Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:dziewczyny mam pytanko... bo teraz zastanawiałam się że jak będziemy wychodzić ze szpitala czy na specerki z maluszkami to czy może brać jakiś krem ochronny na buzie? bo w sumie to nie bd tak gorąco.. lecz chłodno... i może lepiej zabezpieczyć skórę jakiś tłustym może kremem? a może ten linomag tylko zwykły byłby ok?
No i ogólnie Hipp wyszedł całkiem pozytywnie
różowy linomag
no i rossmann- u Sroki jak zwykle wysoko
Nigdy wcześniej nie używałam kosmetyków rossmannowskich tych babydream
ale jak przeczytałam że są w miarę spróbowałam.
Agatka miała od urodzenia a raczej ja miałam problem z jej włosami.
Strasznie się pierzyły- kudliły.
I odżywki normalne i te w atomizerach no nic nie pomagało.
Szampony wszystkie wypróbowane- najgorsze były jonson'a i Nivea.
A te z rossmana w końcu okiełznały jej włosy.
Czasem tylko jeszcze używam jedwabiu ale to raz na tydzień.
A co dzień myje włosy tym bsbydream i jest ok
Przekonałam się do tych tańszych kosmetyków
A dla maluszka raczej wezmę Hipp- ten krem jest całkiem fajny.
Dla Agatki też go miałam
No i zobaczymy w praniu czy będzie pasował
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 12:58
mizzelka lubi tę wiadomość
-
diamonds wrote:No i ogólnie Hipp wyszedł całkiem pozytywnie
różowy linomag
no i rossmann- u Sroki jak zwykle wysoko
Nigdy wcześniej nie używałam kosmetyków rossmannowskich tych babydream
ale jak przeczytałam że są w miarę spróbowałam.
Agatka miała od urodzenia a raczej ja miałam problem z jej włosami.
Strasznie się pierzyły- kudliły.
I odżywki normalne i te w atomizerach no nic nie pomagało.
Szampony wszystkie wypróbowane- najgorsze były jonson'a i Nivea.
A te z rossmana w końcu okiełznały jej włosy.
Czasem tylko jeszcze używam jedwabiu ale to raz na tydzień.
A co dzień myje włosy tym bsbydream i jest ok
Przekonałam się do tych tańszych kosmetyków
A dla maluszka raczej wezmę Hipp- ten krem jest całkiem fajny.
Dla Agatki też go miałam
No i zobaczymy w praniu czy będzie pasował
ja też używam dla siebie szamponu babydream hhehhe i do tego maseczkę mleczną i tak już rok robię i dla mnie super pielęgnacja, aż włosy się błyszczą
jednak tańsze nie oznacza że są najgorszediamonds lubi tę wiadomość
-
diamonds wrote:No nie mam pojęcia jak to brać.
Wypisał mi jedną tabletkę i w opakowaniu też tylko jedna była.
Nawet nie wiedziałam, że są leki pojedyncze.
Nic mi nie dolega ogólnie.
Poza tym że ta szyjka jak chodzę mnie kłuje.
I on stwierdził, że w razie pojawienia się czegoś mam wziąć tą gkobulkę.
Na razie chyba nie będę jej wciskała skoro nic się nie dzieje.
No i jak piszesz Daisy że powinno być kilka dni kuracji to faktycznie ta jedna pewnie nic nie zwojuje.
Posiew mam mieć dopiero za miesiąc. Na kolejnej wizycie.
Może zapytam się we wtorek podczas usg.
Daisy a już się zdecydowałaś na tą ginekolożkę jako prowadzącą?
Bo z tego co piszesz nie dość że kompetentna to i sympatyczna
mi kazał brać trivagin na poprawę flory i dostałam od niego dwie darmowe próbki po dwa tabsy a potem sobie dokupiłam całe opakowanie
pisałam sobie z Groszkiem na temat cytologii to mówiła mi że II grupa to jest spoko, jak bd odnośnik że jest coś tam i coś sie dzieje to wtedy jest sie czym martwic a w sumie polozna nic nie mowila tylko ze jest ok
ale i tak zaaplikuje ten moj żel w razie W.
diamonds lubi tę wiadomość
-
kasika jakiekolwiek liczenie ruchów po 28tc.
A ja pierwsze ruchy poczułam 20tc więc spokojnie teraz. Poczułaś je szybko i nie musisz czuć codziennie.
Daisy słodki maluszek.
Grupa II cytologii to dobrze, nie martw się Mizzelka.kasika8303, Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny Co ja bym bez WAS zrobiła ?
Mizzelko tak jak Słoneczna pisze, II grupa w ciąży wychodzi bardzo często, mój gin tak mówi. Jak nic nie swędzi to jest ok.
A ja mam fazę na krupnik Ogólnie jestem zupiara, ostatnio ogórkowa była, zanim ją ugotowałam zjadłam wszystkie ogórki dziś ugotowałam krupnik i.............. zjadłam już pół gara No życie za smak krupniku bym oddała
Zaczęłam się martwić i wątpić w Amelke to rano wstałam z mdłościami. Zawsze jak zacznę myśleć że u niej tam coś nie tak, zaczynają się mdłości. Chyba mówi: "Matka weź wyluzuj, bo skończysz w kibelku"....
We wtorek wizyta u mojego superowego gina a w czw na NFZ ( tam to łażę tylko po skierowania na badania) nie lubię go i Amelka chyba też bo zawsze na USG śpi u niego odwrócona pupąKrokodylica, słoneczna 85, Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Mam jednak kobiecą intuicję ( teraz to zdwojoną bo w brzuszku też kobietka) poszłam do innego laboratorium i zrobiłam jeszcze raz morfologię, tak mnie rano tknęło. I wszystko mam już w normie
Daisy, mizzelka, Krokodylica, diamonds lubią tę wiadomość
-
Diamonds tak, jestem z niej zadowolona. Naprawde oboje z moim stwierdzilismy ze on chyba jej tam stwarzal niekomfortowa atmosfere. Dzis bylo milo, mysle ze sie dogadamy, ja gadam i zadaje pytania, ona sie odzywa by odpowiedziec. Taki uklad mi pasuje ahahah idealnie jest spoko patrzy w oczy jak mowi, dla mnie to bardzo wazne, tak samo moja gin Szczyptanska od nieplodnosci robila. Uwielbiam gdy ludzie prowadzac rozmowe patrza drugiemu rozmowcy w oczy. Ja sama tak robie choc czasem wiem ze to krepuje druga strone
Naprawde dzisiejszy dzien to taki miod na moje serce (choc miodu nie znosze). Moja cora zachwycona, pokazalam jej foty i mowi 'No mamus gdzie ta fasolka', pytala kiedy bedzie na swiecie (pierwszy raz). Powiedzialam ze w lipcu to az sie prawie z radosci poplakala ze beda 2 imprezy w jednym miesiacu
Ja wskoczylam przed ciaza jakis czas z III/IV grupy na II licze ze teraz jest wszystko ok o pierwszej nawet nir marze troche mi te szyjki swego czasu zdarli, mam nadzieje ze razem z calym CIN'owym dziadostwem obym tylko nie miala problemow z szyjka w czasie ciazy.
Rybenko udanej wiyty!
O wlasnie co u Groszka? Malo zaglada.
Madziu wzajemnie pogodnego weekendu Remont wre u Ciebie, nim sie obejrzysz to usiadziesz i zaczniesz myslec o poprawkach Dasz wiare ze my po tylu latach nie mamy w salonie nawet listew polozonych? ale w tym roku na wiosne mamy cyklinowac i przemalowywac parkiet to wtedy moze w koncu sie uda. Nie wspomne o pieknych zyrandolach w kuchni, salonie, lazienkach, korytarzach..w postaci zarowek nawet kinkiet w lazience mam taki piekny. I nie chodzi o brak kasy tylko jakos nam to nie przeszkadza i ma swoj urokWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 15:22
Rybeńka, mizzelka, diamonds lubią tę wiadomość
-
to luzuje majtki z tą cytologią jest dobrze i nie ma co się martwić
mówią że I jest dla dziewic czyli nie dla nas już i to normalna grupa dla kobiet współżyjących
wzięłam sobie do serca i piorę białe rzeczy dzisiaj i spokojnie czekam na kuriera od pościeli nie mogę się doczekać
Kasika Amelka przywraca cię do nie martwienia się a to spryciula
i super że wyniki są już w normie, czyli jednak byłaś po jakiejś infekcji
Daisy mój gin też patrzy w oczy jak mówi.. nigdy nie odrywa wzroku i nawet 3 razy się dopyta czy wszystko w porządku i czy wszystko zrozumiałam
i aby czeka na pytania... przez to wizyta która miała być krótka trwa długo ale co tam
Groszek bardziej udziela się na innym forum albo na Lutowych a wszystko ok, czeka na zdjęcie pessara, synuś rośnie zdrowo
Cudnie Daisy że córcia się cieszy oby tak dalej akurat będzie ciepło na pierwsze spacerki no i brzuszek się pojawia a za chwile wstawisz zdjęcie z 32 tygodnia.. zobaczysz ten czas tak leci...
Daisy, Daisy, diamonds, Sue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem
Mizzelko całe życie mam 2grupe i Ginek w Pl mówi, ze to standard i nie ma czym sie martwić fajnie byłoby mieć I gr, ale sie nie da pewnie
Diamonds, ja dostałam jedna globulke, potem miałam relactagel na 7 dni, by wszystko oczyścić. Dodam, ze nie było objawów infekcji, zero! Objawów brak!
Daisy ja tez uważam, ze patrzenie w oczy jest konkretne i tak ma być
Rybenko czekam na relacje z wizyty i na zdjęciamizzelka, Rybeńka, diamonds lubią tę wiadomość
-
Ale mam dziś do dupki dzień. To przez ten wiatr, który szaleje. Ja jestem meteopatką więc więcej jak pewne. Wczoraj łamało mnie w kościach i dziś chlup... zawierusza niezła.
Wczoraj ledwo zdążyliśmy do domu, bo zaczął padać deszcz przy zerowej temperaturze i od razu marznął.
Jutro od 10 rano mamy zajęcia z pierwszej pomocy dla dziecka. Mają trwać 4h! Obym dużo z nich wyniosła. Mam z tym złe doświadczenia, więc na prawdę ich potrzebuje.
Słoneczna kochanie, widziałam kupon, mam i mój m też ma na swoim tel, bo mamy 2 konta na allegro. Teraz tylko kasiura i szaleje.
Wpadliśmy wczoraj w tesco po wodę, a wyszłam ze śpiworkiem do spania za 37 złDaisy, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Przyszła pościel AAAA cieszę się jak dzieciak
jest ok, śliczna:) ani jednej zaciągniętej nitki, nic zero, moskitiera też super
jeszcze nigdy w życiu nie dostałam w paczce koperty z zawartością też umowy tzn oświadczenia od odstąpienia umowy zawartej na odległość, wszystko ładnie wydrukowane, aż w szoku jestem no nieee pogadaKrokodylica, Daisy, Rybeńka, Tygrysek, diamonds, kasika8303, merida17 lubią tę wiadomość
-
Tygrysku współczuje, ale będzie lepiej, oby
mnie to sie nie raz w kolanach przestawia ciekawe po co, pewnie to od tych skurczów w nogach..
a ja dizś znów cierpie na .. nos.. tak mnie szczypie
włączyłam nawilżacz i było tylko 34% wilgotności.. ja cie kręcę, a aby tylko tydzien nie włączalam :< masakra :<
-
merida17 wrote:Jestem
Mizzelko całe życie mam 2grupe i Ginek w Pl mówi, ze to standard i nie ma czym sie martwić fajnie byłoby mieć I gr, ale sie nie da pewnie
Meridko da się ja mam całe życie Igrupę chyba należę do jakiejs niszy
Ja właśnie siedzę pod gabinetem i za chwilę wchodzę
Zdjęcia juz odebrane, potem wrzucę coś do pamiętnikamerida17 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs