośćdiamonds, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCoś bym zjadła
teraz mi Ciotka narobiłaś smaka na coś słodkiego.
A w menu mam tylko ryby i ser żółty słabo.
Jeszcze nie oszalałam na tyle żeby biec do sklepu o tej porze.
No i co tu robić ?
Trzeba spać
Edit
W zamrażarce były lody Grycankowe
Stracciatella i czekoladowe.
Dobre i to
O tej porze nie ma co narzekać.
Jutro trzeba zrobić zapasy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 01:05
merida17, Tygrysek, Krokodylica, mizzelka lubią tę wiadomość