Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:Meridko i jak i jak? jak wrażenia ?
Wrażenia super Spędziliśmy tam chyba z 4 godziny, a miałam wrażenie, że 5 minut ogólnie nasłuchałam się, jak to pięknie pozuję i jak cudnie wychodzę Ja??? Aż niemożliwe Widziałam już wszystkie ujęcia i muszę przyznać, że są nieskromnie dobre Jak tylko je obrobią to się pochwalę
Cieszę się, że się na nią zdecydowałam
Niestety pogoda i u nas do dupencji, więc jednak było w studio, ale wczoraj pstryknęliśmy kilka fajnych ujęć w górach, więc pamiątka będzie
Krokodylica, diamonds, Daisy, Rybeńka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRybeńka wrote:merida17 wrote:Jestem
Mizzelko całe życie mam 2grupe i Ginek w Pl mówi, ze to standard i nie ma czym sie martwić fajnie byłoby mieć I gr, ale sie nie da pewnie
Meridko da się ja mam całe życie Igrupę chyba należę do jakiejs niszy
Ja właśnie siedzę pod gabinetem i za chwilę wchodzę
Zdjęcia juz odebrane, potem wrzucę coś do pamiętnika
O kurczaki To Rybeńko daj przepis i zdradź metodę na sukces Ja się staram i zawsze po środku jestem
Daj znać, jak zdjęcia będą już w pamiętniku i jak po wizycie -
Hej Kobietki :*
dopiero teraz pisze, bo późno wróciłam do domu. Wizyta super, tylko wyniki moje nie za bardzo. Mam anemię i dużo leukocytow w moczu, muszę zrobić posiew. Przepisał mi żelazo, duphaston zamiast luteiny i urosept na ten pęcherz. Z malutka wszystko dobrze, wody plodowe w normie. Mała waży niecałe 1800 gram i jak zwykle wychodzi tydzień młodsza. Następna wizyta 22 stycznia z wynikami posiewu. Acha no i szyjka mi się skrocila do 25mm. Ale powiedział, że jest twarda i zamknięta.
Zdjęcia wrzucę jutro, bo teraz pisze z komórki.
Cieszę się Maridko, że sesja udana! no i również czekam na efekty
Dobranoc Brzuchatki :* ♥Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 22:31
merida17, słoneczna 85, diamonds, Daisy, Krokodylica, mizzelka lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Rybenka dobrze ze z dzidzia wszystko ok. A wyniki na pewno szybko poprawisz dobrze ze szyjka trzyma!
A ja mam wyniki cytologii 2 grupa hura!
Oczywiscie nasilony odczyn zapalny, ale mam tez flore bakteryjna. Zadnych zmian hpv nie wykryto uf tak sie ciesze! Brak komorek strefy przejsciowej, ale jest napisane ze rozmaz nadaje sie do oceny.
Teraz pytanie czy isc do gina teraz znowu po jakies globulki czy czekac do tego 22go? No jak nie urok to sraka jakby nie moglo byc tych wynikow rano, a nie bylo przed wizyta bo sprawdzalam
Jeszcze opcja ze sobie kupie jakis iladian czy cos bo bralam to na poczatku ale na wlasna reke nie chcialabym, czekac 2 tyg tez slabo, ale nic mnie nie piecze itp no ale widocznie cos tam musi byc nie tak!
Dobranoc! ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 00:16
merida17, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Widze Merida na posterunku..
nie wiem co ze mna ale od paru dni mam mega klopot z zasnieciem. Moj mnie glaszcze po glowie, przytula, jaska na glowe klade itp. I nic. Najgorzej to w nocy jak sie przebudze (psy, deszcz w dachowe itp) to wtedy nie spie np od 2 do 6 i przysne i 6.30 budzik. Na kom nawet nie zagladam bo bym mojego obudzila, no ale dla mnie to katastrofa. a za dnia masakra powlocze normalnie nogami
Odkladam tel i ide sie meczyc zZzZzZz ciekawa jestem od kiedy Wam zaczela doskwierac bezsennosc. Porozmawiam z Wami o tym po weekendzie bo zapewne rzadziej bedziemy zagladac. Dobrej nocki! ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 00:38
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy
Merida dała lajka i usnela z wrażeń
Ogólnie czuje sie, jakbym miała nie rodzic!
Energia mnie rozsadza, wysypiam sie, nie wstaje sto razy na siku w nocy
Oczywiście pakiet ciazowych boleści został, cos tam skrzypi/boli/zle oddycha, ale już mnie to nie rusza
Jakby wszystko sie ze sobą polaczylo
Dzień DobryKrokodylica, Daisy, diamonds, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Krokodylku nie mam nr do tej gin z invicty. Tam jest zawsze problem bo zeby pogadac z gin trzeba tel do invicty i oni umawiaja na godzine i nalezy oczekiwac na telefon masakra
A mam namiary na jej pvt gabinet ale tam stacjonarny jest no i weekend. A jej i w weekend w invikcie nie ma.
Ale mysle poki co jest ok nic mi nie dokucza. Duzo dziewczyn dostaje wyniki cytologii 2 gr i nawet nie wiedza co dolega..ja pierwszy raz mialam przed oczami moj wynik. Zawsze jak robilam to gin mowil gr 3, grupa 2 itp. Przy 2 zazwyczaj nic nie robilismy.
A Wy jak dostajecie wyniki cytologii to macie tez taki wypis wszystkiego po kolei?
Milego dnia! ♡ -
nick nieaktualnyDaisy
kochana byłaś wczoraj na wizycie u tamtej pani dr.
może się nie obrazi jak do niej zadzwonisz i dopytasz co robić?
może każe Wam się do niej zgłosić a może poradzi coś telefonicznie.
Zrób co Ci tam intuicja podpowiada
Edit
Już doczytałam Twoją odpowiedź
Ale może poszukaj gdzieś w internecie- może uda się znaleźć prywatny telefon.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 11:13
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:
A Wy jak dostajecie wyniki cytologii to macie tez taki wypis wszystkiego po kolei?
Milego dnia! ♡
Ja miałam napisane ze 2 gr jak zwykle od usuwania ciąży Pozamacicznej laparaskopowo.
I tam jest napisane do dalszej obserwacji.
Zawsze tak samo. Do obserwacji.
Po prostu jest nadżerka i pierwszej gr to już miała nie będę.
Daisy lubi tę wiadomość
-
2 grupa jest spoko, tak jak Groszek pisała że kobiety współżyjące i w ciąży takie mają więc git ja też mam Daisy i czekam do wizyty.. jak nic nie swędzi itp to jest dobrze
a iladian nie mozna w ciazy o ile dobrze pamietam.. ja biorę MultiGyn Activgel co mi poleciła samirka kiedyś i jest spoko
może kup sobie trivagin, no sama nie wiem a kiedy następna wizyta?
dziewczyny ja tez licho śpię.. a już o kościach nie wspomnę..
Rybieńko moja wazyla ostatnio 1600 g i byl to 29 tydzien a wedlug wymiarow byl to juz dla niej 31 tydz... -.- ja nie nadążam za tym i juz nie zwracam na to uwagi, aby na tej stronce parenting sobie sprawdzam te cale i jak się mieści to jest Git:D
ważne że szyjka trzyma, a leukocyty zwalczysz szybciutko ale nic nie szczypie co? później możesz sobie wziąć żurawit taki suplement diety.. ja codziennie biorę i infekcja nie wróciła na wzmocnienie
Merdiko z niecierpliwoscia czekam na efekty
i czekam na poniedziałek przyjdzie łóżeczko
a dziś prasuje pieluchy i białe rzeczy które wczoraj przeprałam, a pościel wypiorę jak już łóżeczko skręcimy i przejdzie zapachem pokoju.. bo zawsze świeże meble mają taki charakterystyczny zapach
a te mleczko do prania i płyn do płukania z Loveli jest cudny.. ma tak delikatny zapach.. i całkiem inne rzeczy są po praniu takie delikatnemerida17 lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane
Gratuluję pomyślnych wizyt i 3mam kciuki za kolejne tylko pozytywne
Ja nadal oczekuję na swoje połówkowe wizyty a to jeszcze tyle dni jakoś trzeba dać radę
Dzisiaj pogoda Nas nie rozpieszcza od rana pada, szaro, ponuro aczkolwiek dość ciepło i podziwiam się, że chciało mi się z rana wyjść na zakupy. No ale Mężulek dziś ma urodzinki to wypadało lecieć po jakiś drobiazg i torcik wykorzystując czas jego nieobecności w domku I przy okazji poprawiłam sobie nastrój robiąc zakupy i kupiłam sobie dwie fajne bluzeczki takie dłuższe w sam raz do leginsów i spodni a fajne promocje mieli w textylia więc się opłacało póki co dla Bejbika jeszcze nic nie kupiłam ale obczaiłam fajne ubranka w fajnych cenach więc może po połówkowym coś zakupię no i mają fajne koszule dla karmiących w promocji może po połówkowym jedną kupię jak jeszcze będą - chyba nie będzie to aż tak zbyt za wcześnie
Jeśli chodzi o cytologię to witam sie w II grupie ja na wyniku mam sporo napisane i lekarz mi tłumaczył i mówił co jaki skrót oznacza itp. i mówił, że jest w porządku i mówiąc szczerze nie pamiętam już co on mi tam tłumaczył ważne dla mnie, że jest w porządku i tego się 3mam
Dziś od rana trochę pobolewa brzuszek - pewnie rośnie. Póki mocno nie boli to nie będę leciała na IP jak rozboli za mocno to chyba będzie trzeba ich nawiedzić ale chyba nie będzie takiej potrzeby
Co do pierwszych ruchów to czy te pierwsze ruchy to mogą być takie jakby "skurcze nerwów" w środku brzucha ?? sama nie wiem do czego to porównać ale od wczoraj mam w brzuchu takie odczucie jakby mi to przypomina uczucie tzw. "skaczącego oka" :x - ale pokręciłam no ale też nie czuję tego co chwilę..więc sama juz nie wiem
I chciałam Was o coś spytać bo nie wiem czy mi się wydaje czy to normalne i też tak miałyście..bo mi się wydaje, że ten mój brzuch jakoś tak dziwnie nisko jest więc proszę o Wasze opinie czy też tak miałyście na początku.??
A to my w wg. BBF 19tc (18t+3dz) wg. OM (18t+1dz)
ps: sorrki za negliżdiamonds, mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda
Twój brzuszek jest na swoim miejscu:-)
Macica rozrasta się od dołu więc i brzuszek ciążowy stamtąd startuje
Poczekaj jeszcze kilka tygodni- wraz ze wzrostem Dzidzi powinien się podnosić
Wszystko jest jak należy.
Ciesz się bezproblemową ciążą
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Magdalena śliczny brzusio :* i na pewno na swoim miejscu.
Mizzelko no trochę jakby mnie cewka moczowa tak szczypie, ale wcześniej nie zwróciłam na to uwagi. Z tymi wymiarami to chyba faktycznie nie ma się co martwić na zapas, bo w sumie jest też tam jakaś granica błędu.
My dziś byliśmy na zakupach i chyba mam już wszystko dla Małej i do szpitala. Teraz tylko pozostaje spakować torbę i czekać jedyne czego nie umiem kupić to ten olejek migdałowy. Wszystkie baby w aptece się dziwią, że pytam o coś takiego!?
Krokodylica lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Cholestaza ciążowa się to nazywa ale nie wiem jakie badania się robi Krokodylku.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Rybeńka wrote:Magdalena śliczny brzusio :* i na pewno na swoim miejscu.
Mizzelko no trochę jakby mnie cewka moczowa tak szczypie, ale wcześniej nie zwróciłam na to uwagi. Z tymi wymiarami to chyba faktycznie nie ma się co martwić na zapas, bo w sumie jest też tam jakaś granica błędu.
My dziś byliśmy na zakupach i chyba mam już wszystko dla Małej i do szpitala. Teraz tylko pozostaje spakować torbę i czekać jedyne czego nie umiem kupić to ten olejek migdałowy. Wszystkie baby w aptece się dziwią, że pytam o coś takiego!?
to widzę że podobnie skonczone mamy zakupy, ja tylko pieluszki do kupienia i jeszcze dokupie soli fizjologicznej do przemywanie oczek i więcej jednak gazików albo wacików.. bo jednak to będzie szło i bd fenito
i może jakąś maść na brodawki...
ja tam na to w ogle nie zwracam uwagi serio bo się w tym gubie rośnie to rośnie i jest super u mnie znow kluseczek jest i będzie ciężko urodzić ... a wolałabym żeby osiągnęła max 3200...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 17:00
-
Krokodylica wrote:Magdalena ładny brzusio i wszystko z nim ok.
Dziewczyny z tego co pamietam pisalyscie kiedys o dolegliwosci ciazowej objawiajacej sie swedzeniem ciala? Co to za szit i co trzeba sobie zbadac? -
Madziu brzuszek jak najbardziej w porządku
u mnie znów teraz opadł jakieś mam takie wrażenie i zmienił lekko kształt na taki spiczasty czy co jak siedze to śmiesznie wygląda
a możliwe że to pierwsze ruchy.. nic nie ma regularnie i nie za często, bynajmniej u mnie tak było.. jeżeli jest to coś innego niż zazwyczaj to jednak dzidziuś zaznacza swoją obecność